1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

4 tane yavru challenger

Başlığı 'Japon, Vatoz, Çöpçü ve Diğer' kategorisinde mcseytan tarafından 2 Aralık 2008 başlatılmıştır.

1. mcseytan

mcseytan

Arkadaşlar, bir konuda yardım isteyecektim. 4 tane yavru challenger var. 20 lt akvaryumda besliyorum, gayet sağlıklılar. Isı derecesı 26 derece, 1 hava fİltresi, bir iç fıltre var. Sizce İyİ mİ ?Ne kadar surede büyürler?

Yardım ederseniz çok sevinirim.Sevgiler saygılar...

2. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Ynt: 4 tane yavru challenger

Sanırım sizi aydınlatmamız gereken bir konu var. challenger, tamamen etçil bir balıktır ve oldukça büyür. 20 litre akvaryumda challenger beslenemez. Bir adeti bile bu hacimdeki akvaryumda tutulamaz.

Bu yüzden başlık içerisindeki sorunuza verilebilecek cevap, balıkları çıkarmanız veya daha büyük uygun bir akvaryuma taşımanızdır. 20 litre akvaryumda o balıkların bir yemlemelik yükünü dahi kaldıracak döngü oluşmaz.

Kararınızı ve akvaryumunuzu gözden geçirmeniz gerekmektedir. Akvaryumlarımızda zaman zaman sınırları zorlarız, fakat sınırını durulacak noktayı bilmek gerekir.

Bu anlamda forumu araştırmanızı önerirken, aşağıdaki linki incelemenizi rica ederim.

Düzenleme: 15 Mayıs 2016
  3. Lake Tanganyika

Lake Tanganyika

Yer:
    İstanbul/Tepekent
    İsim:
    Yavuz Kaçar
    4 tane yavru challenger

Chellanger akvaryumda 75-80 cm arası büyüyen balıklardır ve çok büyük akvaryuma ihtiyaş duyar chellangerlar etçildir.Ya balıkları akvaryumdan çıkarırsınız yada 300-400 ltlil bir akvaryum alırsınız veya yaptırırsınız.

Sayfayı Paylaş