1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

İlgimi çekti.

Başlığı 'AP Portal Blog- Üye Tank Tanıtımları' kategorisinde ogiler tarafından 15 Ekim 2008 başlatılmıştır.

1. ogiler

ogiler

İsim:
    OĞUZ URALER
    Biliyorum henüz acemiyim ve paramı yedim. :D Bu işte tecrübe kazanınca anemon gibi omurgasızlar beslemek istiyorum.Acele edip bunları telef etmeyi ise hiç istemiyorum. :DSabredeceğim eminim birgün hazır olurum şimdiden sorayım;anemon vs. tarzı omurgasızların ihtiyaçları nelerdir ilk olarak ışıklandırmayı biliyorum ama marka verirseniz sevinirim.Teşekkürler.

2. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Oğuz Bey,
    Anemon gerçekten güzel bir canlı. Fakat bir çok riski var. Akıntı motorlarına kapılıp tüm akvaryumu çökertmesinden tutun, beslenmesinin getirdiği yüke kadar. Işıklandırmada anemona bu iyidir diye bir marka yoktur. Güzel düşünülmüş her armatür bu görevi yerine getirecektir. Önemli olan Wat gücü, renk uyumu gibi konulardır. Anemon için ışık miktarını arttırmayı düşünürken, bunun getirceği yaz aylarındaki aşırı ısıyı hesaba katmak gerekir. Aydınlatma seçimi burada önem kazanır. T5 florasanlar soğutu bulunmayan akvaryumlar için daha uygun bir seçimdir.
    Saygılar...

Sayfayı Paylaş