1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

İçimi Dökmek İçin Yeniden Merhaba :)

Başlığı 'Hayata Dair Her şey' kategorisinde SantiMunez tarafından 21 Kasım 2010 başlatılmıştır.

  1. SantiMunez

    SantiMunez

    Mesajlar:
    192
    Yer:
    Samsun
    İsim:
    MUSTAFA CAN ÖMEROĞLU
    Arkadaşlar bayramın ilk günü kişisel sebeplerden dolayı 2 yıllık herşeyi yaşadığım değer verdiğim, çok sevdiğim sevgilimden ayrıldım. Sebep sınavımız olmasıydı. Ben kabul etmiştim babası üzülmesin ailesi üzülmesin diye. 2 gün sonra başka birini bulduğunu söylediğinde psikolojim bozulmuş bayram bana zehir olmuştu. Gülerdir ağladım duygusal biriyim. Çok uğraştım geri kazanmak için. Annesiyle konuştum çok uğraştım ama yapamadım. Ailem de bana üzülüyordu. Bugün çok kötüydüm. Günlerdir yemek yemedim su bile içmedim. Uyku yoktu bende.
    Haketmediğim şeyler yaşadım 1 haftada. Allah hesabını ahirette zaten soracaktır. Allah büyüktür.

    Bugün arkadaşlarım sağolsunlar toparlanmama yardım ettiler. Artık değer vereceğim insanları iyi seçiyorum. 2 yıldır vakit ayıramadığım aileme,akrabalarıma,arkadaşlarıma ve tüm sevdiklerime buradan özür diliyorum. Zaten hepsini tek tek arayacağım. İnanın 1 haftadır çok kötüydüm bugün kendime gelmeye başlıyorum yarın yeni bir hayat başlıyor benim için :)
    Üniversite sınavım var . Bekle beni Kocaeli bekle beni üniversite.
    AkvaryumPortalı hepinizi çok seviyorum iyi ki varsınız :)

    Ohh içimi döktüm rahatladım.:basardim:
     
    ozgun_cyprus bunu beğendi.
  2. hasanaytekin

    hasanaytekin

    Mesajlar:
    882
    İsim:
    Hasan Aytekin
    Hayat bazen çok acı yönleriyle karşına çıkar. Ağlarsın. Bazen ufak bir hediye alırsın. Sevinirsin. Bazen beklemediğin bir haber alır. Yıkılırsın. Bazense her şey istediğin gibi giderken herşey berbat olur. Üzülürsün. Hayatın tozlu yollarında kaybolma ihtimalin olduğunu anladığında Direnirsin...

    Ama bunları yaparken hep yalnızsındır. İki kişi olabilmek için tek kişilik çaban çoğu zaman yetersiz kalır. Çünkü kendi kendini tamamlayamazsın. Sonra korkmaya başlarsın...

    Acaba bu hep böyle mi olacak diye. Ve bütün direncin kırıldığında teslim olmaya başlarsın. Zaten kimsende kalmamıştır. Bütün dost bildiklerin seni görmezden gelmeye başlar, koskoca şehirde yalnızlığı ve çaresizliği iliklerine kadar hissedersin.

    Sonra onunla konuşmaların gelir aklına, resimlerine bakarsın. Ağlarsın. Sesini duymak istersin, ama o senin için yoktur artık. Düşünmeye başlarsın, şimdi ne yapıyordur diye. İçin içini yer. Her gece içersin, her gece ağlarsın, her gece ölür, her gece yeniden dirilirsin ve bu ızdırap hiç bitmez...

    Kime anlatırsan anlat kimse seni anlamaz. Kimse sana destek olmaz. Çünkü elde tutulur hiç bir şey yoktur. Onu görmemişsindir bile. Ama o vardır. Bunu bilmek bile yeterlidir senin için. Onun mutlu olabilmesi için her gün Allah'a yalvarırsın.

    Sonra kafanı bozarsın, anormal bir insan haline gelirsin. Kabul edersin her şeyi ve o varmış ve seninmiş gibi yaşamaya devam edersin. Çünkü çaresizsindir artık...

    Hem ne diyebilirsin ki? Seni hiç unutmadım mı? Ve ya Seni çok özledim mi? Hayır hayır. Buna inanmayacağını bilirsin. Çünkü ayrılığı seçen odur. Sen değil. Kendine kızarsın neden kabul ettin diye.

    Ama artık yapabileceğin hiç bir şey yoktur.

    Fakat sonra düşünürsün; her şeyin sonu mu bu? Bitti mi yani?

    Yooo neden bitsin ki? Bu bir süreç. Bunun olması gerek. İnsan acı çekmeden mutluluğu yakarsa değerini asla ama asla bilemez. Bırak zaman karar versin her şeye. Sen olduğun adam, tek tabanca ol.

    Bak nasıl düzelecek herşey. Bak gör nasıl anlayacaksın başka şeylerin değerini.

    Yürürken sürekli arkana bakma, bakma ki önündeki çukuru görebil. Yoksa takılır düşersin. Diyelim ki düştün. Kalk ayağa! Bırak yürümeyi koşmaya başla! Her şey yeni başlıyor! Hayat yeni başlıyor!

    Hasan AYTEKİN, 17/04/2008, 23:08

    [​IMG]
     
    zgrkaralar ve SantiMunez bunu beğendi.
  3. SantiMunez

    SantiMunez

    Mesajlar:
    192
    Yer:
    Samsun
    İsim:
    MUSTAFA CAN ÖMEROĞLU
    Canım abim Allah razı olsun , o kadar güzel yazmışsınki içime serin sular serptin.
    İnsan değerini bilmeli aldığı nefesin. Dünya insanın kendisini üzecek kadar değerli değil.
    Abim bu yazını eğer izin verirsen almak istiyorum. Çok mutlu oldum.
     
  4. YIKIKTEMO

    YIKIKTEMO

    Mesajlar:
    30.098
    Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Daha gençsiniz durun bakalım. Elbette değer verebilirsiniz, sevebilirsiniz ama hayata küsmek için çok erken, hoş hayata hiç küsülmez ama bu yaşta hele hiç olmaz.
     
    james_34, volkantr34 ve SantiMunez bunu beğendi.
  5. hasanaytekin

    hasanaytekin

    Mesajlar:
    882
    İsim:
    Hasan Aytekin
    Tabiki alabilirsin kardeşim. Bende bir kaç kez seninle aynı durumda oldum. Hatta daha da fenası. O zamanlar bir gece oturup sordum kendi kendime; "Ben ne yapıyorum?" diye. Sonra döküldü bu kelimeler, benliğimden... Yeterli zaman geçtiğinde daha iyi anlıyorsun. Son olarak Fight Club filminden bir alıntı; "Biz kadınlar tarafından büyütülmüş bir erkek nesliyiz, aradığımız şeyin başka bir kadın olduğunu hiç sanmıyorum" ;)
     
    SantiMunez bunu beğendi.
  6. SantiMunez

    SantiMunez

    Mesajlar:
    192
    Yer:
    Samsun
    İsim:
    MUSTAFA CAN ÖMEROĞLU
    Temel abi ben çok duygusalım. Ben ilk defa sevdim. Zaten 18 yaşıma geldim yeni yeni fark ediyorum bazı şeyleri. Ama artık üzülmeyeceğim. Hayat devam ediyor. Benim gelecek hayallerim var :) Sizi seviyorum.

    --- Ekleme; ---

    Hay ağzına sağlık abi. Bu filmi defalarca izledim ama bu replik hiç dikkatimi çekmemişti.
    Yazdığın deneme çok güzel abi .
     
    hasanaytekin ve YIKIKTEMO bunu beğendi.
  7. hasanaytekin

    hasanaytekin

    Mesajlar:
    882
    İsim:
    Hasan Aytekin
    O filmde ne replikler var... Tekrar izle ama dikkatlice. En sıkıntılı zamanlarımda izlediğim ve artık repliklere kadar ezberlediğim ve en sevdiğim film ;)
     
  8. SantiMunez

    SantiMunez

    Mesajlar:
    192
    Yer:
    Samsun
    İsim:
    MUSTAFA CAN ÖMEROĞLU
    Evet abi fena replikler var. Film insanı huzurlandırıyor. Bu aralar kendimde değilim tam olarak toparlanınca tekrar izleyeceğim.
     
  9. cirol

    cirol

    Mesajlar:
    4.008
    Yer:
    Avcılar-İSTANBUL
    İsim:
    İsmail ATEŞ
    Mustafa yarına çıkmaya garantimiz bile yok o yüzden seni seven ve değer veren dostlarınla ,sevdiklerinle vakit geçirmeye bak bizde o yaşlarda aynı durumda kendimizi dağıtmışızdır.Çok düşünmüşüzdür nasıl yaparım yok ben yaşayamam ,çok sevmiştim ama hepsi gelip geçici bu nedenle sana değer vermeyip sevgini anlamıyorsa senin çoktan onu unuttum demen gerekiyor.Üzüldügünde yada hayata küstüğünde onun umrunda olmayacak.Şimdi bunları kafandan sil ve vaktin olduğunda sana verdiğim adresi git ve gez bak ben istanbuldayım ama orduda bulunan üretimhane olduğunu duydum belki biliyorsundur sen.İletişim bilgileri yazdım arasın adresi alırsın.

    Mavi Aqua

    Mehmet Takaç
    ORDU/Merkez
    0535 9674736
     
    SantiMunez bunu beğendi.
  10. SantiMunez

    SantiMunez

    Mesajlar:
    192
    Yer:
    Samsun
    İsim:
    MUSTAFA CAN ÖMEROĞLU
    Çok teşekkür ederim İsmail abi. Sevdiklerimle vakit geçireceğim artık.
    Telefonu not aldım en kısa zamanda arayacağım. Cumartesi günü merkezdeyim uğrayacağım oraya. Çok sevindim ilk defa üretimhane duydum burda :)
     
  11. cirol

    cirol

    Mesajlar:
    4.008
    Yer:
    Avcılar-İSTANBUL
    İsim:
    İsmail ATEŞ
    Gittiğinde üretimhane'den resimler bekliyoruz.
     
    SantiMunez bunu beğendi.
  12. Lake Tanganyika

    Lake Tanganyika

    Mesajlar:
    1.888
    Yer:
    İstanbul/Tepekent
    İsim:
    Yavuz Kaçar
    Bende içimi döksem mi ne.. :D :D

    Mustafa aynı şeyleri bende yaşadım bende sevdim.. Boşver bi kız için hiç değmez ben bunu anladım... Sıkma canını.. ;)

    Saygılar...
     
  13. reis

    reis

    Mesajlar:
    5.928
    İsim:
    Olcay Aksu
    Sevdiğin kız için mücadele edip onu kazanmaya çalışmak onurlu ve bir okadarda delikanlı olarak yapman gereken bir davranış ve bunuda yapmışsın Mustafa. Ama kız ben başka birini buldum demişse olay bitmiş demektir. Bu saatten sonra padişahın kızı olsa hikaye.Seni istemeyeni sen hiç istemeyeceksin.Hatta bu duruma üzülmeyi bırak sevineceksin.Yol yakınken anlamışsın sana değer vermediğini ve senin ona verdiğin değerin kıymetini bilmerdiğini boşver. Vur k...na tekmeyi gitsin ne takıyosun kafana sana kızmı yok ? Gidene kal,kalana git demeyeceksin hayatta Mustafa. Gelen ağam,giden paşam değil deyip yoluna devam edeceksin. Güçlü olacaksın yani.

    Sana birde tüyo abinden,:shh:

    Bir ilişkide baktınki artık araya soğukluk girmeye başladı,baktınki işler sarpa saracak ve sonu ayrılık görünüyor,hemen tekmeyi sen vur.Bırakan taraf,ilişkiyi bitiren taraf sen ol.Bu sefer işte teker tersine dönmeye başlar. Sen acı çekeceğine o acı çeker.Hele bir kız terkedilmişse varya çekeceği acının yanında seninki sıfır sayılır. Bu sefer sen değil,o seni kazanmaya çalışır. ( Dinle abini tecrübeyle sabittir )
    [​IMG]

    Ne pskopat adamım yaa.aliye:gif
     
  14. Lake Tanganyika

    Lake Tanganyika

    Mesajlar:
    1.888
    Yer:
    İstanbul/Tepekent
    İsim:
    Yavuz Kaçar
    Olcay abi ilk yazdığın bütün sözlere katılıyorum bende sevdiğim kız'ın peşinden koştum dedim salla üzülmeye değmez dedim, ardından o sevdiğim kız mesaj attı dedi buluşalım mı bende dedim tamam napcaksak artık dedim. Buluştuk seni seviyorum falanda falanda.. :D Bende direk bu söz'ü söyledim senin gibi k....larla işim olmaz dedim gittim ama kızı öyle böyle diğil delicesine seviyordum ama o bana dedi bunu seviyorum filan dedi bu olaydan 2 ay önce bende gene aldım içkimi elime arkadaşlarla sabaha kadar içtik takıldık.. Gerçektende değmez bi kız için olcay abi'nin dediği gibi kız mı yok sana bana :D :D Birde benim bi sözüm vardır kız sana yol vermeden önce sen ona yol vericeksin.. ;) Bu arada olcay abi harbi psikopat adamsın tırstım bi anda.. :D :F Birde ''Bob Marley'' abimin bi sözü vardır '' Sevgilin olabilecek bir çok insan olabilir; ama unutma ki, Sevdiğin olabilecek insan bir tanedir..''

    Saygılar...
     
  15. hasanaytekin

    hasanaytekin

    Mesajlar:
    882
    İsim:
    Hasan Aytekin
    Yaş 16 yolun yarısı değil mi Yavuz kardeş ;)
     
  16. Onur G. HİTİT

    Onur G. HİTİT

    Mesajlar:
    855
    Yer:
    İlkadım/SAMSUN
    İsim:
    Onur G. HİTİT
    Hayat en acımasız öğretmendir. Önce sınav yapar, sonra ders verir.

    "Takma kafaya" derler genelde, ben öyle demeyeceğim. Kafaya takılmayacak bir şey değil çünkü. Ancak, sakin olmak zorundasın ve bundan bir sene sonra bu kötü durumu bu kadar umursamayacağını fark etmelisin.

    Benim de başıma benzer bir durum gelmişti. Tek fark, 5 yılık bir ilişkiydi. Çok şiddetli bir psikolojik sarsıntı geçirmiştim. Ama şu an geçmişe baktığımda "olması gereken buymuş, hatta iyi ki öyle olmuş" diyorum.

    Zaman meselesi...
     
    Lake Tanganyika bunu beğendi.
  17. görkemtemel

    görkemtemel

    Mesajlar:
    400
    Hemşerim allah sağlık versin bunları takma kafana , hava güzelse bi yosana uğra hepsini unutursun ;) Kocaelide iyidir bende orda okudum ;)
     
  18. SantiMunez

    SantiMunez

    Mesajlar:
    192
    Yer:
    Samsun
    İsim:
    MUSTAFA CAN ÖMEROĞLU
    Ah biraz zaman geçsin onu da atlatacam Allah'ın izniyle.

    Canım abim benim ne güzel yazdın öyle Allah razı olsun. Çekeceğim varmış çekiyorum. 1 hafta çektim. Kendime gelmeye başladım. Toparlanıyorum artık, çok yıprandım. Ama çok kızıyorum kendime,keşke bunun olmasına izin vermeseydim, ben postalasaydım. Sevdik be abi değer verdik suçumuz buymuş demekki. Gidene elveda, kalan canımızdır...
    Teşekkür ederim.

    Ağzına sağlık. Kızlar ah kızlar ayağımızı çukura düşürüyorlar..

    Aynen öyle abicim . Takmamak elde değil. Herkese koyar bu olay. Ama ben olgunlaştığımın farkına vardım. Çocukça davranmıyorum, sabrediyorum,dua ediyorum... Kendime gelmeye başladım. Atlatacağım ben bu durumu inanıyorum kendime. Zaman herşeyin ilacı.

    Sağolasın hemşehrim. Sabrediyoruz işte :)
     
    Lake Tanganyika, Onur G. HİTİT ve reis bunu beğendi.
  19. reis

    reis

    Mesajlar:
    5.928
    İsim:
    Olcay Aksu
    Toparlanmana sevindim Mustafa. Daha yolun başındasın. Hayat daha neler koyacak önüne kimbilir. Güçlü ve sabırlı olmayı öğreneceksin. Güçlü ve sabırlı olmayı başaramazsan daha çooook canın yanar. Şunu hiçbirzaman unutma,sana senden az değer verene sakın senden fazla değer verme.;)
     
    SantiMunez bunu beğendi.
  20. Toprak Akalın

    Toprak Akalın

    Mesajlar:
    840
    Yer:
    MERSİN
    İsim:
    Toprak Akalın
    Yakın bir zamanda senin olayına çok benzer bir olayla karşılaştım. Gerçekten kafaya takılmayacak gibi değil. O sana ne yapsa sen yinede seversin onu. Unutamazsın onca yaptıklarına ramen. Onu unutmak için başka birini sevmen gerek (bende uğraşabildiğim kadar uğraşıyorum başkasını sevmek için). Sen sen ol bu gibi durumlarda dost dediğin insanlara koş. Acısının geçme süresini kısaltır.
     

Sayfayı Paylaş