1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Anneler Günü

Başlığı 'Etkinlik-Duyuru-Haber Portalı' kategorisinde Desert Falcon tarafından 10 Mayıs 2009 başlatılmıştır.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. Desert Falcon

Desert Falcon

Tüm dünya annelerinin Anneler Günü 'nü kutlar,hepsinin güzel ellerinden öperim...

2. myillar

myillar Marmara Tuzlucu Üstad Üye

Yer:
    istanbul-pendik
    İsim:
    Mesut YILLAR
    Bu güzel dileklere katılmamak elde değil bende bütün annelerin ve anne adaylarının anneler gününü kutluyorum formdaki annelerin anneler gününüde ayrıca kutlarım artı parantez Allah bütün damızlık dişi balıklarımızada anne olmayı nasip etsin :helalolsun: :helalolsun: :helalolsun:

3. volkantr34

volkantr34

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Volkan
    Tüm annelerin anneler gününü en içten dileklerimle kutlar , sevdikleri ile beraber daha nice anneler günü kutlamalarını temenni ederim.. :cicek:

4. turqer

turqer

İsim:
    Türker Sezgin
    Tüm annelerimizin 'Anneler Günü' kutlu olsun :cicek:

5. Desert Falcon

Desert Falcon

Güzel espriydi :D

6. Emrah Ece

Emrah Ece

Yer:
    İSTANBUL
    İsim:
    emrah ece
    Anneme anneler gününde bir akvaryum kurdum

7. Neverlander

Neverlander

İsim:
    Abdullah Üüzümcü
    Sadece o kadar mı? Oysa Nisan'a da hafiften annelik yaptın... :D Şaka şaka...

Valla Emrah kızı eve getirdim bağırsak/mesane ne varsa çıkardı... Verilmiş sadakamız varmış... Sadece küçük birkaç "Pırttt... :cekingen: " ile kurtardık minibüste... :D

Valla her annenin geçmiş anneler günü kutlu olsun... Ama anneler yatsın kalksın babalara dua etsin... Onların yüzü suyu hürmetine anne oldular da günleri bilem oldu... :D Babaları da bu bağlamda hürmetle anıyoruz...

8. Muzikopat

Muzikopat

İsim:
    Hüseyin ÇELİK
    Tüm anaların ellerinden öpmüşüm. İyiki varsınız.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.

Sayfayı Paylaş