1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Askı Protein Skimmer

Başlığı 'Tuzlu Su Kimyası ve Ekipman Portalı' kategorisinde Ottoman tarafından 20 Aralık 2008 başlatılmıştır.

1. Ottoman

Ottoman

İsim:
    İhsan Garbioğlu
    150 Lt. yeni kuracağım akvaryumda Red Sea Prizm Deluxe askı skimmer düşünüyorum.Sump sistemi düşünmediğim için askı ps düşünüyorum kullananlar veya bilgisi olanlar yardım ederse sevinirim teşekkürler...

2. avşarbeyi

avşarbeyi

Ynt: Askı Protein Skimmer

Bilmeyen arkdaşlarımızın da fikir edinebilmeleri için bir kaç kare.

3. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert

Her zaman söylerim, ps kalitesi ne olursa olsun bir katkısı elbette olacaktır. Bu gibi ekipmanlar her zaman bir sonraki akvaryum boyutları düşünülerek alınmalıdır. Maddi imkanlar neye el veriyorsa en iyisi satın alınmalıdır.

Alınan ps her zaman çok kaliteli verimli olmayabilir, alınamayabilir, yapılması gereken su değişimlerini bunu bilerek aksatmadan ve sıklığını ps kalitesine göre ayarlamaktır. Ps kaliteli ise süre 15 kadar uzatılır, kaliteli değil ise, normalden daha erken sürelerde yapılır. Kısaca su değişimleri ile bu açık kapatılabilir.

4. burberrysboy

burberrysboy

İsim:
    umut sayın

Daha uygun fiyatlı ve işe yarar bir ps için viaaqua amd-1 inide önerebilirim ben kullanıyorum tepkisi gayet iyi bir ps ama unutmadan bu askı psler çok çok sınırlı bir hacimde ve canlı yükünde işe yararlar . Saygılar.

5. Ottoman

Ottoman

İsim:
    İhsan Garbioğlu

Teşekkür ediyorum verdiğiniz bilgilerden dolayı...

Sayfayı Paylaş