1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Allah daha çok versin

Başlığı 'Akvaryum Kahvesi' kategorisinde YIKIKTEMO tarafından 5 Temmuz 2009 başlatılmıştır.

1. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Denize girip bu gün biraz balık yakalıyayım demiş aşağıdaki arkadaş ve akvaryumuna balık yakalamış, gelmişken biraz da su alırım. Onu geçtim yanındaki arkadaşı demiş ki; bende bari bir tuzlu su akvaryumu kurayım bu gün alırım bizim esnaftan bir akvaryum, gelmişken burdan biraz su alır kurarım akvaryumu. :D :D

Valla ben demiyorum... Siz bakın isterseniz, avantaj avantajdır.

Soldaki balık var ya pala.gif

saygılar...

2. volkantr34

volkantr34

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Volkan
    Temel abi sayısal'dan falan bir para çıkarsa seni , orası neresiyse göndericem abi :) Git kendi balığını kendin tut :)

3. Neverlander

Neverlander

İsim:
    Abdullah Üüzümcü
    Kanka artık beni de envayi çeşit canlı doğuran yakalamk için Meksika ve dolaylarına yollarsın heralde... Yollamazsan... montz:

4. okan058

okan058

İsim:
    okan sakal
    Adam sazan yakalar gibi moriş yakalımış em34: insanlarda ne imkanlar var naz:

5. taygun

taygun Guest

İyi güzel de, ne olursa olsun ben hala denizden, dereden balık yakalamaya karşıyım. Bana ters geliyor. montz: Racona ters. sopa:

6. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    İşimiz sayısallara kalmış desene. :F Bazen düşünüyorum yanlız ben, eğer gerçekten bu kadar kolay ulaşılabilir bir durumda bu balıkları akvaryumda beslemeyi düşünürmüydüm diye. Sonuş olarak insanoğlu bıkan canlıdır ve kolay olan cazip gelmez, siz nasıl düşünüyorsunuz bu saçma sapan soru hakkında. dil:

Sayfayı Paylaş