1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Astronot ve paku tankım

Başlığı 'Tatlı Su Akvaryum Tanıtım Portalı' kategorisinde safak tarafından 27 Ağustos 2009 başlatılmıştır.

1. safak

safak

Arkadaşlar tankım 115*60*40 276 litre içinde astronot ve piranalar var.Akvaryumun en yeni hali en üstteki seçenekteki fotoğraf Yorumlar size kalmış :)

2. hasanacar

hasanacar

İsim:
    Hasan Acar
    Astranotları seviyorum ;)

Güzel bir akvaryum. Benim resimler gibi seninkiler de çok net :F

3. james_34

james_34 Üstad Üye...

İsim:
    can candaş
    Balıkların sağlıklı gözüküyor.Kayaları çıkartıp sadece kütükten dekor yapmanı öneririm. Hem suyun phı hem de balıklara zarar vermemesi açısından...

4. volkantr34

volkantr34

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Volkan
    Bir gün bende bir astronot tankı yapıcam.. Biraz daha hevesimi alayım ufaktan alıp büyütmeyi istiyorum. Balıklar çok sağlıklı gözüküyorlar ve izlediğim astronot ve pirana videolarına bakılırsa Can doğru söylüyor.

5. Emrah Ece

Emrah Ece

Yer:
    İSTANBUL
    İsim:
    emrah ece
    Astronotu bende çok severim aslında ama bir gün koskocaman havuzvari bir akvaryum kurarsam içinde astronotla beraber canlıdoğuran besleyeceğim :heyo:
    Bana kalırsada kayalar çıkmalı kütükler çoğalmalı ve hatta çok sert bitkierle bitkilendirilmeli bambu vs koyulabilir.

6. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Fotoğraflar için teşekkürler. Büyük türlerin seyir zevki daha farklı. Ölçülerde normal sayılır sağlıkla büyütün inşallah. naz:

7. safak

safak

Yorumlarınız için teşekkürler yalnız emrah bey malesef bambu veya başka bitki koyamıyorum çünkü pakularım anında bitkiyi götürüyorlar.Bir kere o hatayı yaptım akvaryuma baya pahalı bitkiler koymuştum ertesi gün baktığımda pakular bir güzel yemişlerdi. :F

8. Emrah Ece

Emrah Ece

Yer:
    İSTANBUL
    İsim:
    emrah ece
    Anubias' ı parçalayabilirlermi ? bambuya zaten bişey yapamazlar.

9. emmi_06

emmi_06

İsim:
    Özgür ABAY
    Emrah,benim 4_7 cm'lik mbunalar anubiası afiyetle yiyorlar.Ama bambuya birşey yapamazlar.

Akvaryumunuz güzelmiş,hacim birazdaha büyük olsaymış daha güzel olurmuş.Arkadaşlara katılıyorum,kayaları çıkarıp yerine mango kökü koyabilirsin.
    Anubiasın ilk hali(balıklar ozaman 2-4cm idi)

ve şimdiki hali 2 adet yarım yaprak kaldı. :basardim: :( :( :(

10. safak

safak

Emrah bambu koymayı daha 1 ay önce denemiştim ve piranalar sapını kemirdi yapraklarını ise geri alamadım. :F neyse sapını bitirmeden geri aldım şimdi ise bitki koymaya cesaret edemiyorum. kıvır:gif

11. kaan07

kaan07

İsim:
    Kaan ÖNCÜ
    Astronot ve paku tankım

Bende Oskar besliyorum.İçine kurumuş dallar mango kökü koyabilirsin.Çok güzel oskarların var fotolarını bekliyorum.

12. kaan07

kaan07

İsim:
    Kaan ÖNCÜ
    Astronot ve paku tankım

Paku Değilde Pacu olacak sanırım adı değilmi...

13. kaan07

kaan07

İsim:
    Kaan ÖNCÜ
    Astronot ve paku tankım

Şafak abi Yapay bitkileri çıkar bence

Sayfayı Paylaş