1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Amerikan Cichlid Akvaryumum

Başlığı 'Tatlı Su Akvaryum Tanıtım Portalı' kategorisinde jonerr tarafından 29 Kasım 2008 başlatılmıştır.

1. jonerr

jonerr

Arkadaşlar sizlere akvaryumumdan birkaç kare paylaşmak istedim.Akvaryumum çok sade öyle muhteşem bir durumu yok fakat ben yinede seviyorum.
    Yalnız akvaryumun boydan resmi yok malesef :( Sadece balıkların resimleri var.İdare edin artık.
    Akvaryum Boyutu:100-35-45(h) =150 litre
    Beslenen Canlılar:Amerikan zebra,Jaguar cichlid

İşte akvaryumumdan kareler;

Bu jaguarım
    Bu erkek zebram
    Bu dişi zebram
    Burda hem dişi hem erkek zebram yer alıyor
    Burda ise zebra yavrularım

Akvaryumun tam resmi yok malesef.Artık balıklarıma yorumlarınızı bekliyorum :)

2. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Ynt: Amerikan Cichlid Akvaryumum

Yavruların hayırlı olsun, Fıldır fıldır geziyorlar. Saksılar işe yaramış anlaşılan. Allah analı babalı büyütsün.

3. jonerr

jonerr

Yorumun için teşekkür ederim Temel hocam.Gerçekten saksı çok işe yaradı.Saksıyı koydum 4 gün sonra yumurtladılar.
    Aslında birsürü fotograf var.Yumurtalar,yavruların yumurtadan çıktığı ilk gün vs.Ama ne yazkki bluetooth bozulmuş,telefondan çektiğim hiçbir resmi koyamadım.Ama bi haftaya kalmaz hepsini paylaşırım.Bu fotograflarıda azönce bir tanıdğın getirdiği fotograf makinasıyla çektim.

4. assamarita

assamarita

Caner Bey, kutlarım sizi çok tatlı görünüyorlar. Yeni Lepistesler aldım, menepozlu mu çıktı nedir ?Henüz yavru alamadım. Kıskandım sizi. :cekingen:

5. bmehmetyavuz

bmehmetyavuz

Caner yavruların hayırlı olsun. Yavruların hergün fotoğraflarını çekmeyi ihmal etme de! yavru gelişimi hakkında güzel bir kaynak olsun.
    Saygılar...

6. jonerr

jonerr

7. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert

:D Videoya müzik ekleme seçiminde beni bir kardeşimizin geçeceğini biliyordum. Bu sana nasip olmuş Caner.

Kutlarım Saksıdan sonra, diğer Moivemaker de işe yaramış. :horon:

Yavrular çok çok sağlıklı görünüyor. Bu dönem en iyi beslenmeleri gereken dönem. Bu dönemde alt yapıyı ne kadar güçlendirir isek, otaya o kadar daha sağlıklı ve görsel olarak üst düzey yavrular çıkar. Ellerine sağlık.

8. emmi_06

emmi_06

İsim:
    Özgür ABAY

Caner,akvaryumun tam boyut resimlerinide isteriz.
    Zebralara karşı benımde aşinalığım var.yavruları inşallah kayıpsız büyütürsün.
    Jaguar ile zebra kavga ediyordur kesin.

9. ORGO

ORGO

İsim:
    Orhan Özdemir

Çok güzel balıklarınız var.Bende bir zebra hayranıyım bu günlerde.Yavrularınız çok güzel,inşallah kayıpsız bir şekilde büyütürsünüz.
    Saygılarımla...

10. kerem11

kerem11

İsim:
    Kerem Ürütürk
    Süperlerde, zebra ebeveynler sanki türleri değişik gibi geldi, görünüşleri.

Sayfayı Paylaş