1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Plus Akvaryum dan alışveriş yapacaklara uyarı!

Başlığı 'Etkinlik-Duyuru-Haber Portalı' kategorisinde corax tarafından 6 Nisan 2016 başlatılmıştır.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. corax

    corax

    Mesajlar:
    1.472
    Yer:
    Ankara, Turkey
    İsim:
    Özkan Taşkıran
    Bu başlığın amacı yaşadığım dolandırıcılık (bana göre) hakkında eş dost bilcümle forumdasa uyarmaktir..
    Yoksa geçen 2 haftanın sonunda ne hevesle aldığım balığı artık alasim var ne yollanan balığı tanka ekleyesim var ne de verdiğim parayi umursuyorum..Bu yüzden 10 gündür sesi soluğu çıkmayan plus akvaryumun pek yoğun pek dürüst esnaf elemanlarının hiç bir şekilde benimle iletişime gecmemesini rica ediyorum..

    Gelelim meseleye; bu ana başlık altında yer alan ithalat haberi dolayısıyla nerdeyse ilk kez listelerde gördüğüm "Blue ring" angel almak istedim..Sağolsunlar ellerinde olduğunu fotoğrafini x satış sitesinde olduğunu ifade ettiler..İlginçlik o zaman bana masumane bir yanlışlık olarak görünmüştü ama burdaki listede 130 x sitede 70 TL idi fiyat..Boy farkı dediler eyvallah dedim.Telefonla görüşürken s boy kalmadı m boy 140 TL isterseniz diyip ayrı bir ilginçligede eyvallah dedikten sonra gönderdi arkadaşlar.Gelen balığın "koran" angel olduğunu @ka2n ın daha önceden iskillendirmesi sonucu araştırarak keşfettim..Kendilerine durumu anlatıp isterlerse geri göndereceğimi isterlerse Ankara dan birine satabilecegini benim teslim edeceğimi söylememe karşılık evet hatayla koran angel yollamısiz haftaya sri lanka ithalatında gelecek o zaman yollayalim sizdeki balık için yarın dönerim denmiş o yarın hiç gelmedigi gibi mesajlar yanıtsız kalmıs durumda.

    Neyse yoğun arkadaşların zamanı değerli olduğu gibi benimki de değerli..Bu başlığı yazmadan önce Temel beyede yazdım kendisi haklı olarak elinden gelen bir şeyin olmadığını söyledi..Bende hergün bu başlık altına güncelleyerek daha fazla insanın görmesi çabamı anlayışla karsilayacaklarini umut ediyorum..
     
    Ali ÜLKER, seaman038, tristan ve diğer 12 kişi bunu beğendi.
  2. basma tulumba

    basma tulumba

    Mesajlar:
    2.556
    Yer:
    Ankara
    İsim:
    Burhan Mutlu
    Geçmiş olsun Özkancım.

    Hakkını arama şeklin hoşuma gitti doğrusu.
     
    seaman038 ve corax bunu beğendi.
  3. corax

    corax

    Mesajlar:
    1.472
    Yer:
    Ankara, Turkey
    İsim:
    Özkan Taşkıran
    Sagol Burhan ancak hak arama meselesi değil benim ki..Şans verin o eskidendi masalına karşı mağduriyeti azaltmak.
     
    seaman038, Montimahir, YMR_AY ve diğer 2 kişi bunu beğendi.
  4. Geçmiş olsun Özkan bey, bu gibi alışverişlerde çok iyi seçmek gerekiyor adresi.
     
    seaman038, YMR_AY ve corax bunu beğendi.
  5. ka2n

    ka2n

    Mesajlar:
    4.306
    Yer:
    Ankara
    İsim:
    Kaan AYDINOĞLU
    @PlusAkvaryum, konuyla ilgili açıklama yapacak mısınız, belki bi yanlış anlaşılma, iletişim kopukluk vardır(umarım).
     
    seaman038 ve corax bunu beğendi.
  6. YMR_AY

    YMR_AY

    Mesajlar:
    9.981
    Yer:
    İstanbul
    Bu kadarla geçmiş olsun diyorum.Diğer ortağını tanımıyorum ama Caner bey benim kayıtlarında olmadığımı, hatırlamadıklarını yazmıştı.Gerekirse ben kendimi hatırlatırım kendilerine.Bir türlü takamadıkları İstanbulun tüm reklamcılarında tükenmiş olan arka fonmu, gürültüden duramadığımız için değişimi beceremeyip beni dinden imandan çıkardıkları PS mi, ödemesi olduğu halde teslim alınamayan 2 balıkmı yoksa her gün şimdi geliyoruz köprüdeyiz az kaldı diyerek verdikleri yanıtlarmı, her gittiğinizde duvar olan kapılarmı?
    Burda söz konusu olan bir canlının diğer firmalara göre daha ucuz satıldığı için tercih edilmesi falan değil.Bir dükkana girdiğimizde hepimiz canlıların fiyatlarını aşağı yukarı biliyoruz zaten.Kişilerin size gerekli olan değeri vermesi saygı göstermesi önemli olan.Sizi bir kere kandırıp madur edebilirler.Bundan kazançta sağlayabilirler.Ama bir keredir o.
     
    Düzenleme: 6 Nisan 2016
    seaman038, tristan, Erdem. ve diğer 1 kişi bunu beğendiniz.
  7. corax

    corax

    Mesajlar:
    1.472
    Yer:
    Ankara, Turkey
    İsim:
    Özkan Taşkıran
    Aslında kapı gibi referans olarak yazmistiniz ama gerçekten blue ring angel istediğim bir balikti..Şansımı denemek istedim.Evet bile bile lades oldum ve bu yüzden maddi kısmını hiç umursamıyorum..
    Bana da yogunuz dediler ancak küçümsemek değil hemen hemen hepimiz esnaf dükkanı gördük en âlâ esnaf 3 saat yoğundur..Neyse dışardan görünen bana bu şekilde.

    Sana da anlattığım gibi olay sonrası telefonla hiç görüşmedik.Ben aramam arasa cevap vermem.Bahse konu para için bilmem kaç yaşına gelmiş insan evladını kırmam..O öyle yaşamayı seçmiştir kendisine göre doğrudur beni ilgilendirmez..

    Israrla söylüyorum mağduriyet dün yazana kadardı.Ben soğuk suyumu içtim zaten.Buraya yazdım çünkü 5 kuruş ta olsa birşeyler paylaştığımız insanlar 1 kuruş zarar etmesin.
     
    seaman038, tristan, ogeday_ylz ve diğer 5 kişi bunu beğendi.
  8. yozekenci

    yozekenci

    Mesajlar:
    156
    Yer:
    Adana
    İsim:
    yasar
    Kendi sponsor bolumundeki tartismada " bize sans verin " diye yazdilar. Kendilerine forum araciligi ile 3 kere mesaj attim donen olmadi daha sonra whatsapptan yazdim size ulasamadim forumdan diye burdan yardim edelim dediler kendilerinden balik liste fiyatlarini istedim saolsunlar acayip yogunlar sanirim donen eden olmadi bugun ikinci gun.

    Acikcasi bir sans vermek istedim sonucta forumun sponsoru ve moderetorlerde bu kadar sikayete ragmen birsey demediler eskiden olan sikayetler gibi algiladim ancak gorunen oki sikintilar ve firmanin " yogunlugu" devam ediyor

    SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
     
    corax ve ka2n bunu beğendi.
  9. Fatih BARLAS

    Fatih BARLAS

    Mesajlar:
    6.647
    Yer:
    Pendik
    İsim:
    Fatih BARLAS
    Konu ile ilgili çalışma yapıyoruz. Değerlendirip gereğini yapacağız.
     
    burak ozu, Tolga34, YMR_AY ve diğer 5 kişi bunu beğendi.
  10. MESUT_KERİM

    MESUT_KERİM

    Mesajlar:
    8.880
    Yer:
    ANKARA
    İsim:
    Mesut Arıkan
    Bu konuda forumu ve modlari sorumlu tutmak abesle istikaldir. Daha once de cesitli vesilelerle acikladik bir firma yillik ucretini verir ve kendini-urunlerini burdan tanitma hakkini elde eder. Alışveriş kısmı firma musteri ilişkilisidir.
    Eğer ki bizler bu bizim sponsorumuzdur diye yazılan sikayet mesajlarini yayinlamasaydik veya yayindan kaldirsaydik bir sekilde sorumlu olabilirdik ama dogrulugunu teyid edebildigimiz butun mesajlar yayimdadir. Bu durumda olay alisveris yapacak kisinin bu sikayetleri de dikkate alarak durumu idrakine kaliyor.
    Yine de bizler yonetim olarak şuan neler yapabiliriz onu tartisiyoruz.
     
    Düzenleme: 6 Nisan 2016
    ogeday_ylz, burak ozu, corax ve diğer 3 kişi bunu beğendi.
  11. yozekenci

    yozekenci

    Mesajlar:
    156
    Yer:
    Adana
    İsim:
    yasar
    Moderatorler sorumludur denmiyor ama forumun sponsoru olan firma o veya bu sekilde forum uyelerini madur ediyor ise bunun ile alakali moderatorler sponsor firmayi uyarilmalidir. Bu benim gorusum. Munferit bir iki olay degil burada olan farkli birsey ticaret deyip sirt cevirmemek lazim

    SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
     
  12. MESUT_KERİM

    MESUT_KERİM

    Mesajlar:
    8.880
    Yer:
    ANKARA
    İsim:
    Mesut Arıkan
    Daha once de simdi de sonrasinda da bizim icin oncelik uyelerimizdir. Bir sorun sureklilik teşkil ediyorsa çözüm yollarimizda hobicilerin lehine olan yoldur. Gereği yapilacaktir ;)
     
    corax ve tristan bunu beğendi.
  13. tristan

    tristan

    Mesajlar:
    174
    İsim:
    kutlu
    Serkan ve Caner bey ortaktılar bi ara. Sorun hangisinde önce bi teşhis etmeniz gerekli. Çünkü ayrıldılar. Biri Plus olarak yola devam ederken diğeri Arda akvaryum olarak tercihini yapmıştır. Ben haftasonu Plus'a da gittim Arda'ya da gittim. Plus' ta tabiri caizse kimi balık ve mercanlara ''defol git burada sana canlı yok'' fiyatı çekildi. Arda' da ise canlı pek yoktu ama sıcak bi karşılama, sohbet falan kişiye değer verildiğini hissettirdi bana.
    Bunu neden yazıyorum. Çünkü ticari hayatına 2 ayrı firma olarak devam eden kişilerden hangisi ile sorun yaşandı, yaşanıyor. Bir zamanlar ortaktılar diye her ikisinide aynı kefeye koymak hata olur. Yanlış bilmiyorsam Plus Caner, Arda akvaryum ise Serkan bey tarafından işletiliyor şu an.
     
  14. nanoadicted

    nanoadicted

    Mesajlar:
    4
    İsim:
    anıl
    merhaba arkadaşlar malesef ben de plusakvaryumdan alışveriş yapma hatasına düştüm,aynı boy canlıyı arkadaşıma 90tl bana 130tl ye sattıklarından dolayı bir daha gitmem ve satış yaparken 150 ama size 130 olsun dediler :) biran sevindim indirimi kaptım diye ama 3 gün sonra :) arkadaşımın aynı canlıyı 90 a almış olması tüm sevincimi aldı götürdü.
     
  15. mekatronik

    mekatronik

    Mesajlar:
    2.993
    Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Erdoğan
    Akvaryum Portalı, yönetim yapısı olarak prensipleri gereği firma ve şahısların güdümünde olmadan tam bağımsız şekilde hareket eder. Bu yüzdendir ki sponsorların, bizim üzerimizde herhangi bir şekilde tesir ve bağlayıcılığı yoktur. Moderasyon kademesi için '' Bu kadar şikayete rağmen bir şey demediler'' şeklinde bir ifade ile zan altında bırakılması doğru bir ifade tarzı değil, çünkü neticede daha önce yapılan konuşmaların içeriğini net şekilde bilmiyorsunuz. Dolayısıyla farklı mecralarda meydana gelen şikayet unsurları Portalda gündeme getirildiği taktirde bile, her ne kadar aslında yeri burası olmasa da hobici dostlarımızın kendilerini ifade etmesi açısından mesajları yayınladık.

    Yönetim kademesi bu tür konularda hakem heyeti değildir arkadaşlar, bu tür konularda kendimize edindiğimiz arabuluculuk veya farklı şekillerde herhangi bir misyonumuz yok. Diğer yandan Portaldaki istinasız tüm konu başlıkları da sürekli takip edilerek kontrol altındadır. Gerek sitenin sağlıklı şekilde işleyişi ve gerekse kişiler nazarında, olası problem unsurlarına karşılık görmezden gelme ve kulak tıkama gibi bir durum kesinlikle söz konusu değil. Bu yüzdendir ki herhangi bir konuda ve/veya icap ettiği taktirde yönetimin istisnasız şekilde tamamı irtibata geçerek, tereddüte mahal vermeden karar mekanizmasını ortaya çıkartacak kapasiteye rahatlıkla sahiptir.

    Mevcut durumla ilgili değerlendirmelerimiz devam etmektedir. Kendi içimizde yönetim kademesi olarak demokratik anlayışa sahibiz, her birimizin düşüncelerini rahatça ifade edebileceği şekilde hareket halindeyiz. Alacağımız karar konusunda lütfen samimi olduğumuzu biliniz.

    Anlayışınız için teşekkür ederiz.
     
    corax, Fatih BARLAS, YIKIKTEMO ve diğer 7 kişi bunu beğendi.
  16. Akvaryum Portalı

    Akvaryum Portalı

    Mesajlar:
    115
    İsim:
    Akvaryum Portalı
    A-P forum yönetiminin ortak kararıyla Plus Akvaryum'a ait esnaf forumu kategorisindeki forumlarının kaldırılması kararı alınmıştır.

    Bu sonuçla, konuya mesaj yazmaya gerek kalmamıştır. Kendilerine hayırlı işler diliyoruz.

    İlgili kurallar linkinde bu hak açıkça belirtilmiştir.

    http://www.akvaryumportali.com/pages/esnaf/
     
    Ali ÜLKER, ogeday_ylz, nanoadicted ve diğer 11 kişi bunu beğendi.
Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.

Sayfayı Paylaş