1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

balık kuyrukları hakkında yardım

Başlığı 'Hayata Dair Her şey' kategorisinde seas tarafından 22 Haziran 2009 başlatılmıştır.

1. seas

seas

Merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim adım şenol.
    Benim bir sorum var. balık kuyruklarının hareketi örnek alnıp çesitli eşyalar yapıldı ama ben bunları bulamadım nette. Bilgisi olan varmı? dediğim hareket balığın kuyruğunun ortasına bastırdığımızda uç kısmı yukarı doğru kalkar bunu penseye uygulamıslar. bu bilgiyi arabalarda basta koltuk tasarımında olmak üzere birçok kısmında kullanmak istiyorum.

2. Emrah Ece

Emrah Ece

Yer:
    İSTANBUL
    İsim:
    emrah ece
    Şenol bu süper bir fikir, bu sayede koltuğa oturduğumda koltuk tamamen omurga yapımın şeklini alacak bana hiçbir sıkıntı vermeyecek, her insana uyan ortopedik koltuk olacak yani değilmi, sen traviandada bu kadar parlak olsaydın serveri birincilikle bitirecektik aklın fikrin seas'taydı ama değilmi :D

3. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    bal1k kuyruklar1 hakk1nda yard1m

Enteresan bir konu gercekten. Bu konu uzerinde arastirma yapmak gerek. Fikriniz super. Arastiralim bakalim.

Cep mesaj, imla klavyeden.

4. Neverlander

Neverlander

İsim:
    Abdullah Üüzümcü
    Ortopedik yataklarda kullanılan sistemler araba koltuklarında da kullanılamaz mı?

5. seas

seas

İlginizden dolayı teşekkür ederim arkadaşlar.

Bildiğim kadarıyla bunlarla alakalı çalısmalar var.

Evet abi seas herşeyim benim :D Ben bu fikri koltukların insan bedenini kavraması ve kemerler için arastırıyorum. Dış kaportada da ise BMW GINA daki gibi yüzey değisiklikleri için. Bu bilgiye ulasamazsam en azından balıkların hareket videoları lazım. İskelet ve pul harektleri bunları kavramamda yardımcı olur. Bir noktaya bastırdıgımız zaman diger kısımların yukarı dogru hareket etmesi lazım.

6. Emrah Ece

Emrah Ece

Yer:
    İSTANBUL
    İsim:
    emrah ece
    Şenol sana bir akvaryum kuralım böylece balıkarı ''Yemek haricinde'' daha yakından tanımış olursun ;) bu arada seas ın '' Yayınlanmasında sakınca olmayan resimlerini bizle paylaşırsan sevinirim,arkadaşlarda görmüş olurlar senin bu uğraşın gerçekten taktire değer. Bu balık iskeletli koltuk ve kemer yapısı seas içinmi Şenol ?

7. emmi_06

emmi_06

İsim:
    Özgür ABAY
    Şenol hocam,fikriniz güzel aslında.Bunu kendi arabanızdamı uygulayacaksınız acaba?
    Seri üretim olmadığı için biraz tuzlu olabilir.Bende uzun yıllar modifiye ile uğraştım.
    Onca markalar var.Her markanında birçok mühendisi var.
    Tanınmış kaliteli markalarının araçlarının koltukları her türlü şekle giriyor.Ortopedik spor koltuklarda bulabilirsinz.

8. seas

seas

akvaryum kurmak?

birkaç tasarımımı gösteryim hiçbir sorun yok. çizimler bana ait değildir fikirler bana ait.

9. seas

seas

ben daha 18 yaşımdayım ve kendi otomobilim yok almayıda düşünmğyorum acıkcası. bu fikir için gerekli malzemeyi ürettiler ben düsüncemin cizim olarak üretimini yapıcam. o malzemeyi üretmek lab. ortamı istiyor. ama o tür bir parca bulursam(silikonla deney yapcam) üretmeyi düsünüyorum ufak bir prototip olarak.
    benim amacım yapılan seyleri yaygınlastırmak evt o firmaların bir sürü mühendisi tasarımcısı var mutlaka düsünmüslrdir de ama onların para kazanma fırsları daha konforlu ürün üretimini engelliyor

10. emmi_06

emmi_06

İsim:
    Özgür ABAY
    ALLAH(cc)yolunu açık etsin.Bu yoldan dönme derim.Sana bakınca kendimi görüyorum.Şöyle eskilere tekrar dönüyorum,o yıllarda böyle programlar yoktu.İstediğin hergangibir çizim programı olduğında beni rahatsız edebilirsin.Lisanslı tüm çizim programları elimde var.

11. seas

seas

sagolasın. umarım dönmem bu yoldan. birkaç çizim programı lisanslı arıyorum aslında.

Sayfayı Paylaş