1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Ameliyat Oluyorum :(

Başlığı 'Hayata Dair Her şey' kategorisinde Muzikopat tarafından 11 Haziran 2009 başlatılmıştır.

1. Muzikopat

Muzikopat

İsim:
    Hüseyin ÇELİK
    Arkadaşlar bu pazartesi safra kesesinde polip teşhisiyle ameliyat oluyorum. Bir kaç gün aranızda olamayacağım için gerçekten üzgünüm. Hayır dualarınızı eksit etmezseniz minnettar kalırım. Herşey için çok çok teşekkür ederim. ALLAH izin verirse tekrar aranızda olacağım. Ama hayat bu ne olacağı belli olmaz. Herşeye hazırlıklı olmak lazım. Hakkınızı helal edin. Kendinize iyi bakın.
    :(

Görüşmek üzere.

SAYGILARIMLA...

:(

2. Emrah Ece

Emrah Ece

Yer:
    İSTANBUL
    İsim:
    emrah ece
    Geçmiş olsun kardeşim Allah(CC) acil şifalar versin.

3. kumkapılı

kumkapılı

Yer:
    küçükçekmece/cennet
    İsim:
    Doğan
    Hüseyin, allah(c.c) acil şifalar versin biran önce sağlıgına kavuşman dileğiyle geçmiş olsun

4. lcturkey

lcturkey

İsim:
    Levent Cepdibi
    Çok geçmiş olsun hüseyin kardeşim acil şifalar diliyorum..

5. volkantr34

volkantr34

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Volkan
    Hüseyincim çok büyük geçmiş olsun şimdiden.. Öyle asık suratlı asık suratlı bunalım şekilde ameliyata gitmek yok tedavini ol güzelce dinlen sonra gene aramıza gelirsin.. İçin rahat olsun hiç sıkıntı stres yapmanada gerek yok kardeşim benim... Kelime ve yapılan işlem olarak korkutucu gibi gelsede narkozu yiyince öyle güzel uyuyosun ki ne olup bittiğinin hiç farkına bile varmıyorsun.Gözlerini bir açıyorsun herşey bitmiş ;) Rahat ol o yüzden kardeşim.. Şimdiden çok geçmiş olsun Hüseyincim.. dediklerimi unutma.. ;)

6. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Geçmiş olsun Hüseyin, Allah sağlık sıhat versin. Çabuk iyileşmeni dilerim.

7. RuPTuR

RuPTuR

İsim:
    Cem
    Umarım sorunu kalıcı olarak temizlerler,geçmiş olur Hüseyin.Balıksız Hüseyin olur ama Hüseyinsiz balık olmaz ;)

8. myillar

myillar Marmara Tuzlucu Üstad Üye

Yer:
    istanbul-pendik
    İsim:
    Mesut YILLAR
    Kardeş Allah acil şifalar versin en kısa zamanda aramızda olmanı diliyorum

9. lepistes

lepistes

İsim:
    Muhammed Ali Tavur
    Hüseyin'cim Allah şifalar versin. İnşallah sorunsuz bir şekilde geçer. Dert geldimi üst üste geliyor. Üstesinden gelirsin sen.

10. reis

reis

İsim:
    Olcay Aksu
    Hüseyin;

Allah cc. acil şifalar versin. Tez zamanda sağlığına kavuşursun İnşşallah kardeşim.

11. turqer

turqer

İsim:
    Türker Sezgin
    Geçmiş olsun Hüseyin. En kısa zamanda sağlıklı bir şekilde aramızda olman dileğiyle.

12. Neverlander

Neverlander

İsim:
    Abdullah Üüzümcü
    Çok çok geçmiş olsun Hüseyinciğim... Allah acil şifalar versin... Allah'a emanet ol, dualarımız seninle...

13. Muzikopat

Muzikopat

İsim:
    Hüseyin ÇELİK
    Saolun varolun. Hepinize en içten teşekkürlerimi sunarım. Bakalım artık pazartesi saat 8 de ameliyat gerçekleşecek. Kısmetimizde varsa tekrar görüşürüz. Tekrar teşekkür eder saygılarımı sunarım...

14. reis

reis

İsim:
    Olcay Aksu
    Hüseyin bilirsin deli adamın tekiyim valla seni dövmek için basar taa Diyarbakır a gelirim. sopa: sopa: sopa: Nedemek kısmetimizde varsa? sopa: Böyle karamsar olma güzel kardeşim. Yaradan Allah,canı veren Allah, şifasınıda verir elbet. Ama bu karamsarlığı bırak.Allah cc. izin verirse nice mutlu,huzurlu,sağlıklı yıllar yaşayacaksın. Ama birdaha bu karamsar cümlelerini duyarsam papazı buluruz senle haberin olsun. :uyari:

15. okan058

okan058

İsim:
    okan sakal
    Hüseyin kardeşim öncelikle geçmiş olsun . Tıp o kadar ileri durumdaki sen hiç merak etme Allah c.c. inşallah sana acil şifalar verir sen merak etme dualarımız seninle ...

16. taygun

taygun Guest

Allah sana ve ailene yardımcı olsun. Acil şifalar dilerim.

Geçmiş olsun

17. james_34

james_34 Üstad Üye...

İsim:
    can candaş
    ALLAH(c.c) acil şifalar versin

18. lacooos

lacooos

Hüseyin'im geçmişler olsun. Allah şifalar versin kardeşim görüşemiyoruz artık ama canın sağolsun.

19. RuPTuR

RuPTuR

İsim:
    Cem
    Dün ben de ölüyordum arkadaşlar.Sırf Hüseyin'i kıskandım,kaygan zeminde uçayım,kafamı biryerlere vurayım da hastanede 6 saat müşaade altında tutulayım dedim :D Başımın sol tarafı patates gibi oldu :F

20. taygun

taygun Guest

Geçmiş olsun Cem. Seninki de ciddi bir kazaymış. Sorunsuz atlattığına sevindim

Hoşçakal

Sayfayı Paylaş