1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Amphiprion, Ramizeri ve benzer türlerin larva tankı

Başlığı 'Tatlı Su Üretme ve Yetiştirme' kategorisinde YIKIKTEMO tarafından 12 Mart 2009 başlatılmıştır.

1. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Selamlar,

Örnek olarak Amphiprion, Ramizeri gibi birçok türün larvaları gerçekten küçük boylarda. Bu türlere yavru tankı yaparken dikkat edilmesi gereken küçük ancak önemli konuları sizlerle paylaşmak ve her zamanki gibi yavru tanklarını nasıl başarıya daha yakın kurabileceğimiz hakkında görüşlerinizi eklemenizi rica ediyorum.

Bir larva tankı:

Bu larva tankının alt zemini tamamen beyaz zemin oluşturulmuş. Bunun sebebi larvaların rotifer, İnfüseria, zooplankton gibi besinleri kolay görebilmelerine yardımcı olması. Bu küçük fakat önemli konuda arka fona yine bu tarz bir uygulamanın faydası olur mu? Renk arka fonda beyaz mı, yoksa işlevine uygun olacak faydalı bir renk seçilebilir mi?

Filştre sistemi bu yavru akvaryumlarında kısıtlı seçenekte. Larvaların çekilmemesi gerekli. Oksijen hava taşı ile sağlanmakta. Güçlendirilmiş pipo filtre bu anlamda larvalara zarar verebilir mi?

Bu başlık vesilesi ile yukarıda belirtilen konulara öneri ve düşüncelerinizi eklemenizi rica ederim.

Saygılarımla...

2. Emrah Ece

Emrah Ece

Yer:
    İSTANBUL
    İsim:
    emrah ece
    Biri Ramirezi mi dedi ? Ben kafayı yemek üzereyim ramirezi diye 3. akvaryumu kuruyorum hedef ramirezi, tabi başka türlerde olacak, en iyisimi bunun için hemen bir konu açayım ve ''Bir bilene'' sorayım.
    saygılarımla...

Sayfayı Paylaş