1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Bölümleri kapamak için sekme eklenmesi

Başlığı 'Site Klavuz-İstekler' kategorisinde volkantr34 tarafından 5 Aralık 2008 başlatılmıştır.

1. volkantr34

volkantr34

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Volkan
    İyi Günler

Öncelikle Abdullah bey "Neverlander" sayesinde bulduğum bu forum için kendisine , yapımda ve yayımda emeği geçen bütün Akvaryum Portalı yönetim üyelerine bu güzel forumu hobicilere kazandırdıkları için teşekkür ederim. Gerçekten gözü yormayan renklerde, ayrıntısı çok ve seviyeli üyeleri olan bir foruma benziyor.. Umarım ana bilim dalı gözüyle bakılan forumlara benzemez ve biz amatörlerin anlayacağı dilden olmaya devam eder.. Şimdi gelelim önerime.. Uygulanır ya da uygulanmaz ama kolay birşey.. Forumda mesela ilgimi çekmeyen ve çok seyrek girdiğim kısımları gizleme ihtiyacı duyuyorum. Sadece ilgimi çeken ve cevabını verebileceğim kısımları açık tutup diğer kısımları kapamak istiyorum.. Birçok forumda bu detay var ve uygun görürseniz buraya eklenmesini istiyorum.

Umarım anlatabilmişimdir ne demek istediğimi.Üyelerin sesinede kulak verdiğiniz ve bu imkanı sağladığınız içinde ayrıca teşekkür ederim..

2. MR_EREN

MR_EREN

İsim:
    Eren Eroğlu
    Ynt: Bölümleri kapamak için sekme eklenmesi

Volkan Bey sitemize öncelikle hoş geldiniz.
    İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

Abdullah Hocamızın dostları bizim de dostumuzdur.
    Umarım sitemizde kalıcı olursunuz...

Sorunuza gelince :

Bu özellik aktif olarak mevcuttu, ben kaldırmıştım. Şu an açmam 10 saniyemi almaz ama açmayı düşünmüyorum.

Nedeni ise, sitemize üye olan dostlarımızın yanlışlıkla bölüm aç kapa sekmesine basınca, unutuyorlar sonradan o bölümü. Bunun örneklerini çok arkadaşımda gördüm, duydum.

Sadece bu site için söylemiyorum.
    Örneğin falanca cep telefonları için arkadaşımla bir siteye üye olduk. Neyse...Bir gün aradığımız bir programı buldum orada. Arkadaşa linkle yolladım.
    Arkadaş hayretler içinde kaldı. "Eren, ya ben bu konuyu niye göremiyorum.Nasıl görememişim" deyip durdu. Sonradan aç kapa düğmesi aklıma geldi. "Ana sayfaya bak, falanca bölüm gözüküyor mu" diye sordum, gözükmüyormuş...Nedeni ise, yanlışlıkla bastığı ve unuttuğu bu aç kapa düğmesi.

Ki bu arkadaşım güya 8 senedir internet kullanıcısı :D

Herneyse, konuya geri dönersek sitede aç kapa düğmesini bu nedenle aktif kılmadım Volkan Bey.
    Gerek üyelerimizin dalgınlık sonucu o bölümü göremeyebilir oluşları, gerekse o bölüme ilgisizliklerinin oluşabilecekleri.

Site yönetimi olarak, dostlarımız hangi balığı beslerse beslesin sitenin tamamına aktif katılım yapmasını istiyor ve hedefliyoruz. Çünkü akvaryum dünyası sadece bir yere odaklanmakla ve tek balığı beslemekle olmuyor. Çünkü, akvarist bu deryada kendini ne kadar geliştirirse bu balıkları ve akvaryumu da o derece tanıyor, öğreniyor.

Örneğin ben 11 sene boyunca piranhalardan nefret ettim. Öyle ki, bu balığı besleyenler de ruhsal sorunlar olduğunu düşünüyordum. 1 ay önce akvaryumcudan şans eseri Pacu aldım. Sonradan gördüm ki, nefretim boşunaymış. Çünkü bu balıklar aslında sandığımız gibi değilmiş. Üstüne üstlük, gerek aşırı dayanıklı oluşu, gerekse korkak tavırları ile baya bir sevdim bu balıkları. Öyle ki askerlik dönüşü, Natteri akvaryumu kurmayı çok ciddi anlamda düşünüyorum.

Saygılarımla

3. volkantr34

volkantr34

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Volkan
    Ynt: Bölümleri kapamak için sekme eklenmesi

Hoşbulduk Eren Bey.. Cevap için teşekkür ederim.. zaten benim ki bir öneriydi kendi kullanma stilim açısından burdada olsa iyi olur diye düşünmüştüm.Tabii olayı genele bakılarak düzenlemek sizin takdirinizdir.. İlginize teşekkür ederim... Kalıcı olmaya , nacizane fikir ve katkılarımızı belirtmeye, yeni bilgilerle beraber yanında güzel dostluklar arkadaşlıklar kurmaya çalışacağız.. Stresimizi atabileceğimiz , kavgasız , tartışmasız ve asabiyetsiz bir forum olması dileğiyle..

İyi çalışmalar

Sayfayı Paylaş