1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

İngiltere Lepistes Yarışmaları Videoları

Başlığı 'Canlı Doğuran Portalı' kategorisinde Neverlander tarafından 17 Nisan 2009 başlatılmıştır.

1. Neverlander

Neverlander

İsim:
    Abdullah Üüzümcü
  2. Muzikopat

Muzikopat

İsim:
    Hüseyin ÇELİK
    Bunlar kendilerini aşmışlar abi yaa. Baksana balıklara özel bakım gördükleri her hallerinden belli. Türkiye'de bu kalitede lepistesler var mı çok merak ediyorum. Sanırım yoktur.

Paylaşım için teşekkürler.

Saygılar...

3. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Çok güzel varyeteler üretmişler gerçekten, tebrik etmek lazım el oğlunu. Yarışma düzenlenmesi iyi bir etkinlik olmuş.

4. Muzikopat

Muzikopat

İsim:
    Hüseyin ÇELİK
    Zaten millet olarak hep başkalarının başarılarını övüyoruz. :( Elimizde onların imkanları kadar fazla imkan olmayabilir. Ama mevcut imkanlarla böyle yapabilecekken neden biz bişeyler başarmıyoruz ve neden onlar bizi övmüyor ?

5. Neverlander

Neverlander

İsim:
    Abdullah Üüzümcü
    Aslında oradaki varyetelerin hepsini üretebilecek yetenekteyiz ve bu bilgiye sahibiz... Ancak zaman, mekan ve imkan meselesi bunlardan birini yapmak... Aslında daha organize çalışmak lazım...

Birisi çıksa "Bende zaman, mekan ve imkan var..." dese, "Bana yol gösterin, yapalım..." dese, hemen gerekli bilimsel desteği sağlarım ama gel gör ki bizim insanımız kolayından para kazanmak varken emek isteyeni ile uğraşmak istemiyorum... Biz "GENAR" ekibi olarak bu işe soyunsak gidebileceğimiz mesafe sınırlı... Hiçbirimizin üretici gibi bu balıkları üretebilme bilgisi yok... Birşeyler yapmak lazım ama ne?

6. Muzikopat

Muzikopat

İsim:
    Hüseyin ÇELİK
    Düşüneceğiz abi. Bişeyler yapmalıyız bence.

7. Emrah Ece

Emrah Ece

Yer:
    İSTANBUL
    İsim:
    emrah ece
    Karamsar abim, güzel abim '' Genar'' mahallenin genetikçisi abim :D bi çözüm bulacağız inşallah, bakarsın çakma üretimhane açarız bi tane ;)

8. lepistes

lepistes

İsim:
    Muhammed Ali Tavur
    İşyerindeyim diye videoları izleyemedim. Akşam eve gidince izleyeceğim. Bakalım benim lepistesleri kıskandıracak kadar güzeller mi? :cekingen:

9. Neverlander

Neverlander

İsim:
    Abdullah Üüzümcü
    Hani o benim tav olduğum lepisteslerin vardı ya Muhammed... Bence onların yanında tek renkli sönük lepistesler bunlar... Ama gel gör ki "soy" haline geitirilmişler... İş "soy" üretmekten geçiyor yani... Yoksa bir lepistes üretsen bile şansa her batında aynı yavruları vermiyorlarsa hiçbir şekilde kaale alınmıyorlar... :(

10. RuPTuR

RuPTuR

İsim:
    Cem
    Bunların çoğu var piyasada,neden bu kadar ezik hissettiğinizi anlamadım açıkçası.BLA'ya mı üye olmak lazım ille :D

11. lepistes

lepistes

İsim:
    Muhammed Ali Tavur
    Abdullah abi hemen hemen her batından alıyorum, ama 100 tane doğuyorsa anca 3'ü 5'i öyle. İmzamda görürsen seçilmişler diye birşey yazmışım :) . Ordaki erkekler onlardan sağlam olarak seçtiklerim. Bir çaba içerisindeyim bakalım nasıl sonuçlanacak.

12. Neverlander

Neverlander

İsim:
    Abdullah Üüzümcü
    Allah seçilmişlerinin soyunu daim eylesin Muhammedciğim.. İnşallah tam anlamı ile bir soy haline getirebilirsin...

Cem o balıklar buralarda bulunan balıklar... İçerlediğimiz -en azından benim içerlediğim- bunların buralarda bulunamamsı değil ki... Bizde de safkan soylar var... ORDAŞ üretiyor bunları ancak balıkla orijinal olarak bizim balıklarımız değil... Burada geliştirilmiş bir soyun peşine düşmeliyiz... Elin soyunun devamını burada ikame ve idame etmenin değil... ;)

13. volkantr34

volkantr34

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Volkan
    Sonunda izleyebildim videoları.. Linkler için teşekkür kanka.. Güzel lepistesler.. Özellikle arap lepistese bittim :) Kara şimşek gibi valla :)

Sayfayı Paylaş