1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Akvaryumda Tekerlek İle Cin Fikirlilik

Başlığı 'Tatlı Su Hobiye Başlangıç Portalı' kategorisinde YIKIKTEMO tarafından 27 Aralık 2008 başlatılmıştır.

1. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Akvaryum hobisindeki yenilikçi fikirleri seviyorum. Neden sevdiğime gelirsek, böyle cinlik dolu fikirler bu hobiyi zevkli yapan taraf oluyor her zaman. Klasik düşüncelerin, dekorların dışına çıkmak ve değişik görsel akvaryumlar hazırlamaya çalışmak denenmiştir elbette. Fakat seyyar akvaryumun denendiğini sanmıyorum. Akvaryum hobisi aslında görselliğe dayanan bir hobi, bunun ne şekilde ortaya çıkarılacağı ise galiba bizim hayal gücümüzle alakalı. Evin içerisinde akvaryumun yerini rahatça değiştirebilir ve sıkıldığında istediğin tarafa taşıma imkanı, gerçekten ilginç bir düşünce değil mi?

Üstelik bu gibi dizaynlar düşünülürken cinliklere cinlik katarak hobi çok daha farklı bir hobi haline getirilebilir. Bir çok küçük farklı akvaryumlar üzerine eklenmiş görüldüğü gibi, kısaca görüntüsü çok daha ilgi cekici hale getirilirken, hobinin en zevkli yanından faydalanılabilir, akvaryumla istediğin gibi oynama lüksüne sahip olunabilir.

Yukarıdaki fotoğrafta görülen seyyar akvaryumun frenidir. Gördüğünüz gibi freni unutulmamış. Bu bize bir konuyuda hatırlatıyor aslında, Cin fikirlilikleri akvaryumlara uygularken, nerde durmamız gerektiğini anlatan güzel bir fotoğraf olarakta algılanabilir.

Düzenleme: 14 Haziran 2015
  2. volkantr34

volkantr34

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Volkan
    Ynt: Akvaryumda Cin fikirlilik

Güzel bir yaratıcılık örneği.. İstediğin yere götür taşıma derdi yok.. Fren sistemi olmasıda evde çocuk varsa ev içinde gezdirmesini engelleyebilir ama alçak olmasıda yüzme isteğini artırabilir :D

3. avşarbeyi

avşarbeyi

Açıkçası kullanışlı ama çocuklu aileler için uygun değil.

4. Neverlander

Neverlander

İsim:
    Abdullah Üüzümcü

Bizim kız (~2 yaş) olsa büyük akvaryumun üstüne çıkar oturur, "Süüür!" derdi...

5. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert

Çocuk yönünden sakıncalı bir fikir olduğuna hiç şüphe yok. Çocukları büyük arkadaşlar ilgilenebilir. :hepiniziseviyorum:

6. ciklet1

ciklet1

Abi bu nası bi zeka ya :D

7. seyyaHH

seyyaHH

Yer:
    Ankara
    İsim:
    KÖKSAL YILDIRIM

Benimde aklıma gelmedi değil hani ama malum çocuk. zaten canı sıkıldıkça hadi baba balık tutalım diyo. bide öyle birşey yaptığımı var sayarsak vay odaların haline gece yatak odası gündüz oturma odası. :D

8. RuPTuR

RuPTuR

İsim:
    Cem

Akvaryum dediğin oturaklı,ağırbaşlı olacak.Biraz hafif(light) kaçmış :D

9. rapstar*seen

rapstar*seen

İsim:
    Kürşat YILDIZ

Vallaha güzel bir yaratıcılık :D.Bulunduğu ortam soğuduğun da sür sıcak ortama :D

Saygılar.

10. Muzikopat

Muzikopat

İsim:
    Hüseyin ÇELİK
    Sevdim bu fikri ama uygulama işi zor görünüyor...

Saygılar...

11. sezginyavuz

sezginyavuz

İsim:
    Sezgin Yavuz
    Çok güzel yöntem. Bende ana tankımın altına bir akvaryum yapmayı planlamıştım ancak yükseklik sınırı 45 cm bile değildi. Sonra riskli olmasına rağmen 40 cm yüksekliğinde tekerlekli profil üzerine akvaryumumu yaptım ve yerleştirdim. Akvaryum içinde herhangi bir düzenleme yapacağım zaman akvaryumu dolap gibi çekiryordum. Yani anlayacağınız sürgülü bişey olmuştu. Keyifli paylaşımlar...

Sayfayı Paylaş