1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Şartlart uygunmudur yavru alımı için

Başlığı 'Tatlı Su Üretme ve Yetiştirme' kategorisinde captainclaw tarafından 30 Temmuz 2009 başlatılmıştır.

1. captainclaw

captainclaw

İsim:
    Hasan Saraç
    Merhaba,
    88 lt tankım var. 2 dişi 1 erkek mavi prenses,2 dişi 1 erkek sarı prenses var. 1 taneden beyaz var. Akvaryumcudan alırken bu şekilde istedim. Tam olarak cinsiyet ayrımı yapamıyorum ben. Mavi prenselerden erkek ve dişilerden biri 8-9 cm civarında diğeri ise 4-5 cm ciarında. sarı prenseslerin tümü de 4-5 cm civarında. Bu şekilde yavru alabilmem mümkün olur mu?

2. reis

reis

İsim:
    Olcay Aksu
    Hasan bey, akvaryumunuz prenses grubu cıchlıdler için alt sınırda.Bu sayıdan fazla balık eklemeyin akvaryumunuza. 4-5 cm prensesten nadirde olsa yavru alındığı görülmüştür fakat balıklarınızın üremesine biraz daha var. Sarı prensesler 7-8 aylıkken yavru verebilsede cinsel olgunluğa tam olarak 1 yaşında girerler. Mavi prenseslerde ise bu süre 1-2 ay kadar daha uzundur.

Saygılar.

3. *KONT*

*KONT*

Şartlart uygunmudur yavru alımı için

Balıkların fazlalığı hakkında artık yorum bile yapamıyorum abi en az 1 cikletin başına 30-35 lt düşmeli, bunu daha önce duymuş olman gerekirdi abi(30-35 lt=1ciklet(yetişkin)

90 lt'de 6 adet cichlid varsa o akvaryumda terör eser bence :) Özellikle de çiftleşme dönemlerinde toka:gif

;) türden birini çıkarın derim ben :)

Böylece karmalığı bırakıp sadece 1 tür beslersiniz,bence görüntü tek renk daha iyi olacaktır bence.

Ben 125 lt'de 4 adet besleme hayalleri kuruyorum bazen düşünüyorum kendi kendime acaba çok sıkışırlar mı diye?

Ama siz 88 ltde ennnnn fazla 3 balık besleyin onlar da çok fazla alan istemeyen cichlidlerden 1e 2d oranında olsun burda:gif

Yanlış bilgiler verdiysem öyle bildiğimdendir.Yanlışım varsa düzeltin ben de, bu konu hakkında yanlış düşünenlerde, hiçbirşey düşünmeyenlerde aydınlasın saygılar:gif

Sayfayı Paylaş