1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Arkadaslar acil yardım

Başlığı 'Hastalık/Parazit Tanı ve Tedavileri' kategorisinde seyyah tarafından 13 Mayıs 2009 başlatılmıştır.

1. seyyah

seyyah

Arkadaşlar, abimin (okan058) yeni kurduğu akvaryumu (inadına reef ) burada sergilemişti . Yalnız bugün sehir dışına çıktı kendisi akvaryumda ps nın hava alış hortumu tıkandığı icin akvaryumun suyunun yarısı dısarıya bosalmış. Şimdi benim ne yapmam gerekiyor ? Bana bir damacana su bırakmıştı onu nasıl ilave etmem lazım ? Bir de sigortalar attıgı için ısıtıcı kapandı su suanda 22 derece yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

2. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Geçmiş olsun, telaş yapmayın, talihsizlik işte, size bıraktığı damacana su 20 litre, eğer tuz ile karıştılmış vaziyette ise suyu akvaryuma koyun. Yok tuzlu su değilse, 20 litre olan damacana suyuna 1 kilodan biraz az bıraktığı tuzu ile edin. Bir motor bağlayın ve tuzu eritin. Tuz eriyince akvaryuma yavaş yavaş ilave edin. Bu arada akvaryuma hava motoru ile hava taşı vasıtasıyla oksijen verin. Telaş yapmayın, canılı yükü henüz yok akvaryumda sorun çıkmaz. Daha sonra ps sorununu hallederseniz bağlayın tekrar.

Kolay gelsin.

3. seyyah

seyyah

Teşekkür ederim abi. Tamam ben suyu akvaryuma boşalttım ve suyuda sampın içinde eriterek koyuyorum. Hava motorunu bağladım icine bilgiler için teşekkür ederim.

4. omerv

omerv

işde Temel Abi bu kimin yardıma ihtiyacı var TemeL abi orda :) :) :)

SaygıLar TemeL Abi :) :)

TemeL abi bu arada yeni Balıklarımız geLdi :) haber verim dedim :)

5. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Arkadaslar acil yard1m

Bu hafta sonu gelmek isterim Omer. Yorumunada tesekkur ederim.

Cep mesaj, imla klavyeden.

Sayfayı Paylaş