1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Akvaryumu yeni aldım yorum larınız.?

Başlığı 'Tatlısu Genel Konular Portalı' kategorisinde erdal_kd tarafından 3 Mart 2009 başlatılmıştır.

1. erdal_kd

erdal_kd

Merhabalar herkeze 82*50*27 110 lt ye denk geliyor.
    Ben brichardi ve leupi karması yapmak istiyorum nelere dikat etmeliyim .
    Bir ikiliye yetmezse tek cins olarakta daffodil düşünüyorum.

Yardım eden herkeze teşekkürler. em32:

2. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Selam Erdal Bey,
    Hayırlı olsun öncelikle. Beslemek istediğiniz iki türde benim çok beğendiğim ve önerdiğim türler. Brichardi ve leleupi akvaryumda bol mağarayı ve dip katmanı sever. Akvaryumun sadece kayalık ve mağaralık alanlarında ve dip kesiminde fal olacak olan türler olmaları bazı sürtüşmeleri getirebilir, özellikle üreme döneminde. Brichardi yavrularına iyi bakar birlikte koloni olarak yaşayabilir, ancak bu avantajı leleupilerin yavruları yemesiyle kaybetmek gibi bir eksiniz olacak. Yavruları başka bir akvaryuma almanız gerekecek. Akvaryum taban kesiminin paylaşımı sayı fazla tutulmaz ise sıkıntı aşılabilir belki ancak, genel anlamda ortada gezen ve görsellik olarak sizi tatmin etmeyen bir görüntü oluşabilir. Bu açıdan akvaryumun orta ve üst katmanlarında gezinmeyi seven, yine bu türlere uygun birkaç balık eklemeniz iyi olur. Leleupilerin yumurtlaması için deniz kabuğunu dişinin gireceği kadar delmeniz ve kıvrımlarını temizlemeniz iyi olur.

Kolay gelsin.

3. erdal_kd

erdal_kd

Teşekkürler Temel bey bilgileriniz için.

Sayfayı Paylaş