1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

150*60*70 yardım(Resimler syf 4'de)

Başlığı 'Tatlısu Genel Konular Portalı' kategorisinde emmi_06 tarafından 11 Şubat 2009 başlatılmıştır.

1. reis

reis

İsim:
    Olcay Aksu
    94_98 arası 60 ve 100 litrede canlı doğuran bakmıştım.2,5 yıl önce yeniden başladım.50 litre aldım gözümde 3 ayda küçüldü.104 litreyi aldım 1 ayda gözümde küçüldü.300 litreyi aldım 3 ayda gözümde küçüldü.630 litreyi aldım,arkasına orhan abinin 1,5 tonluk akvaryumu görünce hevesimiz kursağımızda kaldı.

Özgür ne güldüm bu lafına yahu. :D :D :D

Eeee bu hobi böyle.İmkanlar dahilinde hep en iyisini,en büyük akvaryumu istiyoruz. ;)

2. Emrah Ece

Emrah Ece

Yer:
    İSTANBUL
    İsim:
    emrah ece
    Benim gibi büyükten küçüğe düşen varmıdır :D ilk akvaryumum 130 cm idi sonra 70 cm ye düştüm ama kesmedi bi tanede 1 m lik aldım şimdide bi tane daha kuruyorum vallahi illet gibi bir hobi bu yetinmeyi bilmiyoruz :)

3. volkantr34

volkantr34

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Volkan
    Demek ki bu küçülme hastalığı birtek bende yok :D yok abi bu hastalık kesinlikle hiçbir akvaryum yeterli gelmiyor.. bende bahçeli bir eve taşınıp bahçeyi 10 metreye 2 metreye 2 metre kazdırıp tek bir tarafını cam yaptırıp orda balık besliycem yok yani başka türlü kurtarmayacak bizi anlaşıldı.. :) evet doğru bildiniz içinde canlı doğuran besliycem :)

4. Emrah Ece

Emrah Ece

Yer:
    İSTANBUL
    İsim:
    emrah ece
    yok bana 2,5 metreye 1 metrelik bi tank yeter aslında, onu kurunca uğraşmaktan ömrüm biter başka akvaryum düşünemem :D düzenleme yapmak içinde giyerim uzun donumu, şinorkerimi paletimi takar dalarım herhalde

5. reis

reis

İsim:
    Olcay Aksu
    Aslına bakarsanız hayaller büyük.Herkesin aklında hep büyük ve gösterişli akvaryumlar var.Ama kesin olan birşey varki; bizi malawi gölünün içine atsalar,tanganikayı da isteriz diye tuttururuz. :D :D :D Oda yetmez bu sefer amazonunda isteriz. :D :D :D

6. emmi_06

emmi_06

İsim:
    Özgür ABAY
    İnsanoğlu işte böyle,her zaman için herşeyin en iyisini isteriz.Onada ulaşırız,2 gün sonra ondanda bıkarız.Soğuk oldumu üsüyoruz,sıcak oldumu yanıyoz deriz.

Sayfayı Paylaş