1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Böyle bir papağan satış ilanı gördünüz mü :) Koptum :)))

Başlığı 'Hayata Dair Her şey' kategorisinde volkantr34 tarafından 25 Şubat 2009 başlatılmıştır.

1. volkantr34

volkantr34

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Volkan
  2. verko

verko

İsim:
    Orhan ÖZALAN
    Böyle bi kuş için 3000 tl. de para istenmiş. Bedavaya verseler almam ancak bahçede köpek kulübesinde beslenir gibi geldi bana. :basardim: :basardim:
    Sevgiler.

3. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Bedeva veriyor sandım, meğer parada istemiş. Ben olsam üste para verirdim. Zaten bu ilanı okluyan üste para ister. :D

4. Emrah Ece

Emrah Ece

Yer:
    İSTANBUL
    İsim:
    emrah ece
    Kuş değil terminatör :D

5. volkantr34

volkantr34

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Volkan
    Ordaki diğer ilanlarada bakarsanız sanki insanlar satmamak için ilan vermiş :))) Birde pangasus ilanı var onada koptum :)

6. sedatceyhun

sedatceyhun

İsim:
    Sedat Gezer
    Bazıları sert yapılı canlıları severler ama bu baya baya ağresifmiş :) Talibi çıkmadığına göre bu kuş evde kalacak :D

7. sezginyavuz

sezginyavuz

İsim:
    Sezgin Yavuz
    Yok yahu. Gerçekten çok abartmış. Ne demek parmak koparmak. :D Sadece güzelce kan akıtır. :D Onun dışında fındık ve cevize gücü yeter.

8. Muzikopat

Muzikopat

İsim:
    Hüseyin ÇELİK
    :D :D :D Koptum yaa. Kopan uzvunuzu buz dolu kaba koyup en yakın hastaneye giderseniz geç kalmış sayılmazsınız diyor. :D Be adam sen bu ilanı kuşu satmamak için verdin heralde. Sadece tanıtmış kuşu. Hayvanda da meymenet yok zaten :D Surata bak :D

Saygılar...

9. reis

reis

İsim:
    Olcay Aksu
    Ya bazı insalar var sırf fuzuli işlerle uğraşır.O adamda bence kuşu satmak için değil,gırgır şamata olsun diye vermiştir.Yada dikkat çekmek için bilemiyorum.

Geçenlerde bir araba ilanı gördüm,adam 78 model 131 şahine 16,000 ytl yazmış :hink: Kafayı yedim.Yahu o arabanın hertarafı altın kaplama olsa gene o parayı etmez :D Arabada hani modifiye vs birşey olsa hadi neyse.Resmini çekmiş koymuş ilanı yazmış altınada 16,000 ytl ve birde utanmadan takas teklif etmeyiniz diyor :D Al sana 16,000 ytl sopa Hakkatten nekadar boş işlerle uğraşan insanlar var yaa kızgın:

10. emmi_06

emmi_06

İsim:
    Özgür ABAY
    Tamamen gırgır şamata olsun diye açılmış bir konu.
    Milletin işi gücü yok nelerle uğraşıyorlar.

11. sezginyavuz

sezginyavuz

İsim:
    Sezgin Yavuz
    Hocam, hiç birinize katılmıyorum. :uyari: Bu papağanlarla yıllarca iç içe olmuş birisi olarak bu fiyatların bu papağanı sevenler için hiç olduğu söylemeliyim. Geçen aylarda Düzce'de babamın anlattığına göre; adamın birinin babamın gözünün önünde konuşmayan, hiç birşey bilmeyen yabani bir jako papağana 7000$ verdiğini görmüş. Eminönü'nde bu kuşun 1 yaşında olanını 500-600$ satıyorlar. En iyisi bu şekilde yavru ve yabani iken alıp kendiniz geliştirmektir. Yaşlı ve evden gelme aldığınız kuşlar sizde strese girip kendini parçalayacaktır ve sonuç kötü olacaktır. :hink:

12. reis

reis

İsim:
    Olcay Aksu
    Sezgin kuşun değeri yüksek olabilir ona sözümüz yok ama adamın anlatış tarzına baksana.Adam kuşu satmaktan ziyade almasınlar diye elinden geleni yapmış :)

13. sezginyavuz

sezginyavuz

İsim:
    Sezgin Yavuz
    Abi dediğim gibi biraz abartmış ama şöyle bir düşününce bu kuşun hayranları, bu kuşun bu hareketlerine de hayran olup alırlar diye düşünüyorum. Ben şahsen adamın anlattığı gibi hareketleri böyleyse kaçırmazdım. :) Ancak birde bu kuşun zararları söz konusu. :(

14. Emrah Ece

Emrah Ece

Yer:
    İSTANBUL
    İsim:
    emrah ece
    İşte ben dürüst adam diye buna derim adam papağanı satıyor, alan kişinin başına gelecekleride söylüyor, isteyen alır isteyen almaz bence bu şekilde anlatmasının sebebi papağanın satıldıktan sonra alan adamın pişman olup geri getirmesi ihtimaline karşı alınmış bir önlem :) alan adam geri vermek isterse ''ben söylemiştim geri alamam'' diyecek rahatlıkla :D

15. Muzikopat

Muzikopat

İsim:
    Hüseyin ÇELİK
    Katılmıyorum. Böyle bir ilan olamaz abi yaa. Satılmış mı bari ?

Saygılar...

16. reis

reis

İsim:
    Olcay Aksu
    Ben şahsen evimde çocuklarımı düşünerek böyle agresif saldırgan bir hayvan beslemem :uyari:

İki sene evvel bir kaniş almıştım.Adı arap tı.Çok uysal,eğitimli,harika birşeydi.Evi pisletmiyor,yemeğini tabaksız yemiyor,banyo yapmaktan çok hoşlanıyor vs.Çokta cana yakın birşeydi.

Birgün evde sebepsiz aniden bir fırladı benim çocuğa ama hemde direk yüzüne doğru.Çocuk can havliyle kendini bir tarafa atmasınla ben köpeği kulaklarından havaya asmamla çocuğu zor kurtardık :hink: Hani önünde yemek felan olsa neyse.Yada köpeğin canını yaksa gene birşey demeyeceğim.Köpek benim yanımda çocuk karşıdaydı.Ne olduda birden dellendi bizde anlamadık huh: Ondan sonra oturdum bir düşündüm ya ben evde olmasaydım :hink: Benim hanım hayatta müdahele edemez olduğu yere bayılırdı.Köpekte çocuğu artık parçalardı Allah korusun.

Sonuçta ailemin can güvenliği ve sağlığı herşeyin üstünde.Ertesi gün hemen köpeği tuttum bir arkadaşa verdim ve birden saldırganlaştı dikkatli olun diyede uyardım. :uyari:

Sonuç olarak;ne olursa olsun zerre kadar aileme zarar vermesi muhtemel hiçbir canlıyı beslemem.

Bu bizim Arap .

17. sezginyavuz

sezginyavuz

İsim:
    Sezgin Yavuz
    Olcay Abi allah korumuş. Yahu aşılarını falan yaptırmadınızmıki bu kadar agresif olmuş bu hayvan? :hink:

18. sedatceyhun

sedatceyhun

İsim:
    Sedat Gezer
    Çok zararsız bişey gibi görünüyor,görünüşe aldanmamak lazım anlaşılan. İyikide o gün siz ordaymışsınız. Geçmiş olsun.

19. Neverlander

Neverlander

İsim:
    Abdullah Üüzümcü
    Herlade "Kerpeten" Jako papağan görünümlü Şahin-Kartal kırması... :D

Ya da şizofren ve kendini Kartal, Şahin, vesaire sanıyor... :D

20. melike

melike

İsim:
    melike
    Bence kesinlikle şakasına yazmışlardır.Arayanlarlada dalga geçtiklerine emin :D

Sayfayı Paylaş