1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Portal

Başlığı 'Hayata Dair Her şey' kategorisinde 10.KÖY tarafından 28 Ocak 2011 başlatılmıştır.

  1. 10.KÖY

    10.KÖY

    Mesajlar:
    84
    İsim:
    Alican TEKİN
    Herkese merhaba.

    Konuyu açma sebebim can sıkıntısı.Kafam karışık. Sizler bu portalın değerinin farkında mısınız? Öncelikle bunu merak ettim? Alıntısız özgün içerik, ileri DIY katagorileri bir yana SAYGI var SEVGİ var.
     
    alper5959, Heliak, F4iLuR3 ve diğer 14 kişi bunu beğendi.
  2. PuLcheR

    PuLcheR

    Mesajlar:
    6
    İsim:
    Serdar Kanmaz
    Cevap: Portal

    Kafana taktığın şeye bak Alican :) O ciğeri 5 para etmez kendini nimet yerine koyan, 40 yaşından sonra bilgisayar gören masum köylülere yöneticilik verip bir taraflarını kaldıran yerden ne hayır bekliyorsun ki :)

    Adamlar çöküşlerinin zaten farkındalar, son 1 senedir sitenin neredeyse bütün müdavimleri bazı kendini bilmez kişiler yüzünden bıraktı gitti orayı. Hatta öyle ki adamlar bir halı saha maçı için bile koskoca İstanbul'dan 10kişiyi bir araya getiremiyorlar, çünkü insanlara saygıları yok, sadece kendilerine saygı gösterilmesini bekliyorlar. Onlar böyle devam etsinler değil halı sahada oynayacak 10 kişiyi bulmayı, sitelerine girecek adam akıllı 10 kişiyi bile bulamayacaklar. Çünkü Yönetim kadrosundan foruma bilgi konusunda katkı sağlayan kimse yok. Üyeler kendisi çalıyor, kendisi oynuyor. Bir konu açıldığında ilk olarak yöneicilerde birinin yorum yapması gerekirken onlar başka şeylerin peşindeler, Çünkü pek çoğunun akvaryum konusunda zaten bilgisi yok, o yüzden yorum da yapamıyorlar zaten :)

    Şu anda orayı 13-15 yaş grubu çaylakların saçma sapan yazdıkları bir yığın çöplük mesaj ve konular ayakta tutuyor zaten. Ama onlar için zaten önemli değil ki, onlar için önemli olan sponsor ve reklam gelirlerinden ceplerine attıkları yüzlerce liralar :) Ama reklam verenleri de anlamakta güçlük çekiyorum. Yahu siteye giren adam akıllı üye sayısı 100'ü bile bulmuyorken o reklamlar için yığınla para döküyorlar. Resmen yazık yani :)

    Şimdi benim gibi düşünen eminim onlarca insan vardır ama diğer siteden atılma korkusuna kimse yazı yazamaz burada :) Çünkü korkarlar yazmaya :) Sonra abicikleri sen bizim hakımızda başka yerlerde konuşuyormuşsun deyip ''Bilgilendirme'' atarlar. Başka bir işe yaradıkları zaten yok :) ''Bilgilendirme''lerini sevsinler onların :)

    Sen de takma kafana böyle şeyleri, takıl bana hayatını yaşa :)
     
    10.KÖY bunu beğendi.
  3. YIKIKTEMO

    YIKIKTEMO

    Mesajlar:
    30.098
    Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Cevap: Portal

    Yazdıklarına yorum yapmayacağım. Çünkü benim bu konuda mesajımı gören zaten biraz irkilir ve senin yeni gördüklerini benim senden çok daha önce gördüğümü de herkes bilir.

    Site ağır çalıştı doğrudur 1 ay kadar. Fakat şu an gördüğünüz gibi farklı sitelere paylaşımsız kendi sunucumuzda oldukça hızlıyız. Bu ağır site çalışma süreci bizi söylediğin tarzda biraz geri attı ancak üzüldüğümüzü bazen düşünsekte her gelenin yapıya uygun olmadığı da aşikardır. Bu yüzden iyi gün değil kötü günde de burada olanlarla huzurlu ve mutluyuz. Bu siteyi tutmaya kimsenin gücü yetmeyecek bunu yazın bir yere.Fakat bunun getirileri her zaman güzel olmaz yani sanmayalım ki aşırı kalabalık olunca iyi olacak, bence olmayacak.

    Dikkatlerden kaçıyor belki ama portal içten içten birçok üyenin aşırı imla hatalarını, bazı gençliğin verdiği hatalarını görmezden gelip düzeltiyor. İmladan vs uzaklaştırılan yoktur ama en küçük hediye bölümündeki saygısızlık ile mesajlardaki saygısızlık günlük cezalar değil süresiz uzaklaştırma cezası alan sayısız üye olmuştur. Bu yapıyı bozacaksa kimse gelmesin, gelecekse hakkıyla herkes gelsin.
     
    kulbinli, ilo840, balyoznuri ve diğer 5 kişi bunu beğendi.
  4. 10.KÖY

    10.KÖY

    Mesajlar:
    84
    İsim:
    Alican TEKİN
    Cevap: Portal

    Yaşınız ve en önemlisi tecrübeniz var , farkındayım,saygım sonsuz.Olayların bilince olduğunuzuda biliyorum Temel abi. Konunun silinmemesine sevindim.Burayı kullanarak başkalarına laf atma çabasında değilim abi.Umarım sende samimiyetime güvenerek silmemişsindir.Bu piyasayı bende az çok biliyorum.Türkiye'deki sektörlerin en dansöz piyasası malesef bizim hobimizin etrafında toplanmış kendini bilmez insanlar tarafından işgal altında.Sonrada diyoruzki bu hobi neden gelişmiyor.Bence burayı konuşmamız lazım.
     
  5. volkantr34

    volkantr34

    Mesajlar:
    3.301
    Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Volkan
    Cevap: Portal

    Bir dolma ve patlama durumu söz konusu sanırım.. :) Temel abi kadar olmasakta hemen hemen herkes forumlarda bir takım sürtüşmeler yaşamıştır heralde.. O forumdan diğer foruma geçişler olmuştur ve olacaktırda.. Kimileri forumları amaç kimileri araç olarak kullandığından böyle şeylerin olmasıda gayet doğal.. Benim tahminim , portalı farklı kılan durumun bu tip olaylardan sıkılmış ve sıcaklık arayan kişilerin toplandığı bir çatı olmasının yanısıra herkesin saygıyı , sevgiyi , samimiyeti ve sıcaklığı bulmasından geçiyor.. Kimse kimsenin bilgisini ezmez alem buysa kral benim demez.. Her yeni bilgiye açık, kendini geliştiren ve ezber bozan özelliğimizi korumak istiyor.. Bizim diğer forumlarla hiçbir problemimiz olmaz emeğe saygısızlık olmadıkça.. Bizimde tek arızamız o işte :)

    Kaynak belirtin kardeşim :basardim:

    Saygılar
     
    kulbinli, reis, ilo840 ve diğer 3 kişi bunu beğendi.
  6. 10.KÖY

    10.KÖY

    Mesajlar:
    84
    İsim:
    Alican TEKİN
    Cevap: Portal

    Çok haklısınız.Zaten konulara yapılan yorumlardan herşey anlaşılıyor.:cicek::cicek::cicek::cicek::cicek:
     
    volkantr34 bunu beğendi.
  7. Erman Pehlivan

    Erman Pehlivan

    Mesajlar:
    2.787
    Yer:
    İzmir / Torbalı
    İsim:
    Erman PEHLİVAN
    Cevap: Portal

    Hep merak ederdim neden 10. Köy diye. :) Alican bey; daha bir hafta önce, kaliteli bir insan keşke tanıma fırsatım olsaydı diye düşünüyorum. Tam hatırlamıyorum da yazdığını bir kaç yoruma denk gelmiştim espirili. Süper yorumlardı, o yorumlara istinaden düşünmüştüm hakkınızdaki düşünceleri. Hayatta her zaman sanal veya gerçek gelebiliyor başına insanın bu tip durumlar. Olur arada deyip geçmek lazım. Kafanıza çok takmayın, ben ilk takıldığım site olarak burayı, abilerimi, kardeşlerimi seviyorum. Sizi de aramızda görmekten oldukça mutluyuz.

    Burda da tam tersi. :D Temel abi üyeleri bekliyor kendim çaldım kendim oynadımdan ziyade, biraz beyin fırtınası olsun da, forumun çarkı dönsün diye. :) Yoksa cevap verdi mi geriye yorum yazacak birşey kalmıyor. :D Tuzlu bölüm için geçerli tabi ki, bitkilide de Murat abi öyle, chichlid te de Olcay abi, tanganikanın kralı zaten İsmail abi.

    Yalakalık olarak algılamayın, ama en azından kendi adıma konuşayım, ne biliyorsam buradan öğrendim, onlarca yavru aldığım balıklarıma iyi bakmayı burası öğretti bana, belkide ilk o süsleri çıkar dediklerinde kızmıştım, ama sonradan neden çıkarmam gerektiğini anlattılar bana :)

    Ne olursa olsun, seviyorum ben burasını. Tek sıkıntı yanlış yerde bu topluluk. Az daha izmire yakın olsalar. :F
     
    reis, ilo840, grafikdelisi ve diğer 5 kişi bunu beğendi.
  8. 10.KÖY

    10.KÖY

    Mesajlar:
    84
    İsim:
    Alican TEKİN
    Cevap: Portal

    Yüzümde bir tebessüm oldu inanın.Özellikle Emrah bey sizin yazdıklarınızdan.:yun: Portal hakkında ne kadar haklı olduğumu anladım.;)
     
    kulbinli ve Erman Pehlivan bunu beğendi.
  9. Erman Pehlivan

    Erman Pehlivan

    Mesajlar:
    2.787
    Yer:
    İzmir / Torbalı
    İsim:
    Erman PEHLİVAN
    Cevap: Portal

    Nüfus müdürlüğüne gidip yarın ismimi değiştiriyorum. :) Emrah yapıyorum. :D Foruma ilk geldiğim günlerde; Murat abi başta olmak üzere, Volkan abi ve sayısını hatırlamadığım bir çok müdavim ve portalımıza yeni gelmiş yeni üye de dahil olmak üzere, siz de Emrah dediniz. :D Kampanya yapacağım, her 100. Emrah deyişinizde Portalımızdan %10 Portalpuan hediye diye vallahi :F
     
    10.KÖY, Aguila Negra ve murer bunu beğendi.
  10. volkantr34

    volkantr34

    Mesajlar:
    3.301
    Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Volkan
    Cevap: Portal

    Hiç farkında değilim valla Ermancım ya kusura bakma :cekingen: Senden önceleri senden iyi olmasın Emrah diye bir arkadaşımız vardı onunlada bayağı uzun süre konuşurduk burda , isim benzerliğinden el hep öyle yazıyor demekki.. Söylemesen farkında olmıycaz valla... :D
     
    Erman Pehlivan bunu beğendi.
  11. cirol

    cirol

    Mesajlar:
    4.008
    Yer:
    Avcılar-İSTANBUL
    İsim:
    İsmail ATEŞ
    Cevap: Portal

    Emrah oldumu şimdi ne zaman ismini yanlış söyledik :F:F:F:F unutmadan kral filan şımartıyorsun bizi sonra durduramsın bak söylemedi deme:horon:
     
    Erman Pehlivan bunu beğendi.
  12. fth-94

    fth-94

    Mesajlar:
    5.167
    Yer:
    Türkiye
    İsim:
    Fatih BAŞBAĞ
    Cevap: Portal

    Hakediyorsunuz ama abi.


    Yazılacak, söylenecek çok şey var...
     
    cirol bunu beğendi.
  13. cirol

    cirol

    Mesajlar:
    4.008
    Yer:
    Avcılar-İSTANBUL
    İsim:
    İsmail ATEŞ
    Cevap: Portal

    Alican bey dediğiniz gibi hobi'nin yerini artık para hırsı ve ticaret aldı.Dostluk sadece ekipman ve canlı satışı üzerine oldu.Paylaşım yok başkasının üzerinden prim yapmak var.Doğruyu söylediğinizde ve hataları ön plana çıkardığınızda yapılın tek şey dediğiniz gibi bilgilendirme mesajları statü iptalı.Bende portal'la tanışmadan önce neden diye kendi kendime soruyordum.İyiki portal ailesine katıldım burda sadece gerçek dostluk ve bilgi paylaşımı var.En önemlisi sponsor kazanalım cebimize para girsin farklı işlemlerle üye sayısını arttıralım biz ağayız ,biz paşayız doğruları söyleyeni haksızlıkları ortaya çıkaranı bamlayıp egomuzu tatmin edelim düşüncesi olmadı ve olmayacak.Amaç 50000 üye değil amaç az ve öz saygılı ve hobide destek veren dostlar kazanmak.Tek karşı olduğumuz ve olacağımız konu haksızlık ,saygısızlık ve çıkar işte buna biz hep beraber portal ailesi olarak karşı çıkacağız.Portalımızda bilgi ve tecrübelerinizle bize ve diğer dostlarımıza yardımcı olacağınız düşüncesindeyim.Bu nedenle boş verin kafanıza takmayın ve kendinizi üzmeyin, bildiğiniz gibi meyve veren ağaç taşlanır.
     
    10.KÖY ve grafikdelisi bunu beğendi.
  14. james_34

    james_34 Üstad Üye...

    Mesajlar:
    1.103
    İsim:
    can candaş
    Cevap: Portal

    Alican,

    Tekrar hoşgeldin diyim öncelikle. Zevkler ve renkler nasıl tartışılmıyorsa , kim nerde rahat ise zamanının çoğunu orda geçirir;)
     
    10.KÖY bunu beğendi.
  15. balyoznuri

    balyoznuri

    Mesajlar:
    297
    Yer:
    Ankara
    İsim:
    Aytekin Öztürk
    Cevap: Portal

    Fazla söze ne gerek var.Kaliteli insanlar,güzel paylaşım ve güzel dostlukar oldukça bu sitede sırtı yere gelmez asla.:hepiniziseviyorum:
     
    volkantr34 bunu beğendi.
  16. YIKIKTEMO

    YIKIKTEMO

    Mesajlar:
    30.098
    Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Cevap: Portal

    3 gün önce msn ortamına girdim site alt yapı ve tema çalışmasından dolayı karşılıklı yazışmak için. Mesaj geldi yarışmada kendine oy kullanan ve buraya diğer bir yerdeki ilana yazdığı mesajı ilan sahibine haber vermek için girme gibi bir durumu olup süresiz uzaklaştırdığımız bir üyeden. Bana küskünler forumu olun gibi bir ifade kullanmış.

    Cevap verelim böyle düşünenlere dedim; Buradan süresiz uzaklaştırılanların tamamı emeğe saygısızlık ve mesajlara saygısızlık gerekçesi içerir. Bu üyeler nere gitse barınamaz, bu bir gerçektir.

    Fakat dikkat edilirse platformumuz için bu güne kadar şükürler olsun söylenen şudur; Arkadaşlık, saygı, yönetimin davranışı, yardımlaşma ve güzel bir ortam. Eğer bu yapıyı küskünler oluşturuyorsa demekki bazı siteler son derece seviyeli insanları haksız yere küstürüyor ve insanlar burada kişiliklerini sergileyerek bu ortamı yaratıyor.

    Kısaca küstürün küstürün...Böyle küskünler sitesine can kurban. :F
     
    ilo840, murer, PuLcheR ve diğer 1 kişi bunu beğendiniz.
  17. 10.KÖY

    10.KÖY

    Mesajlar:
    84
    İsim:
    Alican TEKİN
    Cevap: Portal

    Aynı düşünceleri paylaştığım insanlarla aynı ortamda bulunmak rahatlık veriyor insana.Desteğinizden dolayı çok teşekkür ederim İsmail. bey.


    :hepiniziseviyorum: Toplanalım tabi abi.En kısa zamanda bir buluşma düzenlersek sevinirim.Kesinlikle katılmak isterim.saygılar:gif
     
    volkantr34 ve cirol bunu beğendi.
  18. expe

    expe

    Mesajlar:
    149
    İsim:
    emre aydınlar
    Cevap: Portal

    Vallahi öyle güzel şeyler yazmışsınız ki bana bişey yazmak yada söylemek kalmamış.Sizin gibi abilerim ve kardeşlerim olduğu sürece bu forum daha cok dostlar ve arkadaşlar edinip gelişir ve akvaryum konusunda inanıyorum herkeze cok faydalı olur...:yun:
     
    zgrkaralar, ilo840, volkantr34 ve diğer 2 kişi bunu beğendi.
  19. ilo840

    ilo840

    Mesajlar:
    26
    İsim:
    ilhan baştürk
    Cevap: Portal

    Bu portalı Allah nazardan:nazar: korusun çekemeyenler anten taksın. Belki çekerler oda şifreli ( şifreyi çözenler zaten burada ) Herkese sonsuz tesekkür :aha:
     
    murer ve 10.KÖY bunu beğendi.
  20. Fish45

    Fish45

    Mesajlar:
    8
    İsim:
    Mahmut Yavaşlar
    Cevap: Portal

    Alican abi takma kafana bu kadar senin özel üyeliğini alsalar ne olucak sen zaten Özel üyesin.
     

Sayfayı Paylaş