1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Akvaryum Hastalıklarınızı bizimle paylaşın

Başlığı 'Tatlı Su Hastalık Tedavi Portalı' kategorisinde _ERKAN_07_ tarafından 28 Ağustos 2009 başlatılmıştır.

1. _ERKAN_07_

_ERKAN_07_

İsim:
    Erkan ÖZEN
    Arkadaşlar, akvaryumportal forumunu gerçekten sevdiğim için ve burdaki arkadaşlar ve abilerimin sıcak kanlı olduğu için benimde bu foruma katkımın olmasını ve buradaki arkadaşların yararlanabileceği birşeyler yapmak istiyorum eğer forum yöneticilerimiz izin verirse ;

Amaç ; Herkezin bilmediği vede balıklarımızın kolaylıkla yakalanabileceği hastalıkları paylaşmak bilmeyen arkadaşların ise burdan tedavi yöntemini öğrenmek.

Konumuz balıklarımızın geçirmiş olduğu hastalıklarını vede tedavi yöntemlerini paylaşmak. Buyrun konu sizin.

2. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Benim sanırım son yıllarda tecrübesel olarak yaşadığım tek hastalık doğal deniz suyu kullanmamdan dolayı belkide bilemiyorum. Yeni eklenen balıkların ilk 10 gün akşam Oodinium olmaları ve ertesi gün öğle saatlerinde ise cam gibi pırıl pırıl oluyorlar. 10 gün dolunca artık son buluyor. Eski balıklar yeni eklenen balığın bu halinden ise hiç etkilenmiyor.

Benim bulamadığım hastalığım bu diyebilirim. Tabi bu başlığa sanırım çözümlerde yazılmalı, benim çözümüm ise sanırım en kolay çözüm, sadece sabır sorunun ortadan kalkması için yeterli. :)

3. _ERKAN_07_

_ERKAN_07_

İsim:
    Erkan ÖZEN
    Arkadaşlar ne mutlu bizeki balıklarımız hiç hastalanmıyor galiba!

:horon: :horon: :horon:

4. Muzikopat

Muzikopat

İsim:
    Hüseyin ÇELİK
    Aynen katılıyorum. Çok şükür akvaryumlarımda şimdiye kadar 1 defa dışında hiç hastalıklarla karşılaşmadım. Şükürler olsun Rab'bime.

Sayfayı Paylaş