1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

1-2-3 ve 50 günlük bettalar.

Başlığı 'Labirentli Balık Türleri Forum' kategorisinde bettacı tarafından 5 Ekim 2008 başlatılmıştır.

1. bettacı

bettacı

2. volkantr34

volkantr34

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Volkan
    Ynt: 1-2-3 ve 50 günlük bettalar.

Resimler çok güzel çıkmış. Ne yaptında 50 günde bu balık bu hale geldi :) Neyle besledin neler yaptın çok merak ettim.. Gizli bir betta (siyam) hayranıyımdır..

3. Neverlander

Neverlander

İsim:
    Abdullah Üüzümcü

Aman Allah'ım! Betalar ilk 3 günde bu kadar başkalaşım geçiriyorlar mıymış? Bilmiyordum, bakalım daha neler öğreneceğiz...

4. Neverlander

Neverlander

İsim:
    Abdullah Üüzümcü

Yani demem o ki, Emre Bey, emin misiniz balığınızın yolk sac'ının (yani kesesinin) 1 günde ortadan kalktığına? Bir yanlışlık olmasın...

5. DuncaN

DuncaN

Konuyu yayınlayan ve resimlerin sahibi aynı kişi değil ,Ama gözlemlediğim şudur 1 günde kese yok olmaz ve 50 günde bu boya gelme ihtimali çok zayıf.
    7-10 gün arası labirent oluşumunu atlattıktan sonra sık sık canlı yemle beslendiğini düşünsek bile imkansız.

6. bettacı

bettacı

O konuda bir fikrim yok desem yeridir...Yani bu fotoğraflar balığın kesesi cıkar cıkmaz mı cekildi bilmiyorum.İlk önce onu bulmak gerek

7. taygun

taygun Guest

Ne kadar büyük bir değişim değil mi? Beslenme ve su kalitesinin önemi bir kez daha ortaya çıkıyor.

Saygılar

8. bettacı

bettacı

Evet....Uygun ortam oluşturulduğu zaman bütün türler inanılmaz şekilde büyüyor......

9. volkantr34

volkantr34

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Volkan

Emre kardeş 50 günde betta'nın resimdeki o hale gelmesi imkansız..

10. bettacı

bettacı

50 günlük oldundan bende süpheliyim.Ancak sonuçta bildiğimiz gibi bu bir resim.olduğundan büyük gösteriyor olabilir

11. legend

legend

Bencede 50 günde o yavrunun bu hale gelmesi imkansız canım çıkıyor yavru büyüteceğim diye daha 50 günde bu boya gelen yavrum hiç olmadı bu işin bir sırrı varsa bizde öğrenelim.

12. emmi_06

emmi_06

İsim:
    Özgür ABAY
    Enterasan,Beta beslemedim.Canlı doğuran beslediğim için ordan biliyorum büyümesi okadar kısa değildi.O boya gelmesi 50 günden fazla gibi.

Eyvallah Emre,

13. DuncaN

DuncaN

Resimler hakkında daha evvel de yorum yapmıştım.Resimler gerçek olsada bilgi fake ,
    Bu sebebler admini olduğum bettalar.com dan konuyu siliyorum bilginiz olsun.

14. lepistes

lepistes

İsim:
    Muhammed Ali Tavur
    Bende betta büyüttüm geç büyüdü ama 2 cm den sonra büyümesi o kadar hızlı olduki erişkin hale nasıl geldiğini anlamadım.

Sayfayı Paylaş