1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Akvaryum için neler lazım?

Başlığı 'Tatlısu Genel Konular Portalı' kategorisinde grkm tarafından 11 Haziran 2009 başlatılmıştır.

1. grkm

grkm

Akvaryum yapmak istiyorum ama küçük birşey olacak ve az masraflı önerebileceğiniz yer var mı ve kaça çıkar?

2. Desert Falcon

Desert Falcon

Öncelikle hoşgeldiniz :cicek: Litre olarak ne kadar düşünüyorsunuz ? İçerisine bitki düşünüyormusunuz ? Ne balığı düşünüyorsunuz? Bunlara göre akvaryumun boyutu değişmeli yada balık seçimi değiştirilmeli.
    Yine bunlara göre aşağı yukarı bi fiyat belirleyebiliriz. ;)

3. grkm

grkm

Hoşbulduk teşekkürler litre olarak 15-20 arası falan ucuz olsun yani :)

4. grkm

grkm

Balık olarakta cıchlıd felan olabilir ya da betta.

5. lepistes

lepistes

İsim:
    Muhammed Ali Tavur
    Sayın grkm kardeş, 15-20 litrede besleyebileceğin en uygun balık bettadır. Cikletler büyük boyutlu akvaryumlar ister. Sizin istediğiniz boyutta bir akvaryum 15TL civarındadır.

6. grkm

grkm

o zaman 30 lt yapsak olur mu melek balıkları için falan :)

7. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Başlığı okuduğumda entresan biçimde su hacminin kademeli olarak zorla yükseltiğini okudum. 15-20 litre, zor oluyorsa 30 litre yapsam gibi. Aslına bakarsanız başında okuduğum gibi gerçekten maliyetten kaçınıyorsanız, akvaryumu küçülterek değil biraz büyültrek kaçabilirsiniz. :) Tecrübeyle sabittir ki, küçük akvaryumlarda özellikle beslemek istediğiniz türden 3-5 balık öldürüp yenisini aldığınızda zaten 100 litre bir akvaryum parasına mal olacak, ama ne yazık ki akvaryumunuz 30 litre kalacak. İki akvaryum arasındaki fiyat farkı bu anlamda bir hiçtir. Dıy katagorimiz her çeşit balık türü ihtiyacını karşılayabilecek dıy filtre yapımlarıyla dolu. Neden filtrenizi yaparak bu ücreti biraz daha büyük akvaryuma ayırmıyorsunuz ? Balıklarınız kazanacak, rahatlayacak, ama siz de öyle...

Saygılar...

8. grkm

grkm

teşekkürler... :hepiniziseviyorum:

Sayfayı Paylaş