1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Akvaryumlarımdan Genel Görüntüler.

Başlığı 'Tatlı Su Akvaryum Tanıtım Portalı' kategorisinde beaverss tarafından 16 Eylül 2009 başlatılmıştır.

1. beaverss

beaverss

2. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert

Teşekkür ederiz, akvaryumları görüp takip etmek ve tanımak önemli. Hobi görsel bir hobi paylaşım yorumlar almak güzel tarafı. Sağlıkla sürdürürsünüz uzun yıllar inşallah.

3. mustafakayacik

mustafakayacik

İsim:
    Mustafa Kayacık

sami bey akvaryumunuz maşallah çok güzel.hayırlı olsun.daha önce karamanda 8 yıl görev yapmıştım. siz karamanlı mısınız?

4. beaverss

beaverss

Hayır Samsun. :)

5. beaverss

beaverss

6. reis

reis

İsim:
    Olcay Aksu

Sami bey balıklarınız ve akvaryumlarınız çok güzel görünüyor Maaşallah. naz:

Yalnız o tül yavruluğa dikkat! O tül yavruluktaki yavrular anaçların hışmına uğrayabilir. Anaçlar tül yavruluktan yavruları hüpletmekten çok büyük zevk alırlar. :uyari: Mümkünse yavruları kendi suyu ile birlikte ayrı küçük bir akvaryuma alın. ;)

Dip not: Resimler düzenlenmiş,aynı resimden iki veya daha fazla olanlar elenmiştir. Bilginize.

7. Muzikopat

Muzikopat

İsim:
    Hüseyin ÇELİK

Sami Bey çok güzel görünüyor akvaryumlarınız ve balıklarınız. Paylaşımlarınızın devamını dilerim.

Saygılar...

Sayfayı Paylaş