1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Ücretsiz resim galeri sitesi.

Başlığı 'Hayata Dair Her şey' kategorisinde atlantis tarafından 11 Kasım 2008 başlatılmıştır.

1. atlantis

atlantis

Yer:
    İzmir
    İsim:
    Murat Yıldız
    Photobucket adresine giriyor ve *join now* yazan butona tıklayıp açılan sayfada
    *username*yazan yere isim yazıyorsun..
    *password* bölümüne de kafandan yarattığın şifreni giriyorsun,ikinci
    kutuyada şifreni tekrar yazıyor daha sonrada *next step* butonuna
    basıyorsun daha sonra açılan sayfada ki formu dolduruyorsun en alttaki *I
    accept. Sign me up!* butonuna basıp kullanmaya başlayarak devam ediyorsun o
    kadar.Üyelik bu kadar basit..Şimdi resim upload etmeye geldi sıra..tam ortada Bir boş ekran karesi çıkıyor orada"choosefiles"yazan butona basarak maximum 50 adet resmi bilgisayarından göstererek yükleyebilirsin..Yok eğer daha fazla resim yüklenecekse,hemen aynı ekran altında bulkuploader yazan yere tıklıyor ve açılan pencereden resim yükleyeceklerimizi işaretleyip uploadı gerçekleştiriyoruz..Bu arada istediğimiz ebat seçeneklerinide kullanabiliriz..Resim düzenleme gibi ekstralar da mevcut.Yüklediğimiz resmi başka bir siteye koyacaksak kullanacağımız link resmin altındaki direct link ibaresi altındak olacaktır.Kolay gelsin...

A.P Bot Yazı düzenlemesini kaydetti.: 15 Mayıs 2016
  2. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Ynt: Ücretsiz resim galeri sitesi.

Fotoğrafları tarif ettiğin gibi yüklüyorum Murat Abi. Bakalım hayırlısı, eğer sorun çıkmaz ise, vay bundan önceki uğraşmlarıma. :cicek:

Harika olacak.

3. jonerr

jonerr

Bu siteyi bende kullanıyorum.Gayet güzel bir upload sitesi.Özellikle resimler için ayrı ayrı başlık oluşturabilmekgayet hoş.Anlatımınız için teşekkürler....

4. avşarbeyi

avşarbeyi

Peki video nasıl yükleniyor, bilginiz var mı hocam?
    Bir de yüklenen resmin ölçülerini nasıl ayarlayabilriz?
    Bir de resimleri toplu olarak yükleyebilir miyiz?

5. jonerr

jonerr

Videoda normal resim yükler gibi olması lazım.Yani resimle videonun bir farkı yok.Aynı yolla yükleniyor.
    Resimleri toplu olarak yüklemeniz için mosenin sol tuşuna basılı tutarak birden fazla resmi seçebilirsiniz.Ya da ctrl tuşuna basılı tutarak tek tek upload edecek resimleri belirleyip aç dedikten sonra upload edecektir.

6. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Yaklaşık 50 adet fotoğrafı bir anda uplant ettim süpermiş. Ellerine sağlık Murat Abi. Bu arada yeni eklenen ve beklediğin fotoğraflar aşağıdaki linktedir. Tabi bitmedi. :D

Düzenleme: 15 Mayıs 2016
  7. taygun

taygun Guest

Teşekkürler Murat Hocam.

Oldukça pratik. Bazen ımageShack kilitleniyor. Her zaman sitlerin alternatifi olmalı.

Saygılar

8. atlantis

atlantis

Yer:
    İzmir
    İsim:
    Murat Yıldız

Beğenildiğine sevindim..Ben yaklaşık 3 yıldır sürekli kullanıyorum..Yanlız belli bir albüm sınırı olduğunu sanıyorumki geçen yıl bu kotayı doldurmam yüzünden bana artık ücretle üyeliğimi devam ettirebileceğim,kota alabileceğimi bildiren bi,r yazı geldi site sahiplerinden..Tabi biz Türküz böyle şeyleri sevmeyiz..Beleş varken para vermekte nerden çıktı deyip :D o üyelik nikimden vazgeçmeden yeni bir nik ile üye oldum.İki taraftanda resimlerimin linklerini kullanabiliyorum yani..Eski üyeliğimdeki albüme yükleme yapmadığım için kota sınırında görünüyor ve parada talep edemiyorlar. ;)

Resim boyutlarını ayarlamak için sayfa ortasındaki choose files yazan yerin altında Reduce to: more options yazan bir yer var oradan boyutları seçebilirsiniz.Video yükleme işlemide aynı resim yükleme gibi fark yok yani..Toplu resim yükleme için dediğimiz gibi eğer sayı 50 adet ve aşağısı ise choose files denen yere tıklayıp bilgisayardan resim gösteriyoruz o kendisi yüklüyor..Ama 50 adetten fala ise o zaman bulk uploader kullanıyoruz..Bulkuploadere tıkladığımızda açılan klasörlerden bilgisayarda yükleyeceğimiz klasöre gidiyoruz..O kendisi otomatikman klasör içindeki resimleri açar..Siz o resimlerden hangisini yükleyecekseniz tek tek veya hepsini işaretle seçeneğini tıklayarak seçiyor ve upload simgesine basıyorsunuz..Uploaddan sonra kaydet ve devam et seçeneği çıkabilir yes diyip devam edin..Veya yüklemede sorun çıkmışsa hata oluşan yüklenemeyen resimlerin numarasını verip tekrar yüklensinmi diye sorar..Kararınızı verip devam edin.Saygılar.

Sayfayı Paylaş