1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Aylık doğalgaz gideriniz ortalama kaç tl ?

Başlığı 'Hayata Dair Her şey' kategorisinde Emrah Ece tarafından 22 Ocak 2009 başlatılmıştır.

?

Aylık doğalgaz gideriniz ortalama kaç tl ?

1. 50-100

oy sayısı 0
    0,0%
  2. 100-150

oy sayısı 0
    0,0%
  3. 150-200

oy sayısı 0
    0,0%
  4. 250-300

oy sayısı 0
    0,0%
  5. Kriz bana dokunmaz umrumda değil

oy sayısı 0
    0,0%
  1. Emrah Ece

Emrah Ece

Yer:
    İSTANBUL
    İsim:
    emrah ece
    Arkadaşlar merak ettiğim bir konu var Aylık doğalgaz faturalarımızın ortalaması nasıl acaba ? Doğalgaz kullanmayanlar yakacak giderini yazabilirler bu anketi açmamdaki amaç kendi faturamla sizinkileri kıyaslamaktır :D

2. Neverlander

Neverlander

İsim:
    Abdullah Üüzümcü
    Benim için şık koymamışsın Emrahcığım... 450 YTL... Babam sağolsun, işhanının üstüne ev yaparsa işte böyle olur... Koca binada tek hane... Her yan boş... Her taraf -alt katlardaki bürolar nedeni ile- cam... Bize kalan da yukarıdaki meblağlara ulaşan doğalgaz faturalarını ödemek... Aslında doğalgaz farurasını biraz daha artırıp verdiğim para ile başka kutu gibi bir eve kiraya çıkabilirim... Ne de olsa aynı meblağ olur... :D

3. Emrah Ece

Emrah Ece

Yer:
    İSTANBUL
    İsim:
    emrah ece
    Benimki aylık 40 tl bu kadarcık işte :D Evde mantolama var. Alt kat cayır cayır yakıyor, üst katta öyle bende yaksam evde pişecez nerdeyse :D
    Zaten iki kişiyiz ocakta çok yakmıyor. nazar: Nazar değmesin :D

4. RuPTuR

RuPTuR

İsim:
    Cem
    Emrah,hocam bunu her yerde söyleme,linç ederler valla :D
    Benim geçen ay 220 geldi.Ev 19,8 derecede sabit :)

5. Neverlander

Neverlander

İsim:
    Abdullah Üüzümcü
    İşte ben de sizin gibi olmak istiyorum... Kardeşim de mesela 70 TL ödüyor aylık... O da 50 ike çocuk olunca 70'e çıktı...

6. Emrah Ece

Emrah Ece

Yer:
    İSTANBUL
    İsim:
    emrah ece
    Abi ben anlamıyorum nasıl yakıyorsunuz bu kadar gazı :D Allah kolaylık versin size

7. axu2

axu2

Meşale yakıyoruz evde ısınmak için ondan oluyor. :D

Kışın ortalama aylık giderim 200 TL , yazın ortalama giderim 10 TL, yıla yayarsak aylık ortalama giderim 100 TL. Ödediğim en yüksek fatura 240 TL.

8. lepistes

lepistes

İsim:
    Muhammed Ali Tavur
    Bizim buralara doğalgaz geçen yıl ortasında geldi. Genelde katı yakıt kullanıyoruz. Yıllık olarak 1000-1500 TL civarında bişey gidiyor. Bu sadece ısınma için gider ayriyeten tüpe gidiyor. O da yıllık 500 TL felan gidiyor.

9. turqer

turqer

İsim:
    Türker Sezgin
    Bu ay 25 günlük gelmiş fatura, 260 TL. Genelde ev 24 derece civarı ama benim odam 21' i geçmiyor, ısı yalıtımı olduğu halde. Nasıl yapmışlar o işi merak ediyorum! sopa

10. Emrah Ece

Emrah Ece

Yer:
    İSTANBUL
    İsim:
    emrah ece
    Vallahi bakıyorumda benimki sizinkinin küsüratına dahi denk gelmiyor Türker :)

11. emmi_06

emmi_06

İsim:
    Özgür ABAY
    Evim müstakil 2 katlı.1 kat 200 m2+2. kat 125 m2 Sığınak 35+35 m2
    Komple ısı yalıtımlı.Isı kaybı olmasın diye ev full yanıyor.(sığınaklar hariç)
    İlk kış girince 150 tl.Geçen ay 400 tl ödedim.Bu ay herhalde 200 tl filan gelir havalar iyiydi çünkü

Sayfayı Paylaş