1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Çok güzel dıy akvaryum çalışması

Başlığı 'Akvaryum ve Dekor Yapımı' kategorisinde cihat35 tarafından 27 Aralık 2008 başlatılmıştır.

1. cihat35

cihat35

Arkadaşlar çok hoşuma giden bu video'yu sizlerle paylaşmak istedim. Umarım beğenirsiniz.

[izlesene=432,344]526857[/izlesene]

2. volkantr34

volkantr34

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Volkan
    Ynt: Çok güzel dıy akvaryum çalışması

Sadece akvaryum kurulumuyla sınırlamamış işi helal olsun valla.. Ciddi bir emek var.. Yakında ph kontrolünüde pc üzerinden yaparsa arkadaş şaşırmam.. Uzaktan kumanda olayı gerçekten güzel.. Paylaşım için teşekkürler..

3. cihat35

cihat35

Ben hazırladığı cihazı görünce ilk önce heralde su testi için hazırlanmış bir cihaz diye düşünmüştüm. Ama helal olsun mutlaka öyle bir cihazda yapar.

4. volkantr34

volkantr34

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Volkan

Bende açıkçası o kadar çip mip entegre görünce ph ölçer ve otomatik yemleme falan geldi ama genede arkadaş bilgisini becerisiyle birleştirip güzel birşey çıkarmış ortaya.. tankın enide gayet güzel olmuş arka fon daraltma yapmadı tankta..

5. ciklet1

ciklet1

Abi helal olsun be nası yaptın onu yaa?? ;)

6. Muzikopat

Muzikopat

İsim:
    Hüseyin ÇELİK

Bu şimdi dıy'mı ? Abi profesyonellerinki gibi olmuş yaa... :dusunceli: Helal olsun demekten başka birşey kalmıyor.

Saygılar.

Sayfayı Paylaş