1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

ısıtıcı seçimi...

Başlığı 'Tatlı Su Donanım ve Ekipman Portalı' kategorisinde captainclaw tarafından 23 Ağustos 2009 başlatılmıştır.

1. captainclaw

captainclaw

İsim:
    Hasan Saraç
    Merhaba arkadaşlar,

var olan ısıtıcım termostatlı olmasına rağmen ayarladğımı derecede tutmuyor. Ya çok ısıtıyor ya sağuk kalıyor. Markasını da bilmiyorum başlarda almıştım . Neyse, şimdi akvaryum suyunu ayarladığım sıcaklıkta tutan bir ısıtıcı arıyorum. Önerileriniz nelerdir? tank 88 lt dir.

2. Muzikopat

Muzikopat

İsim:
    Hüseyin ÇELİK
    Valla artık hemen hemen tüm ısıtıcıların üzerinde ısı ayarlama düzeneği mevcut. Ha uzun yıllar kullanmak üzere güzel bişey arıyorum derseniz. Lifetech gibi isim yapmış markaları önerebilirim. 88 lt bir akvaryumda 100 wattlık ısıtıcı işinizi görecektir.

3. myillar

myillar Marmara Tuzlucu Üstad Üye

Yer:
    istanbul-pendik
    İsim:
    Mesut YILLAR
    Yaz aylarında ısıtıcıya çok da fazla iş düşmüyor aslında tabi yerinize ve suyun derecesine göre iş değişir şu an bende ısıtıcısız 26 derece..
    88 litre için atman at100w sizin işinizi çok rahat karşılar :heyo:

4. captainclaw

captainclaw

İsim:
    Hasan Saraç
    bende var olanda da ısı ayarlama özelliği mevcut ama ayar yapamıyor. Bu sebeple denenmiş ayarladığım derecede tutacak bir ısıtıcı arıyorum. Önerdiklerinizi inceleyeceğim. Teşekkürler...

5. taner71

taner71

ısıtıcı özellikle kış aylarında çok öneme sahip bu yüzden alırken iyi marka tercih edin.tetra öneririm..

Sayfayı Paylaş