1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Anormallik ben de mi

Başlığı 'Genel Balık Konuları' kategorisinde YIKIKTEMO tarafından 7 Temmuz 2009 başlatılmıştır.

1. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Akvaryumda 3 çift nemo oldu. Son eklenenlere alırken Teoman abi baya itiraz etti, ama şimdi onları izlemeye özel olarak geliyor. Şeker pembe ve çok tatlılar çok. Diğerleri de öyle tabi ancak pandalar tam bir felaket, sanırım hazırlıklar başlıyor kaya temizleniyor ve çok agresifleştiler.

Şunlara bakarmısınız, al eline ısır. öp: Işıklar kapalı yatıyorlar sizin anlayacağınız. Daha yeni geldiler ve anemon varmış yokmuş umurlarında değil, seçtiler diğer canavarların yüz vermediği bir leather. Palyaçolarım anemona girmiyor diye şikayet edenleri hepiniz duymuşsunuzdur. naz:

Mükemmel bir görüntü tabi bana göre. Gerçekten çok tatlı çıktılar. sağol.gif

Bunları zaten hiç sormayın, 30 cm olurdu bu mercan. Ama canını alıyorlar akşama kadar. Anemon koy dönüp bakmazlar. Ey Allah'ım. haha:

Bunlar tam canavar, şu canlıyı haşamat ettiler. Işıklar olunca inanın allem ediyorlar, kallem ediyorlar mercanı yorgan gibi sardırıyorlar kendilerine. haha:

Bu dostumuz kole tang yeni geldi. Bugün dekorda hafif bir değişiklik yaptım biraz canı sıkkın. Ama bana kuyruk hareketi yapmayı ihmal etiyor. Utangaçlığını attı. Işıklar kapalı olduğundan görüntü budur. Dostunuda edinmiş bizim Morish biraz kibirliydi anlaştı bununla.

2. balıkosman

balıkosman

İsim:
    Osman Tuna
    Doğalarında anemonlarla birlikte ortak yaşam sergiliyorlar ama bikldiğim kadarıyla anemon şart değil akvaryumlarında.her şeyi ev olarak kabul etmeleri sanırım akvaryum ortamından.Muhteşem fotoğraflar çok beğendim. :helalolsun:

3. okan058

okan058

İsim:
    okan sakal
    Abi aslında anormal bir durum değilde sevgi ve ilgi diyelim biz buna :)

4. Bennety

Bennety

İsim:
    Murat Alemdar
    Ben ilk perculaları aldıktan sonra acele ederek buble anemonda aldım.içine girmek bir yana etrafından bile geçmemişlerdi.sizin balıklar bu fotoğraftakilerden hariç xenialarada giriyor videolarınızda şanslısınız.

Sayfayı Paylaş