1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

İncilerim

Başlığı 'Amerikan ve Piranha Balıkları' kategorisinde rcall tarafından 15 Aralık 2008 başlatılmıştır.

1. rcall

rcall

3,5-4 aylık inci gövde yavrularımdan kendime ayırdığım damızlık adaylarına yeni tank kurdum. Fazla kumu felan sevmem ama, yinede biraz kum ve köklerle dekor yaptım. Elimde bulunan kökler, mangrow ve mopani wood'dur. Takılsınlar şimdilik. Buyrun görüntüler...

2. avşarbeyi

avşarbeyi

Ynt: İncilerim

Ramazan hocam ellerine sağlık.Güzel görüntüler.

Meleklerin üremesine dair resim ve video kayıtları varsa onları da istirham ederim.Tabi bilgi ve tecrübelerin eşliğinde...

Saygılarımla...

3. rcall

rcall

Ali hocam, foto çok ama video kaydını pek sevmiyorum. Elimden geldiğince melek üretimi konusunda her zaman paylaşımcı biri oldum, olmayada devam edeceğim.
    Melek üretimi konusunu açmıştım zaten ama, bu konunun altından da paylaşıma, bilgilere ve fotolara ağırlık veririm.
    Saygılar...

4. bmehmetyavuz

bmehmetyavuz

Ramazan Hocam, eskinden üremez, üretmesi imkansız denilen canlıların böyle boy boy üretim fotoğraflarını gördükçe nasıl seviniyorum bilemezsiniz! Hele ki üretim yapan arkadaşlar bilgilerini paylaştıkca da bence tatından yenilmiyor doğrusu...
    Saygılar, keyifli paylaşımlar...

5. Muzikopat

Muzikopat

İsim:
    Hüseyin ÇELİK

Hocam ellerinize yüreğinize sağlık. Böyle güzel balıkları böyle güzel üreten akvarist abilerimi görünce sevinçten çıldıracak gibi oluyorum. Bir de üretilmesi zor derler. İşte görüyoruz. İnşallah hepsi sağlıka büyürler Ramazan hocam.

Saygılar.

6. rcall

rcall

15-20 günde bir foto paylaşımına devam edelimki, ne alemdeyiz nerelerdeyiz belli olsun.
    Buyrun fotolar... ;)

Birde black angelimiz vardı onunda fotosunu atalım...

Sağlıcakla kalın.
    Saygılar...

7. Muzikopat

Muzikopat

İsim:
    Hüseyin ÇELİK
    Maşallah diyelim hocam. Yüce ALLAH nazarlardan korusun. Gerçekten de inci bunlar.

Saygılar.

8. emmi_06

emmi_06

İsim:
    Özgür ABAY
    Maşallah maşallah formları yerinde.İnşallah kayıpsız büyütürsün.

9. SAMET4100

SAMET4100

İsim:
    samet kardüz
    Melekleriniz çok güzel.Bende de var sekiz tane umarım kısa zamanda benimkilerde öyle olur. saygılar........

10. rcall

rcall

Merhabalar,
    Yeni fotoğraflarla konuyu güncel tutalım. Serpildiler ve büyümeye devam ediyorlar. Artık doymak bilmiyorlar ve çok kirletiyorlar ortalığı :D Bunlarla başa çıkmak zorlaştı.
    Buyrun yeni görüntüler...

11. volkantr34

volkantr34

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Volkan
    Maşallah Ramazan hocam bu ne güzellik.. Nasıl parlıyorlar öyle nazar değmesin valla çok güzel görünüyorlar.. naz:

12. reis

reis

İsim:
    Olcay Aksu
    Maaşallah Ramazan hocam naz:

Bir ara bende meleklerle çok uğraştım ama ne yaptım ne ettimse bir türlü yavrularını yaşatamadım :hasta: Sadece bir batım yavrusunu yaşatabildim ve onlarıda bir hastalık sonucu kaybettim :( Ondan sonrada meleklerden soğudum ve birdahada beslemedim.Ama nekadar soğusamda hala melekler benim için çok asil ve güzel balıklardır.

13. kokopelli

kokopelli

çok güzeller naz:

14. taygun

taygun Guest

Ramazan Merhaba,

Balıklarını çok beğedim. Ne durumdayız balık konusunda. Hala devam mı? huh:

15. RuPTuR

RuPTuR

İsim:
    Cem
    Ben söyleyeyim,devam ediyor Abi :)

16. yasemin elif

yasemin elif

İsim:
    yasemin elif
    Gerçekten çok güzeller ama biraz hareketsizler onun sebebi kendilerinde mi var?
    Bu arada takvimden baktım doğum gününüz gerçekten doğru mu?
    O zaman doğum gününüz kutlu olsun....

17. cirol

cirol

Yer:
    Avcılar-İSTANBUL
    İsim:
    İsmail ATEŞ
    Yasemin sana cevap yazmaya bilir nedeni ise en son mesajı 26-02-2009 tarihinde :hasta:

Sayfayı Paylaş