1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Satılık vosvos arıyorum

Başlığı 'Hayata Dair Her şey' kategorisinde brkfrt tarafından 11 Ocak 2012 başlatılmıştır.

  1. brkfrt

    brkfrt

    Mesajlar:
    1.785
    İsim:
    Burak Fırat
    Selamlar saygıdeğer akvaristler,

    İlan başlığında da belirttiğim üzere; bir vosvos arıyorum. Evet bildiğimiz volkswagen kaplumbağa
    Konuyu açmaktaki amacım, tanıdığınız usta, satan bir tanıdığınız varsa bana yardım etmeniz. Sadece konuyla ilgili bilgisi ve tecrübesi olup bilgilendirmek isteyen arkadaşları da bekliyorum.
    Saygılar..
     
  2. halilkocan

    halilkocan

    Mesajlar:
    7.593
    İsim:
    halil kocan
    Cevap: Satılık vosvos arıyorum

    Burak tam yerinde sordun eski bir woswosçu olarak istediğin her türlü bilgiyi seninle paylaşırım neye ihtiyacın var alırken neresine bakıp alacaksın tüm bilgiler var sen sor ben söyleyeyim.

    Çaktırmayın woswosu satma sebebim motorunu yemiştim sebepte ; şahin ve europa ile kapıştım 2 hafta sonra sibob kesmişti tabi buna değdi doğrusu woswosu hafife alan 50-100 kişiye iyi ders olmuştu bu.
     
  3. mangusta

    mangusta

    Mesajlar:
    302
    Yer:
    Edirne
    İsim:
    fuat boran
    Cevap: Satılık vosvos arıyorum

    ahhh ahhhh

    benim vosum var herşeyini yeni topladım saca kadar kazındı taban sacları değişti döşeme yeni göğüs yeni kaplandı..herşey yepisyeni olmuştu...tam çıkaracakken bir hastalandım 5 kere ameliyat oldum 6 ay içinde burnumdan tam çıkaracakken :( sonra derken maddiyat girdi işin içine 3-4 ayda öle ilgilenemedim hala sanayide :( ay sonun bekliyoum sanırım bu ay çıkaracağım...
     
  4. brkfrt

    brkfrt

    Mesajlar:
    1.785
    İsim:
    Burak Fırat
    Cevap: Satılık vosvos arıyorum

    Abi hobi forum burası ortak zevklerimizin toplandığı yer; ben yazarken tahmin ediyordum zaten yardım edecek birilerinin çıkacağını. Benim alana kadar her şeyi öğrenmem pek mümkün görünmüyor açıkçası biraz akvaryum hobisine benzetiyorum,tecrübe etmeden anlayamayacağım sanırım. Benim istediğim pahalı masraf çıkarmasın, yolda bırakmasın. Onun haricinde zaten 50'yi geçmem bu arabayla:)
    Anladığım kadarıyla taban sacı ve tavan önemliymiş. Çürük kısmını inceler belki anlarım ama motor kısmından hiç anlamam.
    Fuat abi öncelikle çok geçmiş olsun, umarım şuan iyisindir. Şuana kadar ne kadar tuttu masraflar?
    İçinize sinen, vosvos satan bir tanıdığınız olursa aklınızda olsun sonuçta tecrübelisiniz.
     
  5. mangusta

    mangusta

    Mesajlar:
    302
    Yer:
    Edirne
    İsim:
    fuat boran
    Cevap: Satılık vosvos arıyorum

    Burakcım ,şükür iyiyim sağlık sorunlarımı hallettim...masrafları sorma :) epey harcadım ben resimlerini koyarım bir ara buraya ne kadar emek verdiğimi anlarsın...vos işinde ucuz olsun yolda bırakmasın diye bişi yok..ucuzu sana daha pahalıya patlar..bildiğin birinden yada bilinen bir vosu almak daha mantıklı ..kaportada ne kadar dikkat etsende anlamıyorsan eğer çürük vardır taban saçları hassastır..bagaj içi özellikle depo altları görünmez yerlerdir dikkatli ol ..motora gelince benimki 1300 dual port vos motorları bilirsin hava soğutmalı fazla sıkıstırmaya gelmez %80 i silindir kapakta kılcal çatlak vardır .motorda dikkat etmen gereken asıl konu bir arızadan dolayı motoru yaptırmaktansa change yapmayı tercih edenler çoğunlukta olduğundan ruhsattaki motor no ile mevcuttaki motor no da sıkıntı yaşanabilir...acele etme almak için iyice araştır temiz görünen bir çok vos vos vardır aman dikkat...
     
  6. halilkocan

    halilkocan

    Mesajlar:
    7.593
    İsim:
    halil kocan
    Cevap: Satılık vosvos arıyorum

    Fuat abinin verdiği örnek güzel oturmuş mesela ben motor yiyince change motor ile sattım ama yanında orjinali de verdim. Ön bağajda amortisör kulelerine dikkat et. Almadan önce adamla anlaş önce rot ayarına sok ayara gelmiyorsa sakın alma çoğun da şasede kayma olabilir usta iyi toplamamış veya kaza yaptıysa. Fuat beyin dediklerini de dikkate al motor olarak 1303 big veya 1600 bulabilirsen daha hoş ve kullanımı zevkli olur.
     
  7. aSalet

    aSalet

    Mesajlar:
    53
    İsim:
    Gözde Koç
    Cevap: Satılık vosvos arıyorum

    Küçüklüğümde Hayal Ettiğim Arabaa :ay:
     

Sayfayı Paylaş