1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

35 lt'deki Tetra Black'lerim Yem Yiyor

Başlığı 'Tatlı Su Akvaryum Tanıtım Portalı' kategorisinde Neverlander tarafından 19 Nisan 2009 başlatılmıştır.

1. Neverlander

Neverlander

İsim:
    Abdullah Üüzümcü
    Sırf yem yemelerini izlemek için Tetra Black beslenir...

Tetra Black

[google_video=425,350]2951190768331349487[/google_video]

Fondaki müzik Iron Maiden'ın Where Eagles Dare ve daha sonra yine Iron Maiden'dan Caught Somewhere in Time başlıyor...

Up The Irons!...

2. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Abdullah Hocam, balıkların yem alışı muhteşem, ama aslında doğalarına uygun hareket ediyorlar. Su dışından avcı kuşların kendilerini avlayamaması için yapılan tipik ani alış kaçış hareketi. Ancak iştahları yerinde, risk olarak gördükleri yüzeyden yem alma işini gerçekleştiriyorlar.

Ellerine sağlık.

3. Neverlander

Neverlander

İsim:
    Abdullah Üüzümcü
    Sağolasın Temel Hocam... Bu söylediğini bilmiyordum yani avlanmamak için yapılan bir hareket olduğunu... Süpermiş vallahi... Çok hoş bir yem yeme şekli... Yani en azından benim çok hoşuma gidiyor...

Bu akvaryum banyo/tuvalette bulunuyor... Her hacete gidişimde yanımda yem götürüyorum... Bırakıyorum yemi ve işim bitene kadar izliyorum... Keyfine doyum olmuyor izlemenin... Tuvalette akvaryum keyfi de bir başka oluyor doğrusu...

4. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Ben de bu akvaryumun sana ayit olduğunu anlayamamıştım öğrenmiş oldum. Mükemel dizayn edilmiş dediğim gibi, balık seçimine ise ayrıca hayran oldum. Gerçekten tebrikler... Balık besleme ve akvaryum yeri için yorumum yok. :D

5. lepistes

lepistes

İsim:
    Muhammed Ali Tavur
    Abi güzel balıklar, doğal ortamlarında ki gibi bir düzen kurmuşsun ve onlarda o düzene ayak uyduruyorlar. Ellerine emeğine sağlık :cicek:

6. james_34

james_34 Üstad Üye...

İsim:
    can candaş
    Ülkemizde tetra türlerinin hak ettiği değeri bulmadığını düşünüyorum.
    Bence bitkili akvaryumda sürü psikolojisiyle birlikte hareket ettiklerinde seyrine doyum olmayan görsel bir şölen yaşanıyor.

7. Muzikopat

Muzikopat

İsim:
    Hüseyin ÇELİK
    Hep söylüyorum Abdullah abi alem adamsın diye :D . Hacete giderken biraz yem alıyorum yanıma... :D

Bayıldım yaa. Çok güzel bir akvaryum ama senin açıklamaların daha da güzel :D

Saygılar...

8. Neverlander

Neverlander

İsim:
    Abdullah Üüzümcü
    Bu da kısa süreli yakım çekimi... İlk videonun arkasından çekilmişti... Zaten yine fondaki müzik Iron Maiden'dan Caught Somewhere in Time...

[google_video=425,350]-8229078853206510836[/google_video]

9. volkantr34

volkantr34

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Volkan
    Bende bu videoları arıyordum.. 2 çekimde , Tetra tankında çok güzel olmuş kanki.. Piranha gibi yemek yiyorlar senin tetranhaların :)

10. RuPTuR

RuPTuR

İsim:
    Cem
    Maşallah Abdullah Abi naz:

11. Neverlander

Neverlander

İsim:
    Abdullah Üüzümcü
    Sağolun Beyler...

12. Akgün Cem

Akgün Cem

İsim:
    Akgün Cem
    Abdullah hocam sizin her odada bir akvaryum var galiba :)
    Valla ben en son 3. akvaryumu geçen hafta gizlice eve soktum, hatun sonradan fark etti gerçi ama ilk şiddetli sarsıntıyı yaşamamış oldu :) ufaktan ufaktan alıştırdım kendisini minik kiraz karidesleri görünce yelkenler suya... :)
    Şaka bir yana şimdi sen bu siyah tetraları gösterince 4. akvaryumu düşünmeye başladım... ;)
    yok yok ben önce bi cüce vatozlarıma kavuşayım, onları bir rahata kavuşturayım, sonra black tetrayla ilgileniriz...

13. Neverlander

Neverlander

İsim:
    Abdullah Üüzümcü
    Valla Tetra Black'leri herkese tavsiye ederim... Kesinlikle seyirlerine doyum olmayan balıklar... Akgün Bey, cüce vatozları ne zaman koyuyorsunuz tankınıza... Merakla bekliyoruz...

14. MertBalim

MertBalim

İsim:
    Mert
    Abdullah abi, tamam çok güzel yiyorda 3 dakika yem yemeleri normal deyil bence.

15. Akgün Cem

Akgün Cem

İsim:
    Akgün Cem
    Coming Soon... :)

16. Emrah Ece

Emrah Ece

Yer:
    İSTANBUL
    İsim:
    emrah ece
    Şu sıralar iç hesaplaşma içerisindeyim içimde derin karanlık düşünceler var, nerede hata yaptım diyorum neden ben tetra blacklarla dolu bir akvaryuma sahip değilim iç sesim beni yargılıyor :D

17. Desert Falcon

Desert Falcon

Ben elimdeki koca 70 litrelik akvaryumu bu 35 lik gibi dizayn edememişim kızgın:

Nazar deymesin... Çok güzel tetralarınız ve akvaryumunuz.

18. Neverlander

Neverlander

İsim:
    Abdullah Üüzümcü
    Sağolasın Şahinciğim... Senden daha iyilerini bekliyoruz...

19. Desert Falcon

Desert Falcon

İnşallah.Dün akvaryumcuda gördüm zaten tetralarda ilgimi çekiyor ayrı bir akvaryum imkanım şimdilik yok ama olunca tetra besleyeceğim.
    Önce elimdeki akvaryumu bi adam edeyim :)

20. Muzikopat

Muzikopat

İsim:
    Hüseyin ÇELİK
    Abdullah Abi kerataların maşallahları var. Akvaryumun dizaynı çok güzel. Dinlendirici ortamı yakalamışsın. Tekrar tebrik ederim.

Saygılar...

Sayfayı Paylaş