1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Çinli alg yiyici

Başlığı 'Japon, Vatoz, Çöpçü ve Diğer' kategorisinde görkem cenk tarafından 27 Eylül 2009 başlatılmıştır.

1. görkem cenk

görkem cenk

Herkese merhaba ben bugün çinli alg yiyici alacağım fakat cichlidlerle yaşarmı?

Saygılarımla;

1e 3 d sp

95 lt

2. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Çinli alg yiyici

Boyut olarak büyüyen bir tür. Su şartlarına hassas değil bildiğim kadarıyla. Boyut olarak malawi akvaryumlarına uygun görünüyor. Makrakanta gibi onunda sorunsuz yaşayacağını düşünüyorum.

3. Neverlander

Neverlander

İsim:
    Abdullah Üüzümcü
    Çinli alg yiyici

Çok küçük boyutlarda satılıyorlar... O boyutta cichlidlerin hedefi olabilirler... Ancak cichlid yemleri ile beslendiklerinde hızla büyürler... Tabii o zamana kadar hayatta bırakılırlarsa....

Temel Hoca su şartlarına hassas değiller demiş ancak bu doğru değil... Nitrata karşı oldukça hassastırlar ve aslında Nitrat için kullanılabilecek biyo-indikatörlerdir...

Bkz. http://www.akvaryumportali.com/forum/empty-t5605.0.html

4. sconat

sconat

İsim:
    Ozan Sıdal
    Çinli alg yiyici

Kaç nitrat oranında rahatsız olmaya başlıyorlar Abdullah hoca ?

5. Neverlander

Neverlander

İsim:
    Abdullah Üüzümcü
    Çinli alg yiyici

Bilmiyorum... Ama önemli olan nicel değer değil... CAE'ler rahatsız oldular ise diğer balıkların inmesi an meselesidir... Bu nedenle biyo-indikatör olarak öneriyorum...

GKARE bunu beğendi.

Sayfayı Paylaş