1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Şehir grubları

Başlığı 'Site Klavuz-İstekler' kategorisinde seyyaHH tarafından 19 Aralık 2008 başlatılmıştır.

1. seyyaHH

seyyaHH

Yer:
    Ankara
    İsim:
    KÖKSAL YILDIRIM
    Platformda şehir grubları oluşturarak, aynı şehir içerisinde bulunan hobici abilerimiz ve kardeşlerimizi inanın bir arada görmek beni mutlu eder. Ayrıca bu hepimizin hobi adına birşeyler yapması geliştirmesi açısındanda bence gerekli. Bunun yanı sıra mükemmel arkadaşlıklar kurulabilir. Ve birde şu varki ben bunun sıkıntısını hobiye ilk başladığımda çok çektim, beni yönlendirecek ne bir tanıdık nede bir üstad vardı düşe kalka bu hobiyi bu günlere kadar getirdim. Ve ne yaptıysam ne öğrendiysem kendi çabamla yaptım bunun bana maliyeti tahmin edersinizki epeyce pahalıya geldi. Ama yılmadım gerçekten neredeyse hayatımın bir parçası oldu.
    Eminimki benim gibi birçok üstadım var. Bu üstadların engin bilgilerini kendi ağızlarından duymak kadar güzel birşey olacağınıda sanmıyorum.

Bana göre şehir grubları oluşturarak, hobiye biraz daha katkıda buluna biliriz. Tabi bu benim şahsi görüşüm mutlaka bunun artıları kadar eksileride olacaktır. Ama artılarının eksilerini yok edeceğinide tahmin ediyorum.

saygılar.

2. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Ynt: Şehir grubları

Köksal Bey, öneriniz için öncelikle teşekkür ederiz.

Platformumuz yeni bir platform, açıkcası büyeme hızı tahminimizden çok daha hızlı gerçekleşiyor. Şehir forumlarının açılması ancak belli bir üye toplanması sonucu gerçekleşebilir. Logomuzdaki sloganımıza bakıldığında zaten platformumuz belli bir şehrimize ait olmayıp, tüm akvaristleri kapsamaktadır. Tabi ileride ihtiyaç duyulduğunda ve yeterli üye sayısı toplandığında bu da gerçekleştirilebilir.

Saygılar...

3. seyyaHH

seyyaHH

Yer:
    Ankara
    İsim:
    KÖKSAL YILDIRIM
    Ynt: Şehir grubları

Temel abi bu hız ve bunca ustalar varken bu güne kadar açılmış bütün formları sollarız.

Sayfayı Paylaş