1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

80*50*50 akvaryumda dış filtre zorunlu mu?

Başlığı 'Tatlı Su Hobiye Başlangıç Portalı' kategorisinde ceno tarafından 9 Şubat 2009 başlatılmıştır.

1. ceno

ceno

İsim:
    Profil eksik
    Merhabalar,
    Fabrikadaki büroda var olan 40lt tankı çarşamba günü 200lt ile büyütüyorum.(Arkadaşlar dayanamayıp yine balık almışlar ve başlarına birşey gelmeden müdahale etmek gerekti.)
    Bu tankta sadece iç filtre kullanarak sağlıklı bir ortam sağlamak mümkün müdür?
    Dış filtre sorun olacak gibi iş yeri açısından...

2. lepistes

lepistes

İsim:
    Muhammed Ali Tavur
    Düzenli dip çekimi yaparak iç fitreye yardımcı olabilirsiniz. Ama dış filtre genelde 100 litre üzeri akvaryumlarda kullanılması gerekn bir filtrasyondur. Ama dediğim gibi güçlü iç filtre (Power 300 3 L ve ya 4 L vs..) kullanıp düzenli dip çekimi yaparsanız sağlıklı bir ortam yaratabilirsiniz. Bunun yanında akvaryumunuzdaki canlı yükü ve yemle durumu da önemlidir.

3. james_34

james_34 Üstad Üye...

İsim:
    can candaş
    Benzer bir konu ;

A.P Bot Yazı düzenlemesini kaydetti.: 14 Mayıs 2016
  4. emmi_06

emmi_06

İsim:
    Özgür ABAY
    Can,gerekli linkli vermiş.
    Akvaryum hobisi görecelidir,size vereceğimiz bilgiler sabittir.Yani anlıyacağınız 200 litre akvaryuma dış filtre şarttır.

Şöyle bi konuda var ben 450 litrelik akvaryum gördüm sadece en kuvvetli iç filtre var.

80*50*50 akvaryuma Unistar 4L veya atman f104 saatte 2000lt suyu çevebilen iç filtre muhakkak şart.
    Bu iç filtrelerde en az 30_40 tl
    50_400 tl arasıda dış filtreler mevcut.

A.P Bot Yazı düzenlemesini kaydetti.: 14 Mayıs 2016
  5. ceno

ceno

İsim:
    Profil eksik
    Teşekkürler...
    İlgili link faydalı oldu...Bakalım nasıl çezeceğiz huh:

Sayfayı Paylaş