1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

2001 Tomato yumurtaları

Başlığı 'Tatlı Su Akvaryum Tanıtım Portalı' kategorisinde YIKIKTEMO tarafından 10 Temmuz 2009 başlatılmıştır.

1. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    2001 yılına ait Teoman abinin kasetli videosundan televizyondan Tomato yumurtalarını çektim. Kalite bu şartlarda ancak bu kadar. Ancak 8 yıl öncesi nostalji anlarıydı ve Teoman abinin izlerken duygusal halini görmenizi isterdim. öp: Canım Kartal diyorsa ve Topu hep :heyo: hopluyorsa boşuna değil. canım.gif

Şarkı seçimi bana ait Teoman abinin günahı yok. :(

İzlesene.com : Video - 2001 tomato yumurtaları

Sevgiler...

2. Bennety

Bennety

İsim:
    Murat Alemdar
    8 sene öncesinde bu aşamaya gelmek çok önemli.kutlarım sizi teoman bey.Zaman içinde akvaryumlar çok değişiyor gelenler gidenler oluyor.Tebrik ederim sizi eski bir tuzlu sucu olarak tecrübelerinizden faydalanmak isteriz.öyle bir anemonum olsun çok isterdim duruyor mu Teoman bey ?

3. cimlikaya

cimlikaya

Yer:
    İST.
    İsim:
    Teoman Çimlikaya
    Murat bey teşekkür ederim yorumlarınız için ,o anemon ilk akvaryumumda ve ilk aldığım canlı idi hani olmaz ,yaşamaz ,çok ışık ister,çok güzel su şartları ister denilen vede başlangıçta hiç kimse tarafından önerilmeyem bir canlı idi ve durumu ortada.Büyük akvaryuma geçince isaktan bir arkadaşa hediye etmiştim,tuzlu suda her akvaryumun sistemi vede düzeni ayrıdır bence bu saaten sonra herşey olabilir vede her canlı yaşar diyorum ama güçlü bir ps ile bu işin kalbi ps ve aydınlatma gerisi inanın tefferruat . :heyo:

4. myillar

myillar Marmara Tuzlucu Üstad Üye

Yer:
    istanbul-pendik
    İsim:
    Mesut YILLAR
    Teoman abi bizdede yaşarmı :heyo:

5. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Akıllı adamın akvaryumunda her balık yaşar. Amacımız yaşatmak öldürmek değil, tabi soruyu soran sen yani Mesut olunca bence yaşar. :hepiniziseviyorum:

6. okan058

okan058

İsim:
    okan sakal
    Teoman abi yumurtalarda çıkan yada büyütebildiğin oldumu ?

7. volkantr34

volkantr34

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Volkan
    Teoman abi , Okan'ın sorusunun cevabını bende merak ettim :bilmem: O zaman ki tankta çok güzelmiş balıklarda ayrı güzel.. Temel abi şarkıda güzel olmuş valla tam nostalji havası estirmiş. :)

8. cimlikaya

cimlikaya

Yer:
    İST.
    İsim:
    Teoman Çimlikaya
    Bu yumurtadan çıkanlar vede daha çıkanlar (iki defa daha yumurta döktüler) yaşatamadım maalesef yedi gün sonunda kaybolup gittiler o zamanlar rotifer vede Temel yoktu :heyo:

9. okan058

okan058

İsim:
    okan sakal
    Teoman abi inşallah bundan sonrakiler olursa eger canlanırlar

Sayfayı Paylaş