1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Balıklar ve müzik

Başlığı 'Hayata Dair Her şey' kategorisinde myillar tarafından 26 Şubat 2009 başlatılmıştır.

1. myillar

myillar Marmara Tuzlucu Üstad Üye

Yer:
    istanbul-pendik
    İsim:
    Mesut YILLAR
    Tavuk çiftliklerinde klasik müzik verilerek yapılan üretimlerde tavukların yumurta performanslarında artış tespit edilmiş. Acaba bu durumu özel bir tesisatla akvaryumunda deneyen varmı yada bu konu hakında bilgisi olan varmı?
    Bakarsınız bizim balıklarında yumurta performansı artat ne dersiniz. g :D Görüşlerinizi bekliyorum.

2. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Mesut Bey, müzik sesinin balıkları tam tersi strese sokacağını düşünüyorum. Malum gürültü, titreme hobiye ters. Ama denemek lazım, Adamlar müzik eşliğinde Japon balıklarına dans ettirmişler. :D

[google_video=425,350]-3451782782498710457&ei=GjBdSdDvDZOoiALFzaHSDA&q=japanese+fi%C5%9Fh[/google_video]

Saygılar...

3. Muzikopat

Muzikopat

İsim:
    Hüseyin ÇELİK
    İlginç bir fikir. Ama ben olumlu sonuç alabileceğimizi sanmıyorum.

Saygılar...

4. myillar

myillar Marmara Tuzlucu Üstad Üye

Yer:
    istanbul-pendik
    İsim:
    Mesut YILLAR
    İç filitre ve hava taşlarının titreşimsiz ve "0" gürültüyle çalıştığını söyleyemeyiz bu durumda akvaryum içinde bir titreşim ve gürültü zaten ister istemez var o yüzden bir denemek lazım bencede :D :D Baksanıza japonların durumu ortada em34: em34: em34:

Sayfayı Paylaş