1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

1.diy yariŞmasi

Başlığı 'Portal Yarışmaları' kategorisinde YIKIKTEMO tarafından 5 Aralık 2008 başlatılmıştır.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Dıy yarışmasına katılım şartları açık ve özdür. Daha evvel paylaşılmış yapımlarınız olmasa bile, geliştirilmiş yeni halleri ile katılabilirsiniz. Projelerden esinlenerek yenilerini yapabilirsiniz. Yarışmaya çizimli, anlatımlı projeyle katılabilirsiniz.

Bir yarışmacı bir projeyle katılmalı ki, diğer yarışmaların önü açılsın. Yarışmaların sonucu başlık üstüne açılacak anket ile oylanacak. Her üyenin bir oy verme hakkı vardır, sistem ikinci oya müsade etmeyecektir.

Kriterler :
    1-)Yapmış olduğunuz DIY İmâlatı size ait olmalı. Başka bir DIY İmâlatı'ndan bire bir çalıntı olmamalıdır.
    2-)DIY İmâlatınızın oluşum safhalarını, açıklayıcı ve detaylı bir yazı ve net-özetleyici fotoğraflar eşliğinde anlatmalısınız.
    3-)Yapmış olduğunuz DIY İmâlatı'nın akvaryumda kazandığı rolü ve önemini ayrıca belirtmelisiniz.
    4-)Yapmış olduğunuz DIY İmâlatı'nın çalışır halde, cep telefonu veya dijital kamera ile çekimini yapmalı ve bize yollamalısınız.
    5) Yarışmaya Proje fikri olarak katılan arkadaşlar, projelerini çizimleri ile net anlatmalıdır.

Yarışmayı kazanan arkadaş bizden Bir filtre kazanacaktır.

Filtre: Atman AT-3335 Akvaryum Dış Filtre
    200-300 lt lik akvaryumlar için uygundur.
    Voltaj: 220V/50Hz
    Güç: 15 Watt
    Saatte 600 litre su kapasitesi
    Maksimum yükseklik 160 cm
    Boyutlar: 29x18x18 cm.
    2 sepetlidir.

Ödül adrese teslim yollanacaktır.

Yarışmanın amacı hobimize yeni açılımlar, kolaylıklar kazandırmak olduğundan, tüm üyelerimizin katılımını rica etmekteyiz. Katılan tüm arkadaşlarımızın emeklerine saygı duyularak iyi niyetle oylama yapılmasını rica etmekteyiz. Projeler yarışma tamamlandıktan sonra, DIY katagorilerinde uygun bölüme taşınacaktır.

Yarışmaya katılım 30. Ocak'da sona erecektir. Anket açarak projelerinizi bu mesajın altına yapabilirsiniz. Anket açamayan arkadaşların anketleri bizim tarafımızdan açılacaktır.

Düzenleme: 14 Mayıs 2016
  2. Neverlander

Neverlander

İsim:
    Abdullah Üüzümcü
    Oyumuzu belirledik, bitsin artık şu yarışma... Bugün son değil mi? Çok sabırsızlanıyorum da... Kusuruma bakmayın...

3. sezginyavuz

sezginyavuz

İsim:
    Sezgin Yavuz
    Evet son gün. Moderatörden aldığım bilgiye göre bu gece saat 24:00'da oy kilidi kaldırılıyormuş. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim. Saygılar...

4. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Bu yarışma süresi bir aydan uzun sürdü biraz. Aslında sebebi belli arkadaşlar, yeni yapımların katılması istenmiş ve yeni şeylerin hobiya kazandırılması hedeflenmişti. Bu yüzden yeterli süreyi tanımak istedik. Daha sonra katılımı teşfik etmek amaçlı yeni ve yayınlanmamış şartını duyuru ile kaldırdık.

Bu yüzden süre uzun gibi görülebilir, ancak dıy işlerini yapıp hazırlamak kolay değildir. Zaman tanınması hedeflenmiştir.

Bu akşam anket açılacak, tüm katılımcılara başarılar dileriz.

Yeni yarışmaların alt yapılarını daha sağlam olarak yapmayı hedefliyoruz.

Saygılar...

5. emmi_06

emmi_06

İsim:
    Özgür ABAY
    Tüm katılan arkadaşlara başarılar dileriz.
    Hak eden kazansın.

6. reis

reis

İsim:
    Olcay Aksu
    Oylamayı bu gece saat 24,00 da açacağım.

Tüm katılımcı arkadaşlara başarılar dilerim.

7. Neverlander

Neverlander

İsim:
    Abdullah Üüzümcü
    1 saat 18 dakika kaldı... Geri sayıyorum... :D Hak eden kazansın... :helalolsun:

8. Neverlander

Neverlander

İsim:
    Abdullah Üüzümcü
    23:57 itibari ile ben de yarışmaya katıldım...

9. turqer

turqer

İsim:
    Türker Sezgin
    1. DIY Yarışmamız oylamaya açılmıştır. Oylama 7 gün boyunca devam edecektir. Süre bitiminde sonuçlar beyan edilecektir. Her üyenin bir oy verme hakkı vardır, sistem ikinci oya müsade etmeyecektir. Katılan tüm arkadaşlarımızın emeklerine saygı duyularak iyi niyetle oylama yapılmasını rica etmekteyiz.

A.P Bot Yazı düzenlemesini kaydetti.: 14 Mayıs 2016
  10. reis

reis

İsim:
    Olcay Aksu
    Hocam;son dakikada voleyi vurmuşsun :D

Başarılar dilerim :hepiniziseviyorum:

11. Neverlander

Neverlander

İsim:
    Abdullah Üüzümcü
    Başarmak ya da kazanmakta gözüm yok... Ürünün patentinin alınmasını engellemk için yaptım... :D Yarışma marifeti/bahanesi ile ilk kez bir yerde yayınlanmış oldu... Bu akvaryumdan yapanın vay haline... :D Anında binerim tepesine... :D

Olcay Hocam asıl sana başarılar dilerim... :cicek:

12. james_34

james_34 Üstad Üye...

İsim:
    can candaş
    Ben de oyumu kullandım.Ama sadece mevcut proje etkili olmadı.Genel olarak yapılanlar dogrultusunda kullandım oyumu :)

13. Neverlander

Neverlander

İsim:
    Abdullah Üüzümcü
    Amanın biri bana oy vermiş... Kim verdi ise :cicek:

Bu çiçek ikonunun elinde domates olsa idi çok hoş olacaktı yahu... :D

14. Neverlander

Neverlander

İsim:
    Abdullah Üüzümcü
    Bunun gibi [​IMG]

:D :D :D

Not: Oyumu kullandım ama kendime değil...

15. RuPTuR

RuPTuR

İsim:
    Cem
    Abi ben kendime kullandım,karar veremedim,nasıl olsa Olcay Abi açık ara önde,ötekilere de oy vermeye elim yetişmedi,bari o kadar uğraştım 1 oy almış görüneyim dedim kendime verdim :D En yakın rakibim Olcay Abi :p Başarılar DIY grup :)

16. Neverlander

Neverlander

İsim:
    Abdullah Üüzümcü
    Sen vermedin Emrah vermedi... Peki o oyu bana kim verdi? Türker sen mi verdin?

17. turqer

turqer

İsim:
    Türker Sezgin
    Hocam kapalı bir oylama bu açıklayamam :cicek:

18. Emrah Ece

Emrah Ece

Yer:
    İSTANBUL
    İsim:
    emrah ece
    Merak ettim kim Abdullah abiye oy vermiş ben değil, kendi değil,türkerde değilmiş :) kim bu gizli hayranın Abdulah abi :D
    Olcay hocamın taraftarıyım başarılarının devamını diliyorum oyumuda ondan yana kullandım :)

19. sezginyavuz

sezginyavuz

İsim:
    Sezgin Yavuz
    Herkes Olcay Abi'ye oy vermiş. 4 oyda kaldım vallahi. Neyse hak eden kazansın. 2. olup meclise girmekte başarı sayılır. :D

20. Neverlander

Neverlander

İsim:
    Abdullah Üüzümcü
    Valla ben zaten kazandım... Benden başka biri -ki ben kendime oy vermedim- bana oy vermiş ya bana yeter de artar...

Tabii bana oy veren arkadaş arkadaş listeme eklilerden birisi ise kahrolurum... Aldığım da oy değil kıyak olmuş olur, çok üzülürüm... :(

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.

Sayfayı Paylaş