1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Akvaryum harici hobilerimiz

Başlığı 'Üye Tanışma Portalı' kategorisinde safak tarafından 30 Ağustos 2009 başlatılmıştır.

1. safak

safak

Arkadaşlar bu sayfada akvaryum ve akvaryum canlıları haricinde olan hobilerimizi yazalım.Ben kendimden başlıyayım.Akvaryum haricinde ilk hobilerimden biri boks.Lisanslı bir ağır siklette boksörüm.Boksun yanında kendi kendime yabancı dil çalışmaktan hoşlanıyorum mesela japonca,arapça,ingilizce biliyorum.Bunların yanında biraz rusça,çince,korece,ispanyolcada biliyorum. :)

2. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert

MaşaAllah bu ne dil bolluğu böyle. Benim hobi haricindeki diğer hobim bazı arkadaşlara tuhaf gelebilir ama avcılıktır. Balık tutmayıda severim. saat:gif Avcılık benim için sadece avlanmak adına değil doğada kaldığım bir haftalık süre içinde çok önemlidir. Kısaca avlananların önemi pek yoktur, dağlarda veya ovalarda çadırda yatmak orada pişirip yemek başka bir duygudur benim için.

3. reis

reis

İsim:
    Olcay Aksu

Şafak kardeşim Maaşallah sen ne cengavermişsin meğer. naz: :)

Ben akvaryum hobisi dışında, elektirik ve elektironik cihazların tamiri,montajı vs gibi el becerisi,beyin jimlastiği yapabileceğim şeylerle uğraşırım.Olmadı hurdacıları dolaşır,çamaşır makinası motoru toplar kafa motoru yaparım.Oda olmazsa eski bir cam parçası bulur illaki ondan birşeyler yaparım. :D Uğraşacak hiçbirşey bulamazsam,kalkar arabanın orasını burasını söker takarım. :D Yani devamlı hep birşeylerle uğarışıp,söküp takma işlerinden çok hoşlanırım. :)

Bunların dışında tam bir deniz tutkunu ve yüzme hastası biriyim. Denize gittimi resmen kendimi kaybediyorum. Saatlerce suda kaldığım olmuştur. :) Yani akvaryumlardan sonraki en büyük hobim yüzmek.

4. aqua_boy

aqua_boy

İsim:
    Cenk Sinor

Bende akvaryum dışında ;

Elektro Gitar çalıyorum ve kendi grubumuz var . Gerçekten çalarken çok haz alıyorum super:gif Herkeze öneririm . Daha profesyonel bir çalışmamız yok ama diğer rock&metal parçalara cover yapıyoruz . Kendi stilimizi yaratmaya çalışıyoruz mesela türküleri sertleştirmeye çalışıyoruz . Şuanda Uzun İnce Bir yoldayım üzerinde çalışmalarımız var . Bitince Portal'da paylaşırım İnşallah ...

5. Muzikopat

Muzikopat

İsim:
    Hüseyin ÇELİK

Yüzmek , yüzmek ve yine yüzmek. Dalış eğitimi alıyorum şu an. Zaten yüzücü belgem var. Profesyonel yüzücüyüm. ALLAH kısmet ederse bu yıl da dalış sertifikası alacam. En büyük hobim akvaryum , sonra da yüzmektir. Silahlarla ilgilenmeyi de severim. Araştırma , mekanik düzen , ateşleme sistemi , namlu olayları vs. vs. Bir poligon bulsam atış talimi yapacam ama kısmet artık.

Saygılar...

6. reis

reis

İsim:
    Olcay Aksu

Hüseyin nerde dalış yapıyorsun ?

7. volkantr34

volkantr34

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Volkan

Bende Star Wars'a ait obje ve karakterleri topluyorum.Bunun yanında gene Star Wars'a ait maketlerin modellerini yapıyor ve boyuyorum.En son gemi maketimin içini ledle ışıklandırmak için deldim ettim geriye ledleri bağlaması kaldı.. Elektrik işlerinden anlayan bir arkadaşa verdik ledleri 1 senedir onları birbirine ve adaptöre bağlayıp bana vermesini bekliyorum. :)

8. reis

reis

İsim:
    Olcay Aksu

Sen arkadaşını yanlış seçmişsin ozaman Volkan hocam. aliye:gif Burda ben dururken bu işler başkasına verilirmi ? dost:

9. volkantr34

volkantr34

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Volkan

Olcay hocam o zaman sana çok iş çıkarırım bak söylemedi deme haha: Pişman olursun dön:gif

10. myillar

myillar Marmara Tuzlucu Üstad Üye

Yer:
    istanbul-pendik
    İsim:
    Mesut YILLAR

Arkadaşlar bende zamanın hızlı gençlerindendim em34:
    bir tane srad 600 bir tane yamaha R1 geçti elimizden çok kısa zamanda çok yüksek hıza çıkabilen bu gavur icadları ile güney sahillerinde gitmediğim mekan kalmadı 300 km yi kadranda görmek yada yolun beyaz kesik şeritlerini bütün cizgi görmek motorsikletle o dönemlerde hobiden çok bir tutkuydu bu ama insan evlenip barklandıkça evlat sahibi olunca sorumluluklarının verdiği mecburiyetle motor olayını rafa kaldırdık. :helalolsun: :heyo:

11. reis

reis

İsim:
    Olcay Aksu

Ben işten kaçmam hocam. ;)

Motor merakını rafa kaldırmakla iyi etmişsin Mesut hocam. em34: Zamanında az canım yanmadı benimde motordan. :(

12. hasanacar

hasanacar

İsim:
    Hasan Acar

Akvaryum dışındaki uğraşlarımdan listede ilk sırayı bilgisayar alır sanırım. Yazılım-Donanım-Tasarım her yönüyle ilgim var.

Araştırmayı severim. Konu önemli değil. Yeter ki en güzel bilgiye ulaşayım. Bunun hazzı beni mest eder.

Bunun dışında sevdiğim bir başka şey kalabalık toplulukları heyecana getiren konuşmalar yapmak. Öğretmen olduğumuz için her daim bir kalabalık bulabiliyoruz. Yazık çocuklara :F

Bir de dizi ve film tutkusu var. Yabancı dizilerin pek çoğunu takip ediyorum. Korku gerilim harici dizi film severim. Korku filmlerini korktuğum için seyretmiyorum haha:

13. emmi_06

emmi_06

İsim:
    Özgür ABAY

Akvaryumdan önceki hobim daha doğrusu öncesi sonrası yok,o hastalık mezarda çıkar.
    Modifiye tutkunuyum
    Arabalara karşı hastalığım bebeklik yaşlarımda başlamış.Tabiki arabanın kralı olan 1964 model efsane chowrelet ile başladı hastalığım.Dedemin olan arabanın anahtarı olmadan uyumazmışım.
    Efsane sıfır iken almış dedem.Ben 12 yaşındayken Bodrum'da bi hastasına satıldı.Sanki benim ciğerim sökülmüştü.İlerleyen zamanlarda araba tutkusu iyice kabardı.Bunla yetinmeyip 2_3 yıllığına kendi yağımızda kavrulur şekilde bi işletme açtık.Yarışlara katıldık,hayatını kaybeden arkadaş sayımı hatırlamıyorum.

Annemin bu hobiyi hep bırakmak yönünde temkinleri oldu ama,dinleyen kim.3 yıl önce evlenince Mesut hocamın yaptığı gibi bu hobiyi bıraktık,ama daha kopmadık.Ufak tefek yarışları izlemeye devam.

14. reis

reis

İsim:
    Olcay Aksu

Aman Özgür,izlemeyle kal. ;) Sorumluluğun daha çok artık ,eline bakan masumlar var. ;)

15. Emrah Ece

Emrah Ece

Yer:
    İSTANBUL
    İsim:
    emrah ece

Ben uzakdoğu sporları tutkunuyum sülalede her branştan sporcu var onlarında etkisi ile küçük yaştan karate ile başladım fakat çok sürmedi Kick box yapmaya başladım arada maçlara hazırlık olması amacıyla taekwondo derslerine katıldım bu üç sporunda tarzını az çok bilirim ama kendi alanım kickbox, kitap okumayı severim sayısı bana az gelsede beşyüzden fazla kitap okumuşumdur bir ara çetele tuttum 200 küsürlerdeydi ama bu sadece bir kısmıydı, mesleğim itibari ile grafik asarımı ile uğraşıyorum illüstrasyon ve manga anime çizimleri yapmayı çok severim.

16. hasanacar

hasanacar

İsim:
    Hasan Acar

Emrah, karate marate fısırıktan teknik onlar. Benim gibi Jet Kune Do çalış sopa:

:F

17. lepistes

lepistes

İsim:
    Muhammed Ali Tavur

Benim akvaryum hobim dışında kanarya ve muhabbet üretme hobim var. Artı olarak at binmek ve futbol.

18. Tolga55

Tolga55

İsim:
    Tolga EROL

Akvaryumdan başka Balık tutmak hobim var.Her pazar babamla balık tutmaya gidiyoruz :D

19. safak

safak

Emrah kardeşim sende bendensin desene gel senle bi müsabaka yapalım :F

20. sezginyavuz

sezginyavuz

İsim:
    Sezgin Yavuz

Vallahi bende birşeyler karalamak isterdim ama akvaryum dışında herhangi bir hobim yok. :bilmem: Boş zamanımda sürekli DIY projeler çizip denerim. :)

Sayfayı Paylaş