1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Üye Olunan Konular

Başlığı 'Site Klavuz-İstekler' kategorisinde taygun tarafından 25 Ekim 2008 başlatılmıştır.

1. taygun

taygun Guest

Eren Merhaba,

Sanırım bu talebime de sen cevap vereceksin. Benim senden bir ricam olacak.

Geçmişte cevap yazdığım ve tekrar bakmak istediğim konuları bulmakta zorluk çekiyorum. Hatta bulmaktan sıkılıp bırakıyorum. Bu sorunu ortadan kaldırmak için, üyelerin mesaj yazdığı konuları listeleyecek bir ikon olması gerektiğini düşünüyorum. Buna benzer bir ikon var ama o yeterli değil. "Yararlı Linkler" in altında "Mesajlarıma Yazılan Cevaplar" var. Ama bu yeterli değil. Çünkü aradığım konuya mesaj yazılmamışsa doğal olarak konu orada gözükmüyor.

Hatta mümkünse bu istenen talebe ilave olarak başka bir ilave daha yapılabilir. Şöyle ki: Normalde mesaj açıldığında sağ üst ekranda "Seçenekler" var. Burayı açtığınızda "Cevaplardan Haberdar Et" diye çok güzel bir komut var. Bu komut sayesinde konuya mesaj göndermeden abone olarak konuyu takip edebiliyorsunuz.

Dolayısıyla açılacak "Abone olduğum Konular" ikonuna sadece yazı yazarak değil, "Cevaplardan Haberdar Et" komutunu tıkladığımız konuları da görmemiz gerektiğini düşünüyorum. Eğer bu komutlar olmazsa, çok değil, bundan bir kaç ay sonra takip ettiğimiz eski konulqarı bulmakta çok zorluk çekeriz.

Saygı ve Sevgilerimle

2. MR_EREN

MR_EREN

İsim:
    Eren Eroğlu
    Ynt: Üye Olunan Konular

Tamer Hoca, gene ne dediğini tam olarak anlayamadım :bilmem:

Abone olma işlemini basitleştirme mi istiyorsun ?
    Yoksa tüm yazdığın mesajları tek bir komutla görmek mi istiyorsun ?

Eğer tüm yazdığın mesajları tek bir komutla görmek istiyorsan, yukarıdaki menü bölümüne Yazdığım Mesajları Göster şeklinde bir link ekledim şimdi ve tüm mesajlarını gelen sayfadan görebilirsin...

3. taygun

taygun Guest

Aferdersiniz. Nasıl oldu da göremedim. Doğru varmış aradığım. :alkis:

Kusura bakma Eren. :cekingen:

4. MR_EREN

MR_EREN

İsim:
    Eren Eroğlu

Yok abi, senin uyarın üzerine yazını okuyunca hemen ekledim o linki...

5. taygun

taygun Guest

Eline sağlık Eren. Çok güzel olmuş.

Şimdi forum üyeleri daha önceden mesaj gönderdikleri konuları buradan kolaylıkla bulacaklar.

Saygılar

Sayfayı Paylaş