1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Satılık Sıfır Akvaryum ve Sıfır Ekipmanları (29 Parça)

Başlığı 'Deniz Akvaryumu Malzeme İlanları' kategorisinde Deathgrip tarafından 20 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. Deathgrip

    Deathgrip

    Mesajlar:
    38
    Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Ömer Tanrıkulu
    Merhaba,

    Yurtiçi ve yurtdışı seyahatler sebebiyle akvaryumu kurmam imkansız hale geldi. Özenle her bir parçasını hazır ettiğim akvaryum ve ekipmanlarını satıyorum.

    Kargo: 2-5-7 nolu ürünleri sorumluluk tamamen alıcıda olmak kaydıyla kargo ile gönderebilirim. 1-3-4-8-9-14 nolu ürünleri kargo ile gönderebilmem mümkün değil. Diğer tüm ürünler kargoya uygundur.
    Elden Teslimat: Sadece Kızıltoprak/Kadıköy/İstanbul'daki Opet Benzinci. 1-8-9-14 ağır olduğu için sadece evden teslim edilecek.
    Takas: Yok

    İletişim: Özel Mesaj

    Önemli Not: Seyahatler veya planlanmamış mesai sebebiyle elden teslimatlar aksayabilir. O yüzden ürünleri kargoyla göndermeyi tercih ederim. 12 yıldır akvaryum hobisiyle ilgileniyorum, çok kargo aldım ve gönderdim. Kargo paketleme konusunda hiçbir sıkıntı yaşamazsınız, paketlemelerim ünlüdür.

    Sanalpazarda %5 komisyon ekleyerek ilan açabilirim. Bu sayede aşağıdaki kartlara aşağıdaki miktarlarda vade farksız taksit yapabilirsiniz. Ayrıca kargo da Sanalpazar anlaşmalı olarak normalden epey ucuz oluyor.

    [​IMG]



    1) Sıfır Yener Yılmaz Yapımı 90x50x50 Extra Clear Akvaryum ve Siyah Mobilya - 750TL
    Akvaryum sadece 3-4 defa tatlı su ile doldurulmuş ve test edilmiştir. Hiç kullanılmamıştır. Tamamen Yener Yılmaz yapımıdır. Özel tasarımdır, bütün detayları düşünülmüştür. Aşağıdaki planda görülebileceği gibi Sol alt taraf sump/refugium, sol üst taraf ise su ekleme deposu olarak tasarlanmıştır. Geriye 6x24W armatürlerle uyumlu 60x50x50 boyutlarında bir alan kalmaktadır. Arka cam siyah renktedir, pleksi değil dıştan boyamadır. Sump ile akvaryum arasındaki ızgaranın 15cm genişliğe ve 4cm yüksekliğe sahiptir. Akvaryum altında 2cmlik strafor onunda altında 2cm kalınlığında ahşap taban bulunmaktadır. Mobilyanın içi ek akvaryum ve malzemeler için boş bırakılmıştır. Alt kısımda da 2cm kalınlığında ahşap taban bulunmaktadır. Mobilyanın iç iskeleti ağaç ayaklardan oluşmaktadır, çok sağlamdır. Akvaryum camları 10mm kalınlığındadır. Ön ve yan camlar extra clear özelliktedir. İçerideki cam ve pleksiler ile akvaryumun camları arasında 1.5cm yükseklik payı vardır. Böylece su tamamlamada yaşanabilecek herhangi bir aksilikte dışarıya su taşma ihtimali tamamen engellenmiştir. Akvaryumla beraber 3 metre 20mm PVC boru ve 8 adet 20mm dirseği verebilirim.

    Nakliye alıcıya aittir. Evin kapısından çıktığı andan itibaren sorumluluk tamamen alıcıya aittir, geçmişte bu konuda maalesef kötü bir tecrübe yaşadım. Apartmanda asansör mevcuttur. Rahatça aşağı indirilebilir. Akvaryum epey ağır, bileğimdeki sakatlıktan dolayı 2 kişi gelmediğiniz takdirde akvaryumu çıkaramayız.

    [​IMG]

    [​IMG]
    [​IMG][​IMG]

    [​IMG][​IMG][​IMG]

    [​IMG]

    2) Sıfır Ati SunPower Dimmable 6x24W T5 Armatür ve Ati SunPower Armatür Ayakları - 1400TL
    Sıfır, sorunsuz. Armatür ve ayaklar ayrı ayrı alıcılar çıkmadığı sürece beraber satılacaktır. Armatür ayaklarının derinliği ayarlanabilmektedir.

    [​IMG]

    [​IMG][​IMG]

    3) Sıfır 3x Ati Blue Plus, 2x Ati Coral Plus, 1x Ati Aquablue Special 24W T5 - 320TL
    Sıfır, sorunsuz ve kutularında. Ayrı ayrı alıcılar çıkmadığı sürece beraber satılacaktır.

    [​IMG]

    4) Sıfır 4x Ati Blue Plus, 2x Ati Aquablue Special 24W T5 - 300TL
    Sıfır, sorunsuz. Sadece kutuları yoktur, sıfır armatürün üzerindeler. Ayrı ayrı alıcılar çıkmadığı sürece beraber satılacaktır. Kombinasyonu çok küçük bir ihtimal yanlış hatırlıyor olabilirim, ilk talep geldiğinde kutuyu açıp doğrulayacağım.

    [​IMG]

    5) 1 Aylık Tunze 9006 Protein Skimmer - 500TL
    Sadece 1 ay süresince karantina akvaryumunda kullanıldı. PS çok çok temiz durumda, ufak tefek görsel çizikleri var. Kutusu, belgeleri mevcuttur.

    [​IMG]

    [​IMG]

    6) Sıfır Smart ATO (SATO-100P) Su Tamamlama Ünitesi - 350TL
    Sıfır, kutusu dahi açılmadı.

    [​IMG]

    [​IMG]

    7) Yenilenmiş Reverse Osmosis, Ara Musluk Parçası, Yedek Silikat Reçine ve Membran Anahtarı - 230TL
    *****'ten alınmıştır. Sadece membran filtrelerin birinin dış yüzeyindeki çıkıntılardan birinde ufak bir kırık var. Kırık dışta ve çapak atması şeklinde. Herhangi bir sorun teşkil etmiyor. Herhangi bir sızdırma vs. kesinlikle yok. Sadece kozmetik bir kırık. Membran filtresi 8-10 aylık, yenilenmesine ihtiyaç yok. Diğer tüm filtreleri 0 ppm sonuç almak üzere yenilendi. Çıkıştan 0 ppm sonuç alıyorum şuanda. Sıfır gibi, kullanıma hazır. 10 metre de hortumu ve ayrıca açma kapama vanası mevcut. Yanında metal tesisat ara musluk parçası ve membran anahtarını da vereceğim.
    - Üzerinde 2x 1 Mikron Sediment Filtre, 1x Filmtec Membran Filtre, 1x Karbon Filtre ve 1x Silikat Reçine bulunmaktadır.
    - Yanında en az yeni bir tüp dolduracak kadar kullanılmamış silikat reçine de vereceğim.

    [​IMG][​IMG]

    [​IMG]

    8) Sıfır 18kg Nature's Ocean Natural Coral Reef Rock - 250TL
    Sıfır, hiç kullanılmadı. Plate şeklinde mercana uygun kayaların olduğu koli özenle seçilmiştir. Frag koyabilmek için üzerine delikler açılmıştır, istendiği takdirde sistemi anlatabilirim. Kayalar RO suda yıkanmıştır, kullanıma hazırdır.
    - Antik resif kalıntılarından elde edilmiş %100 doğal, salınım yapmayan kayalardır.

    [​IMG]

    [​IMG]

    9) Sıfır 25kg Red Sea Coral Pro Tuz - 200TL
    Hiç açılmamış, sıfır durumda. Kova değil çuvaldır. En son çıkan yeni formüldür. İlk aldığımda çuvalda hiçbir delik yoktu ancak yaklaşık 1 senedir odamda durmaktadır. Sene boyunca evde yapılan temizlik sırasında birkaç yerinden hava alacak şekilde delinmiş. Bu delikleri gördükçe koli bandı ile kapattım. Tuzda herhangi bir katılaşma, topaklanma yok. Bence rahatlıkla kullanabilirsiniz.

    [​IMG]

    10) Sıfır Eheim Compact 2000 - 160TL
    Sıfır, sadece 1 hafta kadar RO su ile çalıştı. Sorunsuz, kutusunda. Debisi 1000-2000lt/h saat arasında ayarlanabilir. Compact serisi çok sessizdir, ses konusunda bir probleminiz olmaz.

    [​IMG]

    11) 1 Aylık Jebao RW-4 - 160TL
    Sıfırdan farksız, 1 ay kullanılmıştır. Sorunsuz, kutusunda.

    [​IMG]

    [​IMG]

    12) Sıfır Hydor Evo 4400 - 170TL
    Sıfır, sorunsuz. Sadece denendi. Yeni Evo serisi, sessiz bir motor. 4400lt/h debiye sahip. Eski Koralialardaki gibi mil seramik değil. Motorun gövdesine bağlı ve metal. Böylece daha az ses yapıyor ve mil kırılma derdi yok.

    [​IMG]
     
    A.P Bot Yazı düzenlemesini kaydetti.: 22 Aralık 2015
    veysel bunu beğendi.
  2. Deathgrip

    Deathgrip

    Mesajlar:
    38
    Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Ömer Tanrıkulu
    13) Sıfır Eheim 3582 Otomatik Yemleme Makinesi - 175TL
    Sıfır, kutusunda.

    [​IMG]

    14) Sıfır 2 adet Nature's Ocean #2 Numara Samoa Pink Kum - 120TL
    Adının pembe olduğuna bakmayın. İçinde pembe renkli tanecik yok diyebiliriz. Çok çok güzel bir kum. Ne çok kalın ne de çok ince. Paketlerden birini açtım ve su berraklaşana kadar parça parça saatlerce yıkadım. Açılan kumu İçinde bulunduğu kovayla beraber vereceğim. Diğer paket hiç açılmamıştır. Tanecik boyutu 2-3mm civarındadır.

    [​IMG][​IMG]

    15) Sıfır Reef Royal Aquatics ATC Refraktometre - 110TL
    Sıfır, kutusunda.

    [​IMG]

    15) Sıfır Mag Float Mag Scrape Large Mıknatıslı Cam Sileceği - 110TL
    Sıfır, kutusunda.

    [​IMG]

    17) Sıfır 3 adet Dijital Timer - 80TL
    Sıfır, kutusunda.

    [​IMG]

    18) Sıfır Hydor Theo 200W Isıtıcı - 55TL
    Sıfır, kutusunda. Patentli, su seviyesi düştüğünde otomatik olarak kendini kapatabilme özelliği mevcut. Tamamen suya batırılabilir ve kırılmaz cama sahiptir.

    [​IMG]

    19) Sıfır Eheim Compact 600 - 65TL
    Sıfır, kutusunda. Debisi 150-600lt/h saat arasında ayarlanabilir. Yanında ağız kısmına uygun şeffaf hortum hediye. Compact serisi çok sessizdir, ses konusunda bir probleminiz olmaz.

    [​IMG][​IMG]

    20) Eheim Compact 3000 - 100TL
    8-10 ay kullanılmış. Debisi 1500-3000lt/h saat arasında ayarlanabilir. Sadece vantuz tutacaklarından biri kırıktı. Japonla sağlam bir şekilde yapıştırdım ve hiçbir sorunu yok şuanda. Kutusu ve cama asma aparatları yok. Sadece vantuzları ve vantuzların takıldığı parçaları mevcut. Su değişimlerinde kullanıyordum.

    [​IMG]

    21) Sıfır Sea Star 11W Power Compact Armatür - 50TL
    Sıfır, kutusunda. Armatürün boyu 39cmdir. Cama asmak için ayakları vardır.

    [​IMG]

    22) Prodibio Bioclean 11 Ampül - 50TL
    5x Biodigest, 6x Bioptim ampül. Biodigest ampüllerden birinin ucu kutuyu kapatıp açarken yanlışlıkla kırıldı. Kırılan ucu hemen yerine koyup epey kalın bir şekilde streç filmle kapladım. Bu ampülü de rahatlıkla kullanabilirsiniz.

    [​IMG]

    23) Sıfır 8 adet Epo Putty Epoxy - 50TL
    Sıfır, kutusunda. Yurtiçinde ve yurtdışında birçok kişi kullanıyor, dolayısıyla rahatlıkla tuzlu suda kullanabilirsiniz. Detaylı bilgi için websitelerini inceleyebilirsiniz: http://www.epoputtyusa.com/aquarium.html

    [​IMG]

    24) Sıfır Hydor Multi Light Led Lamba - 30TL
    Sıfır, sorunsuz. Su geçirmez. Açma kapama anahtarı var. Ayrıca cam kenarına sabitlenebiliyor. Sump aydınlatması olarak almıştım.

    [​IMG]

    25) Sıfır PVC Boru Kesme Aleti ve 125 Gram Tangit - 30TL
    İkisi de sıfır, sorunsuz.

    [​IMG]

    26) Sıfır 10 Metre Yumuşak Mavi Bahçe Hortumu 16x22mm - 20TL
    Sıfır, tek parça. İç çapı 16cm, dış çapı 22cm.

    [​IMG]

    27) Sıfır Ista Hortum Sabitleyici - 10TL
    Sıfır, sorunsuz. Yaşanabilecek kazaların önüne geçmek üzere cam kenarlarına takılarak hortumların sabitlenmesini sağlıyor. Su ekleme motorundan çıkan hortumu sabitlemek için kullanacaktım.

    [​IMG]

    28) Sıfır Sera Cam Termometre - 15TL
    Sıfır, kutusunda. Sağlam bir markanın sağlam bir ürünü, rahatlıkla kullanabilirsiniz.

    [​IMG]

    29) Sıfır Vanalı Dip Sifonu - 10TL
    Sadece birkaç kez RO suda kullanıldı. Vanalı olması su değişimlerini çok rahatlatıyor.

    [​IMG]
     
    veysel bunu beğendi.
  3. Fatih BARLAS

    Fatih BARLAS

    Mesajlar:
    6.647
    Yer:
    Pendik
    İsim:
    Fatih BARLAS
    Tankı kuramamana üzüldüm kardeşim. Hayırlısı olsun bunları iyi planlayıp toplamıştın.


    BARREEF
     
  4. Erdal

    Erdal

    Mesajlar:
    4.010
    ö.m yolladım
     
  5. Deathgrip

    Deathgrip

    Mesajlar:
    38
    Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Ömer Tanrıkulu
    Fatih Abi merhaba,

    Sağolasın. 1 senedir boş dursalar bile bir gün kafaya koyup kurabilme duygusu varmış. Şimdi satarken içim yanıyor.

    Bu arada tankını yabancı forumlar dahil her yerden takip ediyorum, ellerine kollarına sağlık. Yurtdışından övgü mesajlarını görünce ayrı bir mutlu oluyorum. :)

    Cevapladım.
     
    Fatih BARLAS bunu beğendi.
  6. Deathgrip

    Deathgrip

    Mesajlar:
    38
    Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Ömer Tanrıkulu
    10-11 satıldı.
    19-21-22-24-27-29 ayrıldı.

    Diğerleri güncel.
     
  7. Deathgrip

    Deathgrip

    Mesajlar:
    38
    Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Ömer Tanrıkulu
    10-11-15-17-22-24-27-29 satıldı.
    3-19-21 ayrıldı.

    Diğerleri güncel.
     
  8. Deathgrip

    Deathgrip

    Mesajlar:
    38
    Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Ömer Tanrıkulu
    Yazım hatası yapmışım, Mag Float'un numarası 16'dır.

    Güncel Olan Ürünler

    1-2-4-5-6-7-8-9-12-13-16-18-20-25-26-28

    Ayırtılan Ürünler

    14-19-21-23

    Satışı Gerçekleşen Ürünler

    3-10-11-15-17-22-24-27-29
     
  9. Deathgrip

    Deathgrip

    Mesajlar:
    38
    Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Ömer Tanrıkulu
    Güncel Olan Ürünler
    1-2-4-5-6-7-8-9-12-13-16-18-20-25-26-28

    Ayırtılan Ürünler
    19-21

    Satışı Gerçekleşen Ürünler
    3-10-11-14-15-17-22-23-24-27-29
     
  10. engin yazımcı

    engin yazımcı

    Mesajlar:
    59
    Yer:
    kastamonu
    İsim:
    engin yazımcı
    Refraktometre elinizde ise ben alicam
     
  11. Deathgrip

    Deathgrip

    Mesajlar:
    38
    Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Ömer Tanrıkulu
    Satıldı maalesef.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
  12. engin yazımcı

    engin yazımcı

    Mesajlar:
    59
    Yer:
    kastamonu
    İsim:
    engin yazımcı
    Tesekkurler
     
  13. Deathgrip

    Deathgrip

    Mesajlar:
    38
    Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Ömer Tanrıkulu
    Güncel Olan Ürünler
    1-2-4-5-8-9-12-13-16-18-25-26-28

    Ayırtılan Ürünler
    6-7-19-20-21

    Satışı Gerçekleşen Ürünler
    3-10-11-14-15-17-22-23-24-27-29
     
  14. Deathgrip

    Deathgrip

    Mesajlar:
    38
    Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Ömer Tanrıkulu
    Akvaryumla ilgilenenler olursa ve iletişime geçerse sevinirim. Fiyatta yardımcı olmaya çalışacağım.
     
  15. Deathgrip

    Deathgrip

    Mesajlar:
    38
    Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Ömer Tanrıkulu
    Yeni Not: Rezerve yapmıyorum.

    Fiyatlarda indirim yaptım.

    1) Sıfır Yener Yılmaz Yapımı 90x50x50 Extra Clear Akvaryum ve Siyah Mobilya - 700TL
    2) Sıfır Ati SunPower Dimmable 6x24W T5 Armatür (Sadece Armatür) - 1250TL
    2A) Sıfır Ati Sunpower 6'lı Armatür Ayakları - 90TL
    4) Sıfır 4x Ati Blue Plus, 2x Ati Aquablue Special 24W T5 - 290TL
    5) 1 Aylık Tunze 9006 Protein Skimmer - 460TL
    6) Sıfır Smart ATO (SATO-100P) Su Tamamlama Ünitesi - 340TL
    7) Yenilenmiş Reverse Osmosis, Ara Musluk Parçası, Yedek Silikat Reçine ve Membran Anahtarı - 220TL
    8) Sıfır 18kg Nature's Ocean Natural Coral Reef Rock - 240TL
    9) Sıfır 25kg Red Sea Coral Pro Tuz - 190TL
    12) Sıfır Hydor Evo 4400 - 160TL
    13) Sıfır Eheim 3582 Otomatik Yemleme Makinesi - 170TL
    16) Sıfır Mag Float Mag Scrape Large Mıknatıslı Cam Sileceği - 110TL
    18) Sıfır Hydor Theo 200W Isıtıcı - 50TL
    19) Sıfır Eheim Compact 600 - 65TL
    20) Eheim Compact 3000 - 90TL
    21) Sıfır Sea Star 11W Power Compact Armatür - 50TL
    25) Sıfır PVC Boru Kesme Aleti ve 125 Gram Tangit - 30TL
    26) Sıfır 10 Metre Yumuşak Mavi Bahçe Hortumu 16x22mm - 20TL
    28) Sıfır Sera Cam Termometre - 10TL
     
  16. Deathgrip

    Deathgrip

    Mesajlar:
    38
    Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Ömer Tanrıkulu
    5 numara Tunze 9006 satıldı. Diğer ürünler güncel.
     
  17. Deathgrip

    Deathgrip

    Mesajlar:
    38
    Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Ömer Tanrıkulu
    Güncel
     
  18. Deathgrip

    Deathgrip

    Mesajlar:
    38
    Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Ömer Tanrıkulu
    20 numara Eheim Compact 3000 satıldı.

    * Toplu alımlarda indirim yapabilirim.

    * Akvaryumu almayı düşünen varsa lütfen benimle iletişime geçsin, fiyatta yardımcı olacağım.
     
  19. Deathgrip

    Deathgrip

    Mesajlar:
    38
    Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Ömer Tanrıkulu
    Sanalpazar'da yaşanan problemlerden dolayı Sanalpazar üzerinden satış yapmıyorum. Gittigidiyor üzerinden %10 komisyon ekleyerek satış açabilirim. Gittigidiyor üzerinden kredi kartına vade farksız 6-9 taksit yapabilir ve çok uygun fiyatlara kargo ile teslim alabilirsiniz.

    Fiyatlarda tekrar indirim yaptım.

    1) Sıfır Yener Yılmaz Yapımı 90x50x50 Extra Clear Akvaryum ve Siyah Mobilya - 650TL
    2) Sıfır Ati SunPower Dimmable 6x24W T5 Armatür (Sadece Armatür) - 1200TL
    2A) Sıfır Ati Sunpower 6'lı Armatür Ayakları - 90TL
    4) Sıfır 4x Ati Blue Plus, 2x Ati Aquablue Special 24W T5 - 280TL
    6) Sıfır Smart ATO (SATO-100P) Su Tamamlama Ünitesi - 330TL
    7) Yenilenmiş Reverse Osmosis, Ara Musluk Parçası, Yedek Silikat Reçine ve Membran Anahtarı - 200TL
    8) Sıfır 18kg Nature's Ocean Natural Coral Reef Rock - 230TL
    9) Sıfır 25kg Red Sea Coral Pro Tuz - 180TL
    12) Sıfır Hydor Evo 4400 - 150TL
    13) Sıfır Eheim 3582 Otomatik Yemleme Makinesi - 160TL
    16) Sıfır Mag Float Mag Scrape Large Mıknatıslı Cam Sileceği - 110TL
    18) Sıfır Hydor Theo 200W Isıtıcı - 50TL
    19) Sıfır Eheim Compact 600 - 60TL
    21) Sıfır Sea Star 11W Power Compact Armatür - 45TL
    25) Sıfır PVC Boru Kesme Aleti ve 125 Gram Tangit - 30TL
    26) Sıfır 10 Metre Yumuşak Mavi Bahçe Hortumu 16x22mm - 20TL
    28) Sıfır Sera Cam Termometre - 10TL
     
  20. Deathgrip

    Deathgrip

    Mesajlar:
    38
    Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Ömer Tanrıkulu
    1) Sıfır Yener Yılmaz Yapımı 90x50x50 Extra Clear Akvaryum ve Siyah Mobilya - 600TL olarak güncellenmiştir.

    Diğer ürünler de günceldir.
     
    A.P Bot Yazı düzenlemesini kaydetti.: 1 Şubat 2016
Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.

Sayfayı Paylaş