1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Deniz Akvaryumu İçin Su Arıtma Cihazı Hakkında Yardımcı Olabilirim

Başlığı 'Akvaryum Kahvesi' kategorisinde DolphinWater tarafından 24 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. DolphinWater

    DolphinWater

    Mesajlar:
    2
    İsim:
    Bulut Ateş
    Merhaba Arkadaşlar; İsmim Hakan

    1998 Yılından itibaren su arıtma cihazı ve su arıtma cihazları ile ilgili ithalat ve ihracat ayrıca satışını yapmaktayım.

    Bir çok akvaryum portalında yer almaktayım. Ve bir çok arkadaşa elimden geldiğince yardımcı oluyorum. İsteyene de satışını yapıyorum. Amacımı açık açık belirteyim sonradan reklam yapıyorsun falan demeyin.

    Amacım burada kullanıcılara yardımcı olmak ve gerektiğinde ürünlerimizi almak isteyenlere en uygun fiyattan satmak istiyorum.

    Deniz akvaryumu olsun,diğer akvaryum çeşitlerinde olsun bilgim üst düzeydedir diyebilirim. İstediğiniz değerleri yakalamanız için neler yapmanız gerekiyor ne almanız gerekiyor hangi filtreler ne işe yarar bunlar hakkında yardımcı olabilirim.

    Aklınıza takılan soru ve soruları iletebilir ve sizi yönlendirebilirim.

    Şimdiden Teşekkürler Anlayışınız İçin.
     
  2. harfuzmani

    harfuzmani

    Mesajlar:
    5.755
    Yer:
    Bursa
    İyi niyetiniz için öncelikle teşekkür ederiz.
    Sormak istediğim acaba arıtma cihazlarında bizim bilmediğimiz neyi biliyorsunuz?
    Elbette insanlara yardımcı olmaya çalışmanız güzel ancak amacınızın reklam yapmak olmadığını söyleyip nikinizi firma ismiyle girmeyi bağdaştıramadım.
     
  3. DolphinWater

    DolphinWater

    Mesajlar:
    2
    İsim:
    Bulut Ateş
    Merhaba Arkadaşım; Amacım burada kullanıcılara yardımcı olmak ve gerektiğinde ürünlerimizi almak isteyenlere en uygun fiyattan satmak istiyorum.

    Diğer forumlarda çok fazla görüyorum adam normal tüketici gibi davranıp ürünlerinin satışını yapıyor. Ben açık açık burada yazdım gizli reklam yerine açık açık burada çalışıyorum ve sizlere yardımcı olmak istediğimi belirttim.

    Diğer konu arıtma cihazları hakkında emin olabilirsiniz ki bilmediğiniz bir çok konuyu biliyorum. Yıllardır yurt dışına giderim eğitimlere katılırım eğitim veririm fabrikaları gezerim kısacası benim en iyi yaptığım işim bu. Bilmiyorum diye bir şey yok diyebilirim. Ama insanoğluyuz eksikliklerimiz vardır.

    Mesela bir soru sorabilirsin :)
     
  4. YIKIKTEMO

    YIKIKTEMO

    Mesajlar:
    30.098
    Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Merhaba Hakan bey,

    Açıkça durumu izah etmeniz ve gerekli bilgi kısmında yardımcı olmak istemenizi anlıyoruz ama siz profesyonel bir firmasınız yanlış anlamadıysam, yani ticari faaliyet ve vergi levhanız var? Forumun ticari esnaf sponsor forumları bölümü var ve orada ticari faaliyet gösterirler. Bu şekilde bir yardımla birlikte satış yapılması ancak sizin de bu bölüme katılmanızla mümkündür.

    Su arıtma hobide önemli ve forumda sadece bu alanda faaliyet gösteren bir esnafta yok. Ayrıca biz forum olarak genel tüm akvaryum malzemelerini satanlarla tek bir ürün üzerine faaliyet gösteren ve yine yeni bir yerli üretimle açılım yapan esnaflara kolaylık sağlıyoruz. Daha profesyonelce düşünüp sponsor forumuna katılmanızı öneririm. Bunun dışında faaliyetlerinize izin veremeyiz.

    İyi çalışmalar.
     
    veysel, Apolim, nhtkmn ve diğer 1 kişi bunu beğendiniz.
Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.

Sayfayı Paylaş