1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Akvaryum olsun bana ait olsun

Başlığı 'Akvaryum ve Dekor Yapımı' kategorisinde YIKIKTEMO tarafından 2 Ocak 2009 başlatılmıştır.

1. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Selamlar,

Sizlere yeni bir akvaryum modelinin kabiliyetli ve cesaretli ellerde nasıl yapılacağına bakacağız. Dıy işlerinin cazibesi sanırım, ihtiyacımıza göre bizlerin belirlemesinde oluyor. Ben bunu yapamam diyen arkadaşlar, bu başlığa mesaj yazmasın. :D

Takım taklavat tipik marangoz aletleri, en büyük ihtiyaç belirlenmiş boyutlarda kesilebilecek keresteler. Bilimiyorsanız kısa hatırlatma, büyük yapı marketler satın aldığınız tahtaları belirlediğiniz ölçülerde kesip sizi eve yolluyor. :D

[​IMG] [​IMG]

[​IMG] [​IMG]

[​IMG] [​IMG]

Sizi fotoğraflar ile bir süre baş başa bıraktıktan sonra, niye mi ? yapacağımız alt tarafı altı sandığa benzer bir koltuk, saldalye şekli de ondan. :horon:

Sıra akvaryum dolabımız olacak eserimizi verniklemeye ve güzel bir görünüme kazandırmaya geldi.

[​IMG] [​IMG]

[​IMG] [​IMG]

[​IMG] [​IMG]

Dolabımız hazır içerisine filtremizi yerleştiriyoruz. Sump kovadan, yapımını paylaşmıştık zahmet eder bakarsanız dıy katagorisinde bolca var. :hasta: Eğer dış filtre kullanılacaksa hiç sorun yok. Akvaryum yerleştirilirken altına strafor koymayı unutmuyoruz. Akvaryum tek tip olabileceği gibi görüldüğü üzere iki ayrı akvaryum olarakta kullanılabilir. Birinden güzel bir Tuzlu su nanosu olur mesela ;)

[​IMG] [​IMG]

Ön tarafına çift kapak yapacağız, daha sonra bu kapak üzerine akvaryumda lazım olan küçük aletleri koyacağız. Görüldüğü üzere yapımında anlatılacak çok çok teferruat olmayan hayal gücü ve kabiliyetimizle alakalı Dıy bir stand yapımı.

Umarım bu malzemeler içerisinden kullanacaklarınız sadece balıkların daha sağlıklı olması için olanlar olur.

Paylaşımda yayınlanan fotoğraflar net ortamında yayınlanmamış olup, www.akvaryumportali.com platformuna aittir.

www.akvaryumportali.com :uyari:
    Sevgiler saygılar...

2. legend

legend

Temel ellerine sağlık güzel bir çalışma olmuş.Teşekkür ederiz.

3. ciklet1

ciklet1

Gerçekten çok güzel olmuş ellerine sağlık Temel abi. :helalolsun:

4. Muzikopat

Muzikopat

İsim:
    Hüseyin ÇELİK
    Temel abi süpersin. Paylaşımlarının devamını bekliyoruz.

Saygılar.

5. reis

reis

İsim:
    Olcay Aksu
    Hocam söylecek birşey bulamıyorum.

:alkis: :alkis:

Sayfayı Paylaş