1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Akvaryum kokusu

Başlığı 'Genel Tuzlu Su Konuları ve Tartışmalar' kategorisinde MYTHDIVER tarafından 3 Eylül 2009 başlatılmıştır.

1. MYTHDIVER

MYTHDIVER

Arkadaşlar tuzlu su akvaryumuna geçtiğimden beri salonum tuzlu su kokuyor bunu engelemenin bir yolu yokmu.
    Otamatik parfüm spreyi koymayı düşünüyorum ama akvaryumun üzeri açık olduğu için suya zarar vermesinden korkuyorum.Sizce bir yolu var mıdır.Ben şikayetçi değilim ama hanımın şikayeti bitmiyor.

2. Muzikopat

Muzikopat

İsim:
    Hüseyin ÇELİK
    Akvaryum kokusu

Akvaryumun üzerini kapatırsanız sorun kalmaz diye düşünüyorum da ama bu kadar yoğun bir tuzlu su kokusunun olması normal mi o konuda fikrim yok işte. Bakalım hocalar ne söyleyecekler. Kolay gelsin.

Saygılar...

3. myillar

myillar Marmara Tuzlucu Üstad Üye

Yer:
    istanbul-pendik
    İsim:
    Mesut YILLAR
    Akvaryum kokusu

Hocam benim küçük bir odam var orada 250 lt ciklet ve 150 lt tuzlu su var bol bol havalandırıyorum ama bende koku rahatsızlık verecek seviyede değil cam sürekli açık ondan olabilir sanki...

4. lcturkey

lcturkey

İsim:
    Levent Cepdibi
    Akvaryum kokusu

ben otomatik oda parfümü koydum az da olsa bir koku vardı ama şimdi mis gibi kokuyor oda :)

5. MYTHDIVER

MYTHDIVER

Akvaryum kokusu

Levent bende koymayı düşünüyorum ama çekiniyorumsuya zararı olurmu diye.
    Aslında akvaryum kapaklı idi ama ps alınca kapağı sökmek zorunda kaldım.

6. lcturkey

lcturkey

İsim:
    Levent Cepdibi
    Akvaryum kokusu

Abi benimde kapak yok hafif koku alınca hiç düşünmeden koydum parfümü sende düşünme koy bence bir problem olacağını sanmıyorum sonuçta çok ağır bir koku değil.Akvaryum seviyesinin altında bir yere koyarsan hiçbir problem olmaz.

7. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Konuyu okuyunca gulumsedim itiraf etmek gerekirse. Kurulu bir akvaryuma elinizi sokup kumu duzeltseniz, kayalari disari alip tekrar koyarsaniz, kule varsa mesela elyafini cikarirsaniz bir koku yayilir. Yine yeni doldurulan bir akvaryumdan da koku gelir.Sen bunlarin hepsini yaptin hocam koku normal tabi. Dediginiz gibi degil biraz yosun kokusuyla karisik bir kokudur. Otomatik koku makinasi kullanabilirsin hocam ancak bilmeni isterimki akvaryum kurulup el ayak cekilince icinden akvaryumda hicbir koku kalmayacak. Ama her kurcaladiginda ozledigin bu kokuyu duyarsin. Eee dogal su kullanmanin avantaji yaninda kokusuda var biraz.

Cep mesaj...

8. taygun

taygun Guest

Akvaryum kokusu

İşi tuhafı, üç akvaryumumda da hiç koku yok. Bundan yıllar önce kurduğum bir akvaryumdan yosunumsu bir koku gelirdi ne güzel. aha:gif

9. volkantr34

volkantr34

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Volkan
    Akvaryum kokusu

Bende eskiden çok koku olurdu ama dış filtremde zeolit kullandığımdan bu yana hiç koku duymuyorum.O akvaryum kokusunu özlemiyorda değilim hani. :cekingen: Tuzlu suda konur mu konmaz mı bilmiyorum ama konsa Temel abi söylerdi zaten..

10. reis

reis

İsim:
    Olcay Aksu
    Akvaryum kokusu

Ben alışığım balık ve akvaryum kokusuna. :) ( Tabi kötü kokuşmuş olanına değil,normal akvaryum kokusuna.) Asıl akvaryum kokusu alamadığım zaman rahatsız oluyorum. :D

11. taygun

taygun Guest

Akvaryum kokusu

Aynı fikirdeyim. toka:gif

Sayfayı Paylaş