1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Balığın ülkemizle ilgisi nedir

Başlığı 'Tür ve Cinsiyet Belirleme Portalı' kategorisinde YIKIKTEMO tarafından 13 Mart 2009 başlatılmıştır.

1. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Selam,

Mailllerin içerisindeki fotoğrafın altındaki notta yazan şu; Takumi Masaru güç uçan tekne, su hassas, iyi Turkey. Açıkcası ilgimi ençok türün ülkemizle özdeştirilmiş olması çekti.

Akvaryumundaki bitkilere bakınca benzettiğim acı su türü olmadığı belli. Türünü bulabilirsek güzel olacak. Ben en çok ülkemizle ilgisini merak ettim.

Saygılar...

2. Emrah Ece

Emrah Ece

Yer:
    İSTANBUL
    İsim:
    emrah ece
    Abi mail atan kişi balığın adını yazmamışmı

3. volkantr34

volkantr34

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Volkan
    Bilmece gibi bir mesaj abi :) Bu tür Türkiye'ye özgü bir tür müymüş ? Ama eğer öyle olsa eminim herkes bilirdi ya kaçmaz böyle bir bilgi diye düşünüyorum.

4. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Sormayın çocuklar, sizden çok merak ettim. Önemli bir konu size katılıyorum. Yazan sadece bu. Bir de Japonca bir isim var. 'Takumi Masaru' bunu google'de aratınca farklı şeyler çıktı. :D :D

Bu konunun peşini bırakmam ben artık. Kayın biladerleri yakalar yakalamaz çözeriz.

5. volkantr34

volkantr34

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Volkan
    Abi zaten forumda bir kaç gündür merakta bırakan konular açılıyordu sende açtın bir konu artık gecenin köründe falan girip bakası geliyor insanın acaba yazıldımı birşey diye :)

6. Emrah Ece

Emrah Ece

Yer:
    İSTANBUL
    İsim:
    emrah ece
    Temel abi çatladım meraktan, gittim japonca sözlük indirdim bilgisayara oda demo çıktı içinde 350 kelime varmış bulamadım :(

Sayfayı Paylaş