1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Çok Özel Bir Teşekkür...

Başlığı 'Etkinlik-Duyuru-Haber Portalı' kategorisinde Snowblind tarafından 17 Ocak 2012 başlatılmıştır.

  1. Snowblind

    Snowblind

    Mesajlar:
    1.401
    Yer:
    Manavgat
    Merhaba Arkadaşlar,

    Şimdi size bana inanılmaz güzellikler yapan,şimdiye kadar şahit olmadığım bir samimiyet gösteren bir arkadaşımızı anlatmak istiyorum izninizle.

    Bu platform üzerinden bir çok mesajım ile sizlerin başını ağrıttım,fazla sıkboğaz ettim ve sabırsız davrandım.Verilen önerileri dinledim ama uygulamadım.Bir ona karar verdim bir buna.Bir çok git geller yaşadığım sırada bu kardeşim,dostum imdadıma yetişti ve sonra aşağıda anlatmaya çalışacğım olaylar gelişti.


    Öncelikle bana tankımda sump sistemi olması gerektiğini anlatıp beni buna ikna etti.Kafamdaki tüm soru işaretlerini giderdi.Telefon açıp bana uzun uzun,sabırla sistemi anlattı.Sıra tank temin sürecine gelince de tatil gününde,ailesiyle birlikte olmak yerine,hiç tanımadığı biri için koskoca gününü heba ederek ve 12 dolmuş-otobüs değiştirerek tüm Ankara yı dolaştı.Bana akvaryumu imal edecek olan ustaya siparişi verdi ve ardından da toptancıya giderek tüm filtre malzemeleri ile diğer ekipmanları temin etti.Harcamış olduğu zamanı,emek ve yol ücretleri bir yana,telefon ile defalarca beni arayıp bir maddi külfetin altına daha girdi.Dediğim gibi çoluk çocuğu ile,ailesi ile keyif yapmak yerine benim için tüm gün yollarda eziyet çekip yoruldu.

    Sayesinde haftaya 150x60x60 ölçülerinde,yandan sump'lı mobilyalı akvaryumum teslim edilecek.Şimdi ben bu kardeşime karşı kendimi çok mahçup ve ezik hissediyorum.Bu güzel arkadaşım,kardeşim kimdir?Hepmizin bilip sevdiği,saydığı Bekir (The_ReligiouS) dan başkası değil.Sevgili kardeşim sana ne kadar teşekkür etsem az.Senin için yapabileceğim her ne olursa olsun hiç çekinmeden bana haber vermeni rica ediyorum.Senin güzelliklerini ödeyemem ama hiç değilse bir nebze de olsa sana bir faydam dokunursa memnun olurum.


    Arkadaşlar bitirmeden önce bir özel teşekkürü de sevgili Temel (YIKIKTEMO) ağabeyime de etmek istiyorum.Sabırla,sabırla ve yine sabırla bana yardımcı ve destek oldu her daim.

    Ayrıca tüm başlıklarda bana yardım eden sizlere de teşekkür ederim arkadaşlar.Sağolun dostlar.
     
    The_ReligiouS bunu beğendi.
  2. The_ReligiouS

    The_ReligiouS

    Mesajlar:
    1.163
    İsim:
    Bekir YÜCEL
    Cevap: Çok Özel Bir Teşekkür...

    Eray abi ne gerek vardı afişe etmene beni :D. Ben bu hobiye gönül vermiş herkesin yapabileceği şeylerin dışında birşey yapmadım. Eminim benim yerimde bir başkası da olsa yapardı diye düşünüyorum. Ben bu hobiye başladığımda da bu aile bana çok şey öğretti. Şimdi ben zamanında çok yardım görmüş çok kişinin başını ağrıtmış biri olarak, üzerime düşeni yapmaya çalışıyorum. Bunun gerisi teferruat. Aynı malzemeyi daha ucuza mal etmek varken orada 2-3 katını ödemene seyirci olsam ne anlamı var burada yazılan mesajların kurulan dostlukların.
     
  3. Snowblind

    Snowblind

    Mesajlar:
    1.401
    Yer:
    Manavgat
    Cevap: Çok Özel Bir Teşekkür...

    Haklısın Bekir.Ancak senin yaptıklarını kaç kişi yapardı orası muamma?Yapan olacağı gibi yapmayan da olur.Sen bana fazlasıyla yardım ettin.Allah razı olsun kardeşim.Sayenden hem balıklarım hem de ben adam gibi bir tank ve sisteme kavuşacağız.
     
  4. YIKIKTEMO

    YIKIKTEMO

    Mesajlar:
    30.098
    Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Cevap: Çok Özel Bir Teşekkür...

    Ellerine sağlık Polyana Bekir. Yakışır sana bu teşekkürler. :hasta:
     
  5. Snowblind

    Snowblind

    Mesajlar:
    1.401
    Yer:
    Manavgat
    Cevap: Çok Özel Bir Teşekkür...

    Temel ağabey,eşim bana "Sen olsan böyle bir teklif yapıp datüm gün koştururmuydun?" diye sorunca hemen "Evet" dedim.Ama hemen arkasından"Belki?","Sanırım aklıma bile gelmezdi?" ile bitirdim.Ağabey ben az pimpirikli bir adamım.Çokinceince hesaplar,iyice tartar sonra bir işe girerim.Zamanında yediğim kazıklar dolayısıyla değil yoğurdu,buz'u bile üfleyerekyerim.Ancak Bekir kardeşim ile telefonda görüşürken öyle bir güven duydum ki,kim olduğunu bilmeden parayı hesabına havale ettim.O da benim için bir dünya yoruldu.Bana aldığı malzemelerin fişini dahi fotoğraf çekip yollamış.Daha ben böyle bir adam için ne yapsam az gelmez mi ?pardon:gif
     
  6. The_ReligiouS

    The_ReligiouS

    Mesajlar:
    1.163
    İsim:
    Bekir YÜCEL
    Cevap: Çok Özel Bir Teşekkür...

    Biz kimsenin aklında acaba bırakmadan üzerimize aldığımız emaneti teslim edelim gerisinin hiç bir önemi yok. Başta da dediğim gibi benim gönlüm razı olmadı 2-3 katı verip akvaryum sahibi olmana. Bir başkası yapar yapmaz orasını kestirmek zor ama ben yapıyorum. Bu sen veya bir başkası kim olsa yine yapardım.

    Ama ne olur daha fazla utandırma :D.
     
  7. YIKIKTEMO

    YIKIKTEMO

    Mesajlar:
    30.098
    Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Cevap: Çok Özel Bir Teşekkür...

    Polyanacilik pek sevmem ama yerinde ve zamaninda yazmak gerekir.

    Bu sitede bu mesajlari okuyanlar icinde onlarca Bekir var. Simdi bu arkadaslar benim dostum dedigim insanlar arasindadir.

    Cunku ben ondan...bundan...sundan...laf ebeliginden...ip cambazligindan...havada kusu yakalarimdan anlamam. Ben kac gece 02 sularina kadar Malatya'daki, Urfa'daki, Sarikamis'daki hobicilerin '' toplu ps yapiminda varim ama orada yokum'' diyen insanlar icin gunlerce o saatlere kadar 12 adet Protein skimmer yapan, malzemeler icin didinen, dukkanini bu is icin kapatan, bu insanlara Cafesinde yemek, cay ve corba ikram eden adamlari bilirim baska da babami tanimam. Daha bir suru sayarim. Belki o insanlar icinden alacagini alan ortadan kaybolan oldu veya bazilari bunu o kadar onemsedeki bu ortam benim ortamim geri yalan diyerek bagrina basti.

    Insanoglu beser sasardir ama herkesin bir gonlu vardir ve benim gonlumde ise yukaridaki orneklerden insanlik yapanlar ADAM ama alip gidenler ise it dir.

    Bu gunleri iyi bilen dostlarima bir kez daha tesekkurler...

    Cep mesaj...
     
  8. Snowblind

    Snowblind

    Mesajlar:
    1.401
    Yer:
    Manavgat
    Cevap: Çok Özel Bir Teşekkür...

    Sağolasın Bekir.Sayende tam gönlüme ve keyfime göre bir tankım olacak.Şimdiden heyecan içinde ve sabırsızlıkla haftaya teslim olacağı günü bekliyorum.Sonrası mı?Sonrasında kurulum,canlılar felan derken hepinizin başını ağrıtmaya devam edeceğim :cekingen:


    Bu kadar içten,samimi ve vefakar bir topluluk olmanız zaten bizleri buraya bağlamıyor mu ağabeyciğim?Şahsım adına söyleyebilirim ki,Allah'tan bir mani gelmediği sürece senin bahsettiğin o "İt" arasında yer almayacağım.Tecrübelerim arttıkca ve bir başkasını yanlış yönlendireceğime inanmadıkca burada ihtiyacı olana destek olmaya çalışacağım.Ancak şu an için üreten değil tüketen konumundayım.
     
    The_ReligiouS ve YIKIKTEMO bunu beğendi.

Sayfayı Paylaş