1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

2 adet Betta'lık

Başlığı 'Akvaryum ve Dekor Yapımı' kategorisinde RuPTuR tarafından 24 Haziran 2009 başlatılmıştır.

1. RuPTuR

RuPTuR

İsim:
    Cem
    Varan 1:60*15*20(Yeni alınan camlar ile yapıldı)
    Varan 2:60*13*15(Evdeki artık camlarla yapıldı)
    Bölmeler arasındaki cam ayıraçlar alttan 2 cm boşluk bırakılarak yapıştırıldı ve tabana ilk önce biyolojik sünger serildi boydan boya ve üstüne lav taşı kumu yayıldı.En köşeye Atman'ın 450lt/saat kafa motoru yerleştirilerek sirkülaston sağlandı.Motor çıkışına elektrik tesisatı borusundan şelale yapıldı.Her bölmeye 2 delikten su akmakta.Motor biraz güçlü olduğu için yanında bulunan ayar kısımından ayarı en düşüğe getirildi.Yukarıdan dökülen su tabandan emiliyor ve motora ulaşıyor.

foto: çekmek yaptıktan sonra aklımıza geldi,kusura bakmayın artık :cekingen:

2. volkantr34

volkantr34

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Volkan
    Siyam balıklı (Betta'lı) halini merakla bekliyoruz.. Siyam balığı akvaryumu diye hor görmeyin Cem , atın şuna 2 tane kayıt kuşak :F

3. lepistes

lepistes

İsim:
    Muhammed Ali Tavur
    Cem bol yavrulu günler dilerim.

4. radenko

radenko

Ara bölme camları yüksek olmuş ya kumu çıkarmak zorunda kalacaksın yada camları biraz kesmek zorunda. İlk çalıştırmada 3/4 su koyarak deneme yapın yoksa sonuç bazen hüsran oluyor. Çok güzel bir çalışma olmuş tebrikler. Motorun olduğu tarafa seramik ve elyafta eklenirse filrasyon daha iyi olacak kanısındayım.

5. lepistes

lepistes

İsim:
    Muhammed Ali Tavur
    İş yerinde ki monitörüm pek iyi değil diye resimleri karanlık görüyorum. Gördüğüm kadarıyla akvaryumun üstünden geçen bir boru mevcut. Burdan akvaryuma su akıcak galiba(iki delik demişsin, her akvaryuma iki delik mi yoksa sadece birer tanemi) Eğer öyle bir şeyse erkeğin yapacağı köpüğü dağıtma ihtimali yüksek bu da üretim için uygun olmayacağını gösterir.

6. RuPTuR

RuPTuR

İsim:
    Cem
    Su çok çok az gönderiliyor,yuvayı dağıtacağını sanmıyorum.Arkadaş bettaları koydu,şu anda besliyor.Benimkine haftasonu koyarız herhalde.Camlar yüksek olmuş derken?Şu an ağzına kadar doluyken bile rahat çalışıyor Raif Bey...

7. radenko

radenko

Bizim bu tarafa gelirsen gösteririm? Zamanla olacakları :)

8. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Cem tebrikler, yapımı gene zekice olmuş. Üstten yağmurlama sistemiyle su düşecek sanırım. Sevimli bir Betta akvaryumu olmuş ellerinize sağlık. ;)

9. Sky2007

Sky2007

Yer:
    Konya
    İsim:
    Mustafa Sırlı
    2 adet Betta'lık

Yavrulu bir foto yokmu :D

Güzel olmuş

10. Muzikopat

Muzikopat

İsim:
    Hüseyin ÇELİK
    2 adet Betta'lık

Güzel bir çalışma Cem abi. Tebrik ederim. Emek harcanmış bir yapıt. İnşallah istediğiniz kadar yavru alır , sağlıcakla beslersiniz.

Saygılar...

11. RuPTuR

RuPTuR

İsim:
    Cem
    2 adet Betta'lık

Yavrular dün bana geldiler.Kuyruklar kırmızı gövde süt pembe.Bir ara elden ayaktan kesilmeden önce çeker koyarım fotoğraflarını :)

Sayfayı Paylaş