1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Çöpçü türleri arasında çiftleşme olurmu?

Başlığı 'Japon, Vatoz, Çöpçü ve Diğer' kategorisinde delican tarafından 14 Ekim 2008 başlatılmıştır.

1. delican

delican

Değerli hocalarıma sormak istedim, bir kaç gündür bu konun üzerinde takıldım kaldım. Bu konu üzerinde pratikte herhangi bir tecrübe edinen varmı acaba yada ilgili bir kaynak bileniniz.Saygılar..

2. Servet

Servet

Ynt: Çöpçü türleri arasında çiftleşme olurmu?

Ben 2 yıldır besliyorum birbirleriyle hiç çiftleşmediler.Ama çiftleşebilirler sonuçta Allah'ın işi.

3. rapstar*seen

rapstar*seen

İsim:
    Kürşat YILDIZ

Göksel abi,

Kare akvaryumlarda 2 erkek,6 dişilik gruplarla üretim yapılabilir.Fıskiye şeklinde su çıkışı olan filtreler üreme işlemine kış şartlarını taklit ederek üretmeye yardımcı olur.Yaptığım araştırmalar sonucu bu bilgilere ulaştım.

Saygılar.

4. delican

delican

Kürşat kardeşim araştırman için teşekkür ederim .Bende yaptığım araştırmalar neticesinde teoride herhangi bir engel gözükmüyor iki ayrı çöpçü türünün çiftleşebileceğiyle ilgili. Ancak pratikte ben hiç karşılaşmadım melez yavrularla buna rağmen tecrübesi olan vardır belki diye bu konuyu açmak istedim genede yardımcı olabilecek her düşünceyi yada bilgiyi merakla bekliyorum Saygılar..

5. Desert Falcon

Desert Falcon

Benim akvaryumumda dişi yumurta bıraktı ama erkek olmadığından iş olmadı.Yani akvaryumcudan aldım. 4 gün sonra yumurtladı ama yapıştırmadı, attı sağa sola.

6. maroon_clown

maroon_clown

Bende gerçekten merak ettim, bilgili arkadaşlardan cevap bekliyoruz.

7. yasarhakan

yasarhakan

Hiç görmedim duymadım. Eğer çiftleşebilselerdi, cory'ler uzun süredir ülkemizde de kolayca üretilen bir tür, mutlaka melez yavrulara rastlardık.

8. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Vatozları ve her ne kadar 'adını bu şeklide telafuz etmek istemesem de' çöpçü üretmeye meraklı iseniz, kaçırmış ve görememiş olabileceğiniz bir paylaşımımı size burada hatırlatmak isterim. Kelebek vatoz üretmenin üzerine düşmenizi tavsiye ederim. Üretimi çok zor olmamakla birlikte, çok çok güzel canlılar. Akvaryumcularımızda raslayabileceğimiz bir tür. Eğer yoksa istemekte biz akvaristlere düşer.

Düzenleme: 15 Mayıs 2016

Sayfayı Paylaş