1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Şelale filtreye oksijen kazandırmak ve ilave sünger

Başlığı 'Akvaryum Filtre Yapımları' kategorisinde sconat tarafından 5 Eylül 2009 başlatılmıştır.

1. sconat

sconat

İsim:
    Ozan Sıdal
    Selamlar pratik Ozan saygılar:gif

Şelale filtreye basit ve pratik bir işlem uyguladım ve görüşlerinizi almaya sundum.Şelale filtrenin su emiş borusuna önce geniş bir parça hortum takıyoruz.Bu sayede orjinal boruya zarar vermemiş oluyoruz.Ne olur ne olmaz oksijen artısı olmayabilirdi değilmi ? Kaş yaparken gözmü çıkaralım dedim.Çok mu zekiyim ne. aliye:gif

Bu hortuma normal akvaryum hava hortumu giriyoruz. Hortumun ucuna uçan balonlarda görmüşsünüzdür plastik bir parça vardır balonun ucu oturur ve sopayla balon sallanır,bunu hortumun ucuna takıyoruz ve hortum su yüzeyinde duruyor.İhtiyaç olmayabilir diye düşünebilirsiniz ama o olmayınca sanki oksijen az geliyor gibi. .Ş.

Şelale filtrenin borusunu yerine takmadan önce su emişe bir iç filtre süngeri takıyoruz ilave temizlik sağlıyoruz.ne dersiniz artık hava motoru bağlayalım mı ilave olarak diye düşünürmüyüz ?

Pratik Ozan görüşlerinize sundu. saygılar:gif

2. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert

Sen muhteşemsin Ozan. saygılar:gif Oksijen katkısı elbette olacaktır ama olmasa ne olur ? Sen bunu bile düşünüp yapmışsın üzerinde çalışmışsın ne denir buna Ozan. Ellerine emeğine sağlık. Su emişe takılan sünger konusunu ben bir hayli başlıkta yazmıştım ama kimseye ekletemedim.

Belki senin başlık sayesinde eklerler artık. dil:

Yahu balonların altındaki tutacağı nerden akıl ettin ey Allah'ım ya. :D Kutlarım gerçekten Ozan ancak dikkat et bizim sitede hiç ticari esnaf yok. Baktılar bunlar uçmuş uğramıyorlar. :D

3. reis

reis

İsim:
    Olcay Aksu

+1 :D

Ben biliyordum Ozan da fırtına öncesi bir sessizlik olduğunu. ;) Gene fırtına kopardın Ozan helal olsun sana. :helalolsun:

Sayfayı Paylaş